Şimdi Ara

FORUMDA YARDIM ALMAK AMAÇLI AÇTIĞINIZ KONULARA CEVAP ALMA/ÇÖZÜME KAVUŞMA ORANINIZ NEDİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

FORUMDA YARDIM ALMAK AMAÇLI AÇTIĞINIZ KONULARA CEVAP ALMA/ÇÖZÜME KAVUŞMA ORANINIZ NEDİR?

(En Son Oy Tarihi: 22.3.2018)
Giriş
  • Evet anket sorusu gayet basit. Teknik veya farklı bir konuda sorunla karşılaşıp foruma yazdığınızda yüzde kaç çözüme kavuştunuz? Veya da en önemlisi konunuza en azından bir adet "cevap yazıldı"?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Büyük zipi indirmeden içindeki bi dosyayı indirmek için program arıyordum adam zipi indirip istediğim dosyayı drive'a yüklemiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana yardimci olunmuyor genelde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddi bir konu var, konu dışı özele açıyorum orada da trollüyorlar

Bazen seni hiç tanımayan insanların da fikrini duymak istiyorsun. Ama gel gör ki burada çok zor

• Keşke herkes o adam gibi yardımsever olsa. Şahsen ben bildiğim konularda yardımcı olmaya çalışırım her türlü, eğer vaktim varsa.

• Tamam peki deki trip kullanıcısına yanıt
    Bende de durum aynı. Elektronikle alakalı gayet basit olduğunu düşündüğüm fakat emin olamadığım bir konuda konu açtım umursayan olmadı. Biliyorum ki forumda elektrik-elektronik bilgisinde üstad insanlar var ama ben onları açtığım konuda göremedim.

• Bende genelde bana laf atip durdular. Sonra kavgaya donustu sonra ban ban ban

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir gün bir şevkle imzama kural dışı yazısı istedim kopyala yapıştır yap dediler.Ulan kaç para bir kural dışı imza parası ?? ? ?

• Geçen sene bir dönem foruma giriş yapmaya çalıştığınızda başka kullanıcıların hesabına giriş yapabiliyordunuz rastgele bir şekilde, teknik bi sorun olduğunu dile getirdim ilgili bölümde konusunu açarak ancak sorun 1-2 haftadır (belki daha uzun süredir) yine devam etmişti. Öyle ki yazmayı_severim ile giriş yaptıktan sonra yorum yazıp gönderi tıkladığımda başka bi kullanının elinden çıkmış gibi görünüyordu yorum iyice nevrim dönmüştü daha önce açtığım konuya gittim ss’lerle destekledim sorun halen devam ediyor diye, gel zaman git zaman sorun yine devam ediyordu taa ki site adminin hesabıyla foruma giriş yaptığım ana kadar gözlerim birden Neo’un film sonunda gördüğü şeyleri görür gibi oldu admin hesabıyla giriş yaptıktan sonra, dedim oğlum sen seçilmiş kişisin kasma bu kadar, ekran görüntüsünü alıp açtığım konuya ekledim düzelmişti bi kaç zamana kadar. Demem o ki site yönetimine motivasyon gerekiyormuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazmayı_Severim kullanıcısına yanıt
    Pes dedim artık yani. Bu kadar da olmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.