Şimdi Ara

Forumda ki Artan Kalitesiz (TRANSLATE) İçerikler ! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
2
Favori
4.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeş oyuna bal gibi oynuyorsun işte sürekli ekran resmi atıyorsun :D Hikaye oynanış süresi 8 saatmiş zaten az daha mesajlaşsak oyunu bitireceksin :D

• Korvo. K kullanıcısına yanıt

" Şu serzenişini anlıyorum, translate yaması olunca insanlar yama yapmak istemiyor. " Yapmak isteyenin elinden hevesini , heyecanını daha oyun çıkar çıkmaz translate yayınlayarak alırsan bu düzen böyle devam eder . Emekmiş nasıl emek ama !! Basit bir cümlenin bile anlaşılamadığı emek hah . Sinirimden gülüyorum başka bir şey değil :)) Yamayı böyle yapacaksa zaten hiç yapmasın , senin mantığın şu yama yok ne yapayım kötüye de razıyım ! Bu düşünce ile ne bu düzen değişir ne kaliteli içerik görürsün . vasata alıştırılmışsın

• Yine bir sürü gereksiz muhabbet yapılmış, eskiden de söyledim yine söyleyeyim. Burada yaptığınız boşun yarısını Türkçe olmasını istediğiniz oyunların forumlarında Türkçe istiyoruz diye yapsanız oyunların hepsi zaten Türkçe Dil Desteğine sahip olacaktı. Ha diyorsanız ben korsan kullanıyorum zaten, o zaman beter olun.

• Forumda ki Artan Kalitesiz (TRANSLATE) İçerikler !

Sen daha cesaret edememişsin anlaşılan ! birini seç ve eğer cesaret edebilirsen kardeşim . 3 farklı TRANSLATE yamadan attıklarım tek bir oyun mu sanıyorsun ! :DD Benim avaz avaz bağırmam bu yüzden . Bu forum bunu mu hakediyor arkadaşım ?

• TackleBarry kullanıcısına yanıt

Ben gram bunu üstüme alınmadım az alırım öz oyun alırım gerektiğinde gönüllü çevirilere de destek oldum geçmişimde Steam dan da aldım yeri geldi Ubi Store den de . İmza oluyor atıyorum firma çıkartmaz ise ben ne yapayım ? Çıkarmıyor burada yama bekliyoruz gördüğümüz şey değersiz yamalar kardeşim ! eskiden kaliteli yamalar kullanıyorduk şimdi o da yok bunlar yüzünden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HamzaSas -- 31 Mayıs 2022; 22:32:30 >
  • Kardeşim anlamıyorsun kimsenin yama yapmamasının sebebi translate yamalar değil. Şuan sadece onlar kaldığı için öyle düşünüyorsun. Bir oyuna elle yama yapmak için 7-8 kişi lazım bunların 5-6 ay uğraşması lazım. Bu işlerde parada yok zaten. Bu adamlar ne yiyip içecek. Diyelim yaptılar yayınladılar ücretsiz olarak. Teşekkür eden kadar boş yapmak için eleştiren oluyor.

Ücretli yapsan ayrı dert D: Anymus grubunu 20 tl üyelikleri var diye bende çok eleştirdim ama şuan olmuş 1 bardak çay 20 lira . Adamlar uğraşacak 6-7 ay oyun çevirecekler 3-5 çay parası anca kazanacaklar.

• Yani sonuç olarak translate yamalarda yapılmasa. Senede anymus çeviri ne çevirirse o kadar yama, artı gönüllü 3-4 oyun yaması çıkarsa onlar olur.. Türkiyede değeri ve getirisi olamayan bir alan yama sektörü.

• Bunun suçlusu dibine kadar translate yamalar ve bu durumu kabullenme . Ayda 50 tane değersiz translate yama mı 6 ayda 1 yılda 10 tane emek kokan yama mı. Daha yukarıda bir arkadaş dedi oyunu çevirecektim hevesim kaçtı translate olduğundan girişmedim o işlere dedi ve samimiydi . Bu sadece tek kişi değil ! Bunu söyleyen şu ana kadar tek kişi ve kim bilir kimler kimler caydı bu işten bu zamana kadar böyle gitmiş geri dönüş olmaz düşüncesi yok bende zaman değişir konular değişir insanlar değişir ancak tek bildiğim bu translate kafalar değişmedikçe devranın sürüp gidecek olması . Lütfen kaliteli, emek harcayan ve forumda paylaşan kişiler üstüne alınmasın onları görünce zaten ben takdir ediyorum kullanırsam bağış da atarım bu forumda hiç sıkıntı değil yeter ki kurtarın bizi bu kaos dan kalitesizlikten

• Merak ediyorum Türkiye Oyun Çeviri sitesi gibi online platform olsa. herkes hem kendini geliştirmek için çeviri yapsa. Kontrolcü arkadaşlar da olsa hem? Bağışla falan (ucuz) belki ya da ücretsiz olsa gelen geçen hem çeviri yapsa sonra bunlar kontrol edilse güzel insanlar tarafından. Böyle bir ortam olsa , havuz olsa? Şu kişiye şu bölümü versinler falan? Olmaz mı? Troll tipler değil ama dediğim. Onlar zaten ayrı kafa :P

• Kardeş bu işten vazgeçen arkadaşlarını topla bağış yapacağın parayı da söyle ne cevap verecekler kendin gör. O buram buram anadolu miss gibi emek kokan yamayı sen yap. Ben konunun başından beri bi İbrahim tatlıses edasıyla seni kurtarmaya çalışıyorum çözüm buluyorum :D Ama sen beni anlamıyorsun

• MordSithh kullanıcısına yanıt

Sinnerclownun sitesi var . oraya bi gir bak kaç tane yama var ne kadar bağış yapılmış :D Anca amazon gibi bir para babası destek olacak abonelik avantajı olarak sunacak. yoksa para kazanayım diye girersen bu işlere sitenin giderleri bile çıkmaz.

• HamzaSas kullanıcısına yanıt

Ya anlamak istemiyorsun yada trollüyorsun artık. Zamanında forumda translate yamalar yasaktı ve buna rağmen gönüllü çeviri azılıyordu üstüne kalan gönülllüler de ücretli yama yapmaya başladı. Bir ara Türkçe yama bölümüne haftada bir mesaj geliyordu. Sevsen de sevmesen de translate yamalar canlandırdı forumu. Gönüllü çevirinin çıkmamama sebebi translate yamalar değil. 2-3 istisna insan var diye herkesin translate yamalardan dolayı kaliteli çeviri çıkartmadığını düşünüyorsan gerçekten hayal dünyasında yaşıyorsun.

• bu konu neden kapatılmıyor? adamın tek amacı tahrik / kavga etmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 31 Mayıs 2022; 23:13:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben para kazanmaktan bahsettim mi? zten ücretsiz olsun ama gönlünden kopan da atsın olay bu

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

Kiminle kavga etmişim, kime hakaret, küfür kullanmışım ki kapatılacak ? Senin destek verdiğin translate çukurunun forumu dibin dibine götürdüğünden bahsettiğim ve kanıtladığımdan mı ? Ancak her an kapatılabilir çünkü bu forumda kim karşı ses çıkarıyorsa hemen konunun kapatılması olası bunu anladım ben çünkü diğer yazdığım bir konuda ki yazım silinmiş herhangi bir hakaret küfür olmamasına ragmen ! Bu senin gibilere yarar işte vasatlığa, kalitesizliğe o kadar alışmışsınız ki yanlışa yanlış kötüye kötü diyemeyecek hale gelmişsiniz . Yukarıda da biri forum canlandı iyi oluyor translate yazmış :DD cevap vermeye üşendim arkadaş kusura bakmasın okursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HamzaSas -- 31 Mayıs 2022; 23:24:55 >
  • Aynen biliyorum FARCRY 6 çevirisinden o kadar kaliteli ki arkadaşın yaması oynarken Türkçeyi unuttum oyuna da o kadar para verdiğim halde boş boş duruyor şuan oyundan soğudum :)) yama var diye almıştım üstelik ama bana müstehak bu forum da ki translate çevirilerin ne kadar kalitesiz ve vasat olduklarını o kadar da kötü olmaz ya derken olduklarını tahmin bile edemedim gözüm yeni açıldı

• Burada aylar süren RDR2 çevirisine 20 TL istendi diye ortalığı ayağa kaldıran elemanlar, çeviri yapan gruplar para isteyince şikayet edip davalık eden elemanlar olduğu sürece çok beklersiniz.

Gidin İngilizce öğrenin ya da emeğin karşılığını vermeyi öğrenin.

• Arkadaşlar çevirinin translate olduğunu hepimiz biliyoruz. Gerçekten çevirisini yapmak isteyeni neden alıkoysun bu durum? Hatta translate çeviri daha hızlı manuel çevirmesine de olanak sağlar ilgilenen kişinin. Durduk yere dh beğenmeme timi oluşturmayalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Translate meselesi çıkmadan bile gönüllü yamaların sayısı zaten giderek azalıyordu. Gönüllü el çevirisi yaptığını iddia edenler bile çoğu yamasında translate kullanıyordu. Zaten halihazırda kötü olan duruma bir de Anonymous olayı eklenince mezar taşını dikti. Bundan sonra ise ücretsiz yama yapan grupların oluşması çok zor. Oluşsa bile çevirmenleri motive edecek bir şey olmayınca bir noktadan sonra patlak verecektir. Yani demem o ki eski güzel günlere dönmeyi beklemeyin çünkü imkansız. Zaten bağımsız oyunların çoğu artık Türkçe çıkıyor. Ülkenin rezalet ekonomisi zaten sayısı çok olmayan oyun satın alan insanların bu yeterliliğini elinden almasaydı belki bundan birkaç yıl sonra AAA oyunların da Türkçe olduğunu görürdük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wassuplaying -- 1 Haziran 2022; 3:59:54 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.