Şimdi Ara

Forumda sürekli YTÜ kötülenmesi sebepleri nelerdir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepimiz top tier olmadığından hemfikiriz.Bir İTÜ,ODTÜ,BİLKENT vs olmadığını hepimiz kabulleniyoruz bu kadar kötülemenin sebebi nedir ? top tierlara giremeyenler için 1 tık da aşağıda gayet iyi bir seçenek.

• biri diyordu ytü mezunu çok iyi yere gelen yok falan diye
    bu forumda %75 ine bilginin yanlış diye bakmak lazım çünkü troll desen var üniye gitmeyip yazan var o okullarla hiç bilgisi olmayıp sadece kendi bölümünü/ünisini okuyan var manupilasyon icin yazan da var
    akademik personeline, mezunlarina, okuyanlarina, sitesindeki ya da iletişime gecerek universitenin kendisinden bilgi almak en mantiklisi sirketlerdeki yuzdeleri ve hocalarin nerelerde okudugu da referanslar icin cok onemli bence
    mesela gecen yil mezuna kal demese ailem ytü ehm yazicaktim cok da ilgimi cekmisti şu anki turkcell ceosu ytu ehm mezunu internette kariyerine bakabilirsin
  • bu arada bence ytü şu an underrated biraz. İlerde puanları daha da artar, tek kaybettiği nokta çoğu bölümünün türkçe olması itü gibi bi ingiliççe bi tr yapsa bayağı ilerler

• Tr yazıyor ama EN AZ %30 ingilizce hepsi. Bence %30 tarzı olanlar daha iyi bölüm dersleri ingilizce

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battı balık yan gider. İTÜ için de kötü diyenler oluyor. Ben mesela İTÜ olmasa ODTÜ yerine YTÜ yazardım. Daha iyi olduğu için değil tabiki. İstanbul’da bir kere. Köklü teknik okul. Mezun kitlesi var. Eğitimi orta üstü. Sektör algısı iyi. E tamam o zaman sıralamasına göre gayet iyi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • çoğu mühendisliği tam ingilizce ye geçti artık fakat tabi makine,bilgisayar,elektrik gibi bölümlerde %100 olursa çok daha iyi olacaktır.

• hvl00 kullanıcısına yanıt

bu kadar...

• RevilDeveloper R kullanıcısına yanıt

sanmam hocam ytü yü niye kıskansın millet 1 sene ortalamanın bir tık üstü çalışmayla bilgisayar hariç girilir bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• biri diyordu ytü mezunu çok iyi yere gelen yok falan diye
    bu forumda %75 ine bilginin yanlış diye bakmak lazım çünkü troll desen var üniye gitmeyip yazan var o okullarla hiç bilgisi olmayıp sadece kendi bölümünü/ünisini okuyan var manupilasyon icin yazan da var
    akademik personeline, mezunlarina, okuyanlarina, sitesindeki ya da iletişime gecerek universitenin kendisinden bilgi almak en mantiklisi sirketlerdeki yuzdeleri ve hocalarin nerelerde okudugu da referanslar icin cok onemli bence
    mesela gecen yil mezuna kal demese ailem ytü ehm yazicaktim cok da ilgimi cekmisti şu anki turkcell ceosu ytu ehm mezunu internette kariyerine bakabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölüme bağlı. Memnun olan da var olmayan da.

Hatta aynı bölümde aynı sınıftan mezun olan iki kişiden biri överken diğeri kötüleyebilir.

• forumun kötülemediği bir yer yok takmayın onlara

benim bildiğim en iyi ünilerden biri 

• Ben YTÜ okumak istiyordum hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ytülu olmak demek dosta korku düsmana guven vermek demek

• MyLuckyInteger kullanıcısına yanıt
    İnşallah öyle olucam hocam bende

• byomertaha kullanıcısına yanıt
    Gel beklerim

Hangi bölüm hocam sizin

geldi adam geldi ytü nun gururu olacak  

• byomertaha kullanıcısına yanıt
    Elektronik haberlesme muh

Ben o bölümü istiyordum hocam sksjxbx

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.