Şimdi Ara

Forumda neden kibirli insan çok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hep milleti aşağılama derdindelerForumda neden kibirli insan çok 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben hiç öyle bir şeye rastlamadım? Geneli cahil cesareti gösteriyor ama kibir sayılmaz.

• Sanal ortamdaki davranışları iplemeyin bence çoğu insan (ben de öyle) sanalı hayatın bir kaçış rampası olarak görüyor. Bazen stres atmak için sarf edilen hakaretler zorbalıklar havada uçuşuyor.

Mesela beni sağlıkçı düşmanı zannediyorlar ama sanala göre insanların gerçek hayattaki davranışlarını , ahlak seviyelerini , fikirlerini görüşlerini kafasında şekillendiren bir yığın insan hiç umurumda olmuyor öyle biri de değilim.

• Genel olarak tüm internet öyle Türkiye'nin özeti bu herkes kendini Tanrı sanıyor.

• Herkes kendini olduğundan fazla gösterme peşinde

• Forumda neden kibirli insan çok 

• Fark edilme çabası ben buradayım deme tarzları o xd

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben değilim ben en malın tekiyim her şeyim çöp

• aslında insanlar o kadar kibirli değil. birtakım insanların kışkırtması sonucu iş inada biniyor sonra kibir diye algılanıyor. en azından bana ( yani tıpçılara da ) yapılan bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FED76F1B8 -- 14 Temmuz 2023; 22:53:20 >
  • Forumda neden kibirli insan çok

• Algıda seçicilik seninki knk

• Marifet iltifata tabiidir hacı buradakiler çevreleri olmadığı icin iltifat alamadılar acısını boyle çıkarıyorlar diğer kısmı saf kötü bı kısmı osurukcu bı kısmı da marifetleri bile yok benim gibi ml herifler ben de buradayım diyorlar

• 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt
    Hocam buradakiler o kadar hayatsiz değil ya %90 troll takılan hesaplar zaten, mesela yukarıdaki cimbomfedaisi şu an 3 tane kızla barda takılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tus2028HedefKBB -- 14 Temmuz 2023; 22:57:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt

Tezimi sqtin attın hocam ne güzel tez sicmistik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 14 Temmuz 2023; 23:1:47 >
  • bu forumdaki herkes öyle bence. hatta gerçek hayatta da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FED76F1B8 -- 14 Temmuz 2023; 23:6:19 >
  • Kibirden ziyade bu yaşıma kadar toplumda gözlemlediğim bir şey var: fanatiklik.
    Bir bilgiyi doğru dürüst araştırmadan o bilgiye saplanıp kalıyoruz. Tabular halinde o bilgiye/bilgilere bağlanıp kaliyoruz ve bunun önüne geçemiyoruz. Bu da o bilginin verdiği gucle 'bu en doğru, bu en iyisi, böyle yapmalı vs.' şeklinde düşünüyoruz. Daha sonra zıt bir fikirle karşılaşınca bizim bildiğimiz sınırlı bilgi onun zıt fikriyle uyusmayinca fiziksel şiddet kaçınılmaz oluyor. Ben burada çok okudum reele gel de aklını alayim tarzında yazılar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.