Şimdi Ara

Forumda sürü psikolojisi var mı Sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

herhangi bir konuda ilk 1-2 mesaj nasıl yazılırsa devamıda öyle gidiyor.

bu da forumun seviyesini iyice düşürüyor.

Kendine özgü yorum yapamayan kişiler bakıyor ilk 1-2 mesaja 'hmm tmm herkes bunu yazmış bnde yazayım birşey bildiğimi göstereyim' diyor

Yanlış mıyım_?

• yanlışsın ben asla başkasının yorumundan yorum çıkarmam ha katılıyorsamda belirtirim
  • Evet var.
    Mesela benden sonra yazanların hepsi evet dicek.
  • Var mesela AKP ye giydiriyosa 3-5 kişi millet de giydiriyo otomatikman... yada A diye gidiyosa konu kimse çıkıp kolay kolay B diyemiyo... bunun gbi bir şey..
  • Var.

Dj misin? gibi söz öbekleri buna kanıt.
  • Var var bknz 3 5 mesaj önce attıgım mesaj :)
  • Sadece bu forumda değl,insanın olduğu heryerde bu psikoloji vardır,keza hayvanlarda da bu durum yer almaktadır.İçgüdüsel olarak koyunların birlikte uçurumdan atlamaları,sürüdeki intihar psikolojisidir.

O yüzden ayak bacak yapmaya gerek yok,hepimiz az ya da çok bu psikolojiden etkileniriz,çünkü biz psikolojik etmenlei olan varlıklarız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Var mı böyle bir dizi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çoğu durumda dediğini yapanlar var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Var mesela AKP ye giydiriyosa 3-5 kişi millet de giydiriyo otomatikman... yada A diye gidiyosa konu kimse çıkıp kolay kolay B diyemiyo... bunun gbi bir şey..

haşine katılıyorum.devletten anlamayan ve daha başbakanın seçilme süresini bilmeyen çocuklar akpye veya devlete laf edebiliyorlar.nedeni de yukarıda yaşça büyük olan birisi aynı manada şeyler söylemiştir.
    bizim millet böyledir.sürüdür ve çoban gerekir.çobansa sürü ister.
  • dogru sürüsüne bereket
  • Ben her zaman olaylara farklı bakış açısıyla yaklaşmaya çalışırım.
    Bu olayda da konu dışında sürü psikolojisi olabilir ama kültür bilim gibi bölümlerde yok diyorum.
  • Hayır Yok.
    1'i adamın dediğinin tersini ispatlamaya çalışıyor.
    Birisi abaza bir bakış tarzıyla yaklaşıyor.
    Ötekisi adam gibi cevap veriyor felan...
  • aslında hep var demek de yanlış

ne bileyim mesela @Darkchild herkesin evet dediği bir yerde kendi hayır olarak düşünüyorsa bunu belirtir ve savunur.

Kişiden kişiye görede değişir

ama %90 da bu psikoloji var
  • özellikle bilgiden çok fikir sahibi oldugumuz konularda bu bariz görülüyor bilmiyorsan alıntıya çak bir +1 olsun bitsin
  • Hemen hemen,geyik harici tartışmaya yönelik bütün konular öyledir,ilk 3-5 adamın görüşü ağırlıklı olarak ne ise,cevaplar da öyle gelir...Kimse zıt bi görüş atmaya cesaret edemez.Çünkü zıt bi görüş sunsa o kadar adam çullanacak üstüne...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Hemen hemen,geyik harici tartışmaya yönelik bütün konular öyledir,ilk 3-5 adamın görüşü ağırlıklı olarak ne ise,cevaplar da öyle gelir...Kimse zıt bi görüş atmaya cesaret edemez.Çünkü zıt bi görüş sunsa o kadar adam çullanacak üstüne...

Hele benim üstüme bir çullansınlar...
    Cüneyt Abi gibim dağıtırım onları
  • Öyle birşeyi ben yapmam.Yani 10 kişi bile olsa benim karşıt fikrimde.Yinede söylerim fikrimi ben.
  • Hayır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.