Şimdi Ara

Forumda YBS görmek istemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lobi misiniz nesiniz sabah akşam ybs görüyorum. Rehberlikçi diyor Hacıbayram ybs yaz diye 🤣🤣🤣

Millet iyi kandı şu projeye vallahi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• YBS çok iyi, marmara ybs mezunu birini tanıyorum şuan usa'de bir sirkete uzaktan çalışıyor

• ybsciler tam olarka napıyor şu an cidden

• kanks 10 yıla yakındır yukselen yani aslında yeni yks sistemi geldiginden beri yükselen ve sürekli yeni yerlere de açılan tamamen üst seviye bir bölüm, giderek de etki alanı genişliyor. senin hater olman bu gerçeği değiştirmez. rehberlik hocan da yetkinmiş ki bunu görmüş. ancak zaten yıllardan beri bu bilinen bir şey :D ama bence sen git philosophy pdr falan yaz :D o miktarlar sana yeter kanaatkarsın belliki.. :)

• Slash702 S kullanıcısına yanıt

expensive black tea yudumlamaca artı hafiften mining ve valleydeki startupu geliştirmece falan filan  

• emektar91 kullanıcısına yanıt

şekil şukul işler yani  

• + olarak bu sayılan YBS özellikleri Akdeniz YBS olunca *4 oluyor
    Tercihleri ona göre değerlendirin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emektar91

expensive black tea yudumlamaca artı hafiften mining ve valleydeki startupu geliştirmece falan filan  

Boun'da ie mi mis mi? Bence ie alir gibi mis alt versiyonu gibi bisey ienin.

• DicleMech26 kullanıcısına yanıt

hocam dev kapışırlar ancak IE sözele kaydıgı anda işi biter MIS müfredatında yazılım avantajı var bölüm olarak. IE ise mühendis etc. ama genelde soft kısımlarda olabiliyorlar bicogu econa kayıyor. ybs ise direkt software ve bilişime kaydıgından daha yuksek kazanıyor ort olarak. sayısalcıysan IE eşit ağırlıkcıysan mıs derim. mühendislik kompleksin varsa onu bilemem tabi.

DEV Mİ KAPIŞIRLAR HSRKIRRÖRÖELDÖFMRÖFPGŞDPDDİDPGLEŞDLFŞSODEÖGMDÇDLFLDŞFŞDÖDKFLFK GİT TEDAVİ OL

• Dostum mesele o değil. Eskiden ismi İşletme Enformatiği olan bir bölümün bu sene patlayıp aşırı derecede gereksiz övülmesi, parlatılması.

Hater değilim, Boun ybs gelse de yazarım zaten. Benim dediğim tek sey bu bölümün sanki CEO yetiştiriyormuş gibi aşırı gereksiz övülmesi, parlatılması. Kısa sürede patlayan trendler bir o kadar da kısa sürede söner bilginiz olsun ayrıca kanaat önderliği iddia etmiyorum üstelik felsefe niye okuyayım lmao? Boun econ okuyan adam, taşra ybs okuyandan daha fazla yere basvurabilir.

• yeditepe ybs + econ çap  

• İşe yarıyorsa eskideki isminin ne önemi var?

• ben eşit ağırlıkta böyle bölüm olduğunu duyduğumda çok şaşırmıştım. Eşit ağırlıktan çalışanlar için büyük nimet bence hocam. Kodlama dünyasına atılmak için köprüden önceki son çıkış.

En sevdigim standupci gelmis bugün yine patladık 

• Eski ismini kast etmiyorum dostum demek istediğim aslında eskiden beri var olup şimdi gereksiz yere patlama yapan bir bölum olması

• Başıboş YBS sorunu
    😏

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.