Şimdi Ara

Forumda takıldıkça kötü olmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mesela dersime çalışıyorum , sonra forumda ygs bölümüne girdiğimde hedefi benden kat ve kat yüksek kişileri gördüğümde otomatik morelim bozuluyor.

Yarı asosyel birisiyim. Yani okulda sürekli arkadaşlarla takılırım. Sınıfta Yakın olduğum kız arkadasım var.
    Ama hiç dışarda felan buluşmadık mesela. Gerçi Yeni nakil oldum onunda etkisi var tabii.
    Sonra foruma girip 30 yasına basıp da hala evlenemeyen kişileri gördükçe morelim bozuluyor.

O kadar okuyup işsiz kalanları gördükçe ben niye ygs çalışıyorum diyorum kendi kendime.

Ülkenin durumu ortada , tv den izleyince birşey olmuyor ama forumda ki yorumları okuyunca birden morelim bozuluyor ülkeden kaçmak istiyorum.

Sanırım gerçekler acıtıyor. Varmı tavsiyesi olan. Forumu bırak dışında :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Turboyu diyorsan üzülme aksine şükret.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumdan ülkenin durumunu mu öğreniyorsun?

Hedefin 90 falansa ve kazanmak istediğin bölüme karşı çok büyük ilgin yoksa evet boşa okuma.

• yav yazdığın "e" harfleri gözümü kanattı.

morel
    asosyel
  • morelin bozuluyorsa sorun yok ama moralin bozuluyorsa sorun vardır.
  • acilen lol bölümunde takilman lazım. aradığın kafalar orda

• Foruma kalsa ülkede herkes mühendisliği bırakıp hemşireliğe geçecek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayatta başarısız ve başarılı insanlar var. Buradaki başarısız insanlara bakıp üzülmek yerine başarılı insanların hayatlarını araştırabilirsiniz.
  • Morel değil moral, dahi anlamındaki -de ve soru ekleri ayrı yazılır, eğer forumda takılmak moral bozuyorsa bunun yerine gidip daha çok soru çözülmelidir, ygs/lys bölümündeki elemanların hedefleri gerçekten o kadar yüksek olsa forumda takılmakla vakit kaybetmezlerdi.

• Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    Başarıdan kastın ne hocam? Örnek olarak?

Mesela ben 2014'de Burak Bora'dan mezun oldum. 2015'de Kocaeli Hukuk'a girdim. Şimdi evde ygs lys çalışıyorum. Kendimi başarısız görüyorum.

Rehberimde tek bir kız numarası yok. Hatta arkadaş numarası da yok. Bence sosyallik de bir başarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 4 Kasım 2016; 23:03:55 >
  • Motivasyonunun dusmesini anlıyorum ama daha iyi bir alternatifin olmadigi surece en doğru görünen yolu izlemelisin zira sen sabit dursan da hayat akiyor

• Ne olsaydı kendinizi başarılı görürdünüz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Forumdan ülkenin durumunu mu öğreniyorsun?

Hedefin 90 falansa ve kazanmak istediğin bölüme karşı çok büyük ilgin yoksa evet boşa okuma.

Ben gayet açık yazmışım. Nasıl anladıysan artık.

Okumayıp ne yapayım peki ? Okumasam iş Yok okusam faydası Yok.

İki ucu moklu değnek

• morel
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    Sıralamamı düşürmeyip tıp kazansaydım, sevgilim olsaydı.

• İnternette tıp kazanma süreçlerini anlatan kişiler vardır. Eğer başarılı kişileri okumak istiyorsanız kendi başarı ölçütünüze göre kişilere bakabilirsiniz.
  • Şu üstteki ne diyor?
  • Bayadir ygs bolumune girmiyorum bir bakiyim bari gaza gelirim belki :D

• Bu ülkede kalırsan sonunun ne olacağını idrak et ve it gibi ders çalış 5 sene sonra yurtdışına gidersin

• Ygs lys bölümüne girdiğinde moralinin bozulması yerine hırs yapman lazım. Millet harıl harıl çalışıyor,ben yatıyorum. Konu tekrarı yapmam,test çözmem lazım vs diye düşünüp daha çok çalışman lazım. Yeni bi uçlu kalem falan al mesela yada yeni bir kitap. Bunlar senin heyecanını artırır en azından bir süreliğine de olsa.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.