Şimdi Ara

Forumdaki Adalet !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş ykntr nici ile 7-8 aydır kullandığım kullanıcı adım bu sabah itibariyle banlaşmış. Yazıklar olsun varya. Emekler, çabalar bi anda çok güzel silinmiş. Helal olsun

• ewt arkadaşım sna katılıom bnm murt! isimli nickim geçen gn banlandı.ayıptır bunların yaptıkları
  • benimde aynısı başıma geldi bu adminler böyle.birileri onlara yetki vermiş onlarda kafalarına göre takılıyorlar, egolarını tatmin ediyorlar sanırım neyse adminler ne kadar engel olsada insanlar burda bilgi paylaşımına devam edecek.....
  • Ben diyorum ki artık bu sitede bilgilerimizi paylaşmayalım. Bu ne böyle ya. Gelin haksızlığa uğrayan arkadaşlar DH yi protesto edelim

• Bencede hakkınızı arayınBana zamanında bi forum sitesi çok ayıp etmişti.Forumu kapattırdım.Bir bakıma hekledimde diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razer -- 20 Mayıs 2005, 10:05:18 >
  • mutlaka banlanış sebebi vardır... ?
  • üyeliğini imzandan dolayı silceklerini sanmıyoum ..ama boyle bir sebebden dolayı silmişler ise cok ayıp etmişler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kuran'da sosyal adalet nedir?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Herşeyi yazdım paylaştım bildikleri.Bilmediklerimi bilmiyorum dememek için aradım buldum. Ne trojanlar ne virüsler yedim bu uğurda. Teşekkür edecekleri yerde ....

• Zamanında ben ve bir çok arkadaşımızın eniyipazar topicinden dolayı 50 şer post umuz silinmişti.Sebep ise bizi dolandıran adamlara kötü söz sarfetmemiz ki ileri de gitmemiştik.
  • sizin amacınız rütbe kazanmak mı yoksa insanlara faydalı olmak veya birşeyler öğrenmek mi?
    sağa sola girip te +1 koyan adamlar, birşey bilmediği halde yorum yapan adamlar istemiyoruz bu forumda...

• quote:

Orjinalden alıntı: berdush

Zamanında ben ve bir çok arkadaşımızın eniyipazar topicinden dolayı 50 şer post umuz silinmişti.Sebep ise bizi dolandıran adamlara kötü söz sarfetmemiz ki ileri de gitmemiştik.

Yuh ya.. Bu ne için? Ya varya DH sanki eniyipazar la ortak. Sanane ya adamlar yazar yazmaz.

BU FORUM KABAK TADI VERDİ ZATEN.
  • quote:

Orjinalden alıntı: catalyst

sizin amacınız rütbe kazanmak mı yoksa insanlara faydalı olmak veya birşeyler öğrenmek mi?
    sağa sola girip te +1 koyan adamlar, birşey bilmediği halde yorum yapan adamlar istemiyoruz bu forumda...

İnsanlara faydalı olmak bildiklerimizi paylaşmak tamam mı?

• up
  • +1
  • keçi dağa küsmüş dağın haberi olmamış.Bu kadar büyük forumun düzene girmesi için birşeylerin doğru yapılması lazım.bence haksızsınız.
  • İmza yüzünden asla birisi 'lanmaz... Mutlaka farklı bşr sebebi vardır...!!!!

Mail adresine neden ceza aldığın bildirilmeli ve bildirilmiş olmalı...

Ayrıca ykntr dostum sende biliyorsun ki bunun yeri burası değil konu dışı sen, ben böyle yaparsak....

Neyse kesin bi açıklama yapmamlılar mutlaka banlanma sebebin hakkında....

Beni banlasalar artık alıştım sormuyorum bile... Alıştık artık Allah'a Şükür son 2 aydır ceza almadım...

• destek cıkmanız gerekir kosteklik ve ukalalık değil
  • GELEN GELSİN GİDEN GİTSİN
    kimse bizim ortamımızı bozamaz.
    bi halt edip ceza aldıktan sonra hemen başka nick al yöneticilere söv.
    var mı böyle şey.
    hangi yönetici forum kurallarının dışında davranışta bulunuyor??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ykntr1

quote:

Orjinalden alıntı: berdush

Zamanında ben ve bir çok arkadaşımızın eniyipazar topicinden dolayı 50 şer post umuz silinmişti.Sebep ise bizi dolandıran adamlara kötü söz sarfetmemiz ki ileri de gitmemiştik.

Yuh ya.. Bu ne için? Ya varya DH sanki eniyipazar la ortak. Sanane ya adamlar yazar yazmaz.

BU FORUM KABAK TADI VERDİ ZATEN.

arkadas dediklerine katılıyorum benimde DERIN_DEVLET ADLI İSMİMİ PASİF HALE GETİRMİSLER
  • kurallar bellı ıse kendınızı ona gore yonlendırın...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.