Şimdi Ara

Forumda neden wolksvagen düşmanlığı var (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
1
Favori
13.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: falken34

1- link? toyota usa-vw usa yaz çıkıyor
    2- donanım listesi? donanım listelerınede sen bak bi zahmet..
    3-corolladaki ekstra garanti süresini hesaba katmamışsın vw 10 sene garanti verıyor
    4-bütün amerikalılar yalancı sen biliyon,satış rakamlarından yürüyordun ya..trde vw fazla satınca vw iyi..amerikada corolla satınca amerikalılar mal bişiyden anlamıyorlar

ne komik adamsın sen ya..nikinin hakkını sonuna kadar veriyorsun

Alıntıları Göster
    söylediğin birşey de doğru çıksın:
    https://www.vw.com/warranty/

6 yıl/72bin mil garanti

golf başlangıç fiyatı: 21,845 manuel vites, gündüz farları halojen

corolla başlangıç fiyatı: 19,500 otomatik vites, gündüz farları led

yahu golf manuel olmasına rağmen daha pahalı. neyi tartışıyorsun sen? artık bu konuda sana başka cevap vermiycem. çok boş konuşuyorsun.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Arabasına güvenen, tüketiciyi dikkate alan firma her yerde yanı garantiyi verir. Nasıl olsa buarası Türkiye, vw fanatikleri olduğu sürce ben nasıl olsa satarım mantığı gütmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: netfriend

Arabasına güvenen, tüketiciyi dikkate alan firma her yerde yanı garantiyi verir. Nasıl olsa buarası Türkiye, vw fanatikleri olduğu sürce ben nasıl olsa satarım mantığı gütmez.
    dizelgate skandalı öncesi bu kadar da garanti vermiyordu vw, bildiğim kadarıyla 2 yıl garanti veriyordu.
  • Gözüm acıdı gerçekten. 308 in şanzımanı daha iyi,1.2 motoru baz alınırsa daha iyi,bagajı (bildiğim kadarıyla sınıfında en iyisi) daha iyi, görünüşü (bence tabi) daha iyi,direksiyonu daha iyi, fiyatı daha iyi sonra diyorsunuz 1.2 pejo motorunun daha iyi olmasının bir önemi yok.Yani işte bundan nefret var yani yandaki araç golf kadar iyi demesi için kendisinin golf e fazla para verdiğini kabullenmesi lazım.Ben c sınıfı hb olarak en fazla golf modelini seviyorum ama ceed,yeni focus hb,308 hatta megane hb gibi modellerin ondan aşağı kalır tarafının kesinlikle olmadığını da kabul ediyorum.Bırakın beni çoğu yabancı siteler,kanallar da kabul ediyor.160-180 bine 2016-2017 lexus ct 200 h bulunabiliyor bu araba premium hadi beğenmedin gidip q30 alabilirsin yine ama aynı fiyata 1.0 highline bile anca bulabilirsin (aynı kalibrede).

O zaman kabul etmek gerekir gereksiz yere pahalı vw araçları. 100-110 bine 1.0 polo satıyorlar adam sinirlenince neden sinirlendin polo çok güzel araç deniliyor o adam poloya-golfe kötü demiyor zaten bu fiyatı hak etmediğini söylüyor. Passat 1.6 highline 0 fiyatına yeni bmw 3 serisi alınabiliyor bi zahmet millet de eleştirsin bundan doğal birşey yok.

Tartışmalar da boş yere eğer adam memnunsa golf , polo dan diğerlerini de ilgilendirmez sadece aşırı savunmaya (her iki taraf için) gerek yok bence. Ayrıca bir aracın çok satmasının yine iyi-kötü olmasıyla bir alakası yok genel kullanıcı istekleri ülkeden ülkeye değişir. Egea çöp der ama gel gör en fazla satan araçlardan biridir camry de abd de hayvan gibi satıyor ama en iyi premium arama değil sonuçta zevk meselesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gordun Frimen -- 11 Temmuz 2019; 16:38:5 >

• quote:

Orijinalden alıntı: E.R.W.

Yahu cidden nedir bu dusmanlik?,isteyen istedigi araci alir.
    Sabahtan aksama kadar kotulemek niye,forum oyle bir hal almis ki bir kullanici arac almak icin geip okusa dsg 10 binde patliyor tsilar yagi iciyor 50 binde turbo elde kaliyor.

Tsi lar cok yakiyor performansi iyi degil vs vs. uzar da gider.
    Abi derdiniz nedir anlamiyorum.Dunyada vag grubuna milyonlarca insan mutlu mesut biniyor.Bizim ulke haric dsg sorununu ne bu kadar abartan var ne de baska bir seyi.
    Adam yukarida deli gibi 308 savunmus,tamam sen de git 308 al saba bisey diyen mi var?.Ben burdan sunu anlarim diger ureticiler vagdan bircok konuda geri kaliyor onu bastirabilmek icin dusmanlik yapiyorsunuz.
    Birakin su isleri adam gibi bilgi verin forumun forum oldugi belli olsun
    Ne yapalım patlak DSG pardon senin markanda S-tronic olarak geçiyor onu mu övelim? S-tronicte olsa fark eden bişey olmuyor. Örnekhttps://forum.donanimhaber.com/sifir-aracta-dsg-arizasi--123258816
    Yoksa emisyon hileli ve muadillerine göre hem tork hem güç eksiği olan TDİ motoru mu övelim? Ee Golfe vurunca süslü VW(Audi) sahiplerinden ses gelmesi normal. Sebebi
    km77.comyoutube
    Audi A3 Sportback 2016 - Maniobra de esquiva (moose test) y eslalon | km77.com
    https://youtu.be/sq5ueJaZ50I

km77.comyoutube
    Audi A3 Sedan 2016 - Maniobra de esquiva (moose test) y eslalon | km77.com
    https://youtu.be/1OHM3QGA_6o

Ben 308 i deli gibi savunmuyorum aksine Golfü yerin dibine sokuyorum. Daha bunu idrak edemiyorsunuz. Yadırgamıyorum artık VAG fanları genel olarak boylesiniz. Yoksa 308 sınıfının en iyisi değil. C sınıfında ortalamanın üstünde bir araç. Mesela denk güçte ve yol tutuşlu 1.5 TDCİ 120 HP 300 nm torklu Focus var. Daha güçlü motorlu 1.6 CDTİ 136 HP 320 nm tork Astra var. Hatta Astra da çift turbo 160 HP 350 nm torklu motor seçeneği de var.olvaradamlar yapmış. Ek olarak Astranin 2016 yılın otomobili ödülü de var. Astranin yol tutuşuna diyecek birşey yok zaten. Fakat 308 fiyat performansta en üstte yer alır ona şüphe yok. Ee audi a3 'ün yarı fiyatına daha donanımlı daha iyi yol tutuşlu daha performanslı araç olduğunu görünce hazmedemiyorsunuz.Karın ağrınızın sebebi bu.
    "Diğer üreticiler VAG dan birçok konuda geri kalıyor" günün en kısa fıkrasını okudunuz arkadaşlar. Hangi konularda üstünmüş bizimle paylaşır mısın? O deli gibi savunuyor dediğin mesajda tartışmaya kapalı net nicel veriler var. VAGboylar gibi işkembeden sallama ben öyle hissediyorum,bence öyle gibi nitel gözlemler değil. Ee tabi sayısal verileri analiz etmenizi beklemek bir hata zaten. Yani sizler eğitilmezsiniz.

O değilde bu Golfboylar diyo ki Golf C sınıfının en iyisi rakipsiz. Bir Audi Boy olarak yorumun nedir çok merak ediyorum. Bizi aydınlatır mısın?

Bonus:
    Cemil Karavuşyoutube
    Yav bunlar katiyen eğitilmez!
    https://youtu.be/UMw9irpRI4c

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Farfaraway21 kullanıcısına yanıt
    Kaç yaşındasın bilmiyorum ama resmen çocuk gibisin.Vag boy audi boy bunlar nedir?
    Bir malı satın alınca o mal seni satın alıyor olabilir ancak kendim için böyle bişey geçerli değil.
    Sana laf anlatsamda anlamazsın ki ne yazayım...

Edit:Yukarıda ki mesaja ithafen vw tr de ne kadar satıyor ki sanki dünyada vw bir tek burada fazla satılıyormuş gibi konuşuyorsunuz.Toplam satışın %5 i dahi değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.R.W. -- 11 Temmuz 2019; 17:1:46 >
  • 45-50 yıllık belli bir çizgisi olan ve nerdeyse her dönem sınıfının lideri olan araçla 2008 de piyasaya çıkmış 2 yıl sonra piyasada olup olmayacağı dahi belli olmayan bir modeli kıyaslamak. Golf yetmedi sanırım sıra a3 e geldi.

Evet 308 a3 ün içinden geçer tamam hadi dağılın şimdi
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Benim dediğim egzos emisyonu ile ilgili değil.DSG ile ilgili garanti.Öbür ülkelerde 5 yıl-10 yıl garanti veriyorsun, Türkiye'de niye vermiyorsun ? malına mı güvenmiyorsun yoksa tüketiciden birde servis ücreti mi alayım anlayışındasın ? sen de gelmiş bu firmayı savunuyorsun.
  • VW DE DSG GARANTİSİ 7 YILDIR!!!

GARANTİ SÜRESİNCE ARAÇ SERVİS BAKIMLI OLMAK ZORUNDADIR HER MARKADA OLDUĞU GİBİ

BU ŞARTLAR ÇERÇEVESİNDE MÜŞTERİDEN GENELDE İŞÇİLİK PARASI İSTENMEKTEDİR.YANİ TOPLAM MASRAF 12 BİN CİVARIYSA GENELDE 1000 TL CİVARI İŞÇİLİK TUTMAKTDIR

HONDADA BU GARANTİ SÜRESİ SERVİS BAKIMLI OLMAK ŞARTIYLA 6 YILDIR!!!

EDİT: BU 7 YILLIK GARANTİ SÜRESİ BAZI DURUMLARA GÖRE UZATILA DA BİLMEKTEDİR AMA EN AZ 7 YILDIR!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atilim85 -- 11 Temmuz 2019; 17:35:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

söylediğin birşey de doğru çıksın:
    https://www.vw.com/warranty/

6 yıl/72bin mil garanti

golf başlangıç fiyatı: 21,845 manuel vites, gündüz farları halojen

corolla başlangıç fiyatı: 19,500 otomatik vites, gündüz farları led

yahu golf manuel olmasına rağmen daha pahalı. neyi tartışıyorsun sen? artık bu konuda sana başka cevap vermiycem. çok boş konuşuyorsun.

Alıntıları Göster
    seni gidi tatlı su kurnazı beyinsis seniii

golf daha kaliteli ama başlangıç paketinde halojen farlar manuel vites var..
    corolla daha kalitesiz ama led farlar otomatik vites felan standart

al canım kardeşim bak senin için caps aldım.burada atıp tutup "gayınçom amerigada,eltim con şikagoda felan deyip konuyu saptırma.
    donanım listeleri de burada..
    www.vw.com
    Vehicle Details | VW.com
    https://www.vw.com/vehicle?vin=3VWG57AUXKM025138

www.toyota.com
    2020 Toyota Corolla Specs & Options
    https://www.toyota.com/corolla/2020/features/mpg/1856

Forumda neden wolksvagen düşmanlığı var
    Forumda neden wolksvagen düşmanlığı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falken34 -- 11 Temmuz 2019; 17:44:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: atilim85

VW DE DSG GARANTİSİ 7 YILDIR!!!

GARANTİ SÜRESİNCE ARAÇ SERVİS BAKIMLI OLMAK ZORUNDADIR HER MARKADA OLDUĞU GİBİ

BU ŞARTLAR ÇERÇEVESİNDE MÜŞTERİDEN GENELDE İŞÇİLİK PARASI İSTENMEKTEDİR.YANİ TOPLAM MASRAF 12 BİN CİVARIYSA GENELDE 1000 TL CİVARI İŞÇİLİK TUTMAKTDIR

HONDADA BU GARANTİ SÜRESİ SERVİS BAKIMLI OLMAK ŞARTIYLA 6 YILDIR!!!

EDİT: BU 7 YILLIK GARANTİ SÜRESİ BAZI DURUMLARA GÖRE UZATILA DA BİLMEKTEDİR AMA EN AZ 7 YILDIR!!!
    Yani bize 7 yıl boyunca servise gidip kol gibi otomatik farkı ödeyip elde hiçbir yazılı belge olmadan 7 sene garanti olduğuna inanın
    Patlarsanız da servis bakımlı arabaya bir de tamir ücreti ödeyin diyorsun öyle mi?
    Hemde dsg gibi sakat bir mal için?
    Çalıştığın plazanin adını yaz,bu kadar trolluk beleş olmaz çünkü

• atilim85 kullanıcısına yanıt
    Necip Fazıl derki siz için bağıran kuyumcu gördünüz mu? Ama hurdacılar bağırır.

• etusch kullanıcısına yanıt
    O yüzden konudan çıktığın yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: en1gma

Yani bize 7 yıl boyunca servise gidip kol gibi otomatik farkı ödeyip elde hiçbir yazılı belge olmadan 7 sene garanti olduğuna inanın
    Patlarsanız da servis bakımlı arabaya bir de tamir ücreti ödeyin diyorsun öyle mi?
    Hemde dsg gibi sakat bir mal için?
    Çalıştığın plazanin adını yaz,bu kadar trolluk beleş olmaz çünkü

Alıntıları Göster
    Tıpış tıpış gideceksin. Tıpkı hondada nasıl gidiyorsan bmw de mercedeste renaultta nasıl gidiyorsan volkswagende de gideceksin. Onlarda gitme bakalım şanuzmanında bir arıza olunca sana kol gibi kaç lira geçiriyorlar.

Arkadaşım 2015 yılında civic aldı gayet temiz kullanılmış 3-4 yaşlarında. 1 yıl sonra şanuzuman arızası yaşadı servise gitti. Aracı önceki sahibi 1 kez götürmemiş servise garanti dışı dediler yapamayız. Arabaya verdiği paranın 5 te 1 ini verdi bir şanzuman için.

Şanzuman yağını sen serviste değiştirme sonra ağla şanzuman arızası diye ve garanti bekle.

Sayfalardır soruyorum ama cevap verebilecek bir yiğit çıkmadı. Neden biliyomusunuz işinize gelmiyor. Buna cevap verirseniz aslında vw e vurmaya çalıştığınız tek alanın aslında diğer marka ve distribütörlerde de olduğunu anlayacaksınız.

Cevap veremeyeceğiniz soruyu soruyorum.

X marka bir araç aldım şanzuman yağını servis dışında bir yerde değiştirdim periyodik bakım çerçevesinde. 1 ay sonra şanzuman arızası yaşadım ve yetkili servise gittim. Yetkili servis bu şanuzmanı masrafsız garanti kapsamında tamir eder mi? Soruyorummm eyyyy forumun bilgili kültürlü geçinen abileri cevap verin

• X marka senin çalıştığın plaza gibi ayıplı mal satmıyor hangi bayinin adamıysan söyle orayı arayıp öğrenelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 11 Temmuz 2019; 18:30:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: en1gma

X marka senin çalıştığın plaza gibi ayıplı mal satmıyor hangi bayinin adamıysan söyle orayı arayıp öğrenelim
    Ne oldu cevap veremedin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: escanor_

O yüzden konudan çıktığın yok.
  • Net olarak VW karsı bir tutum var.Tek arguman da TSI cılar az yakıyor diyor buna kızıyoruz.Bir de DSG var.
    Bu tutum olmasının genel sebebi de Japon Tayfa 2000 sayfa Civic konusu var Civic ilk cıktıgında Dunya laf ettiler VW e sonra bir kısmı yine VW e gecti.
    Su anda DSG yerine Tam Otomatik Tork Konvertorune gecsin VW elestirecek hicbirseyleri kalmaz.

Diger yandan Cift Kavrama cok narinken sanki CVT Kasnak Sistemi cok mukemmel ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.R.W.

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama resmen çocuk gibisin.Vag boy audi boy bunlar nedir?
    Bir malı satın alınca o mal seni satın alıyor olabilir ancak kendim için böyle bişey geçerli değil.
    Sana laf anlatsamda anlamazsın ki ne yazayım...

Edit:Yukarıda ki mesaja ithafen vw tr de ne kadar satıyor ki sanki dünyada vw bir tek burada fazla satılıyormuş gibi konuşuyorsunuz.Toplam satışın %5 i dahi değildir.
    Ikinci üniversiteyi bitirdiğimi yazmıştım değil mi? Biraz kendini zorlarsan aşağı yukarı birşeyler çıkarabileceğini düşünüyorum. Hâlâ umudum var sizlerden. Sen anlat anlat okuması güzel oluyor. Merak etme ben sizin gruptakiler gibi değilim iki üniversite bitirebildigime göre ortalama bir VAG fanboydan daha iyi anlama ve yorumlama kabiliyetine sahibimdir. Ha anlatacak bişeyin ortaya koyacak bir sayısal verin yoksa ayrı. Olmadığı için olsa gerek kaç yaşındasın sen anlatsam alamazsın gibi laflarla geçiştirmeye çalışırsin anca.

Malının kölesi olma genellikle sizin grupta oluyor. Almanya da halk arabasının ortalama modelini preminyum abi alaman malı abi alaman yapmış diye pazarlamaktan vazgeçin. Vasat bir arabayı parlatıp durmayın. Anca kendiniz gibilere yedirirsiniz bu safsataları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farfaraway21 -- 11 Temmuz 2019; 19:34:12 >

• vagboy audiboy fanboy golfboy crazyboy playboy
    bu yeni neslin dilini çözmek zor :)
    araba zevki ayrı konu da 45 yıldır c hb sınıfının tartışmasız lideri olan Golfü gömdüğünü zannedip karşsına koyduğu tenekeyi de yok 20 tork fazla yok 10 beygir güçlü diyerek Golf den iyi sanıyor
    arabanın kalitesi böyle basit rakamlarla anlaşılmaz daha öğreneceğin çok şey var, şu gereksiz ingilizce sözcükleri bırak da gerçeklere dön
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.