Okudugunuz onca kitap yardım etmiyomu Şaka bi yana açın bi grup forumdaşlarınıza yardımı olur
quote:
Orijinalden alıntı: In Flames
Okudugunuz onca kitap yardım etmiyomu Şaka bi yana açın bi grup forumdaşlarınıza yardımı olur
Oluyor tabi itü sözlüğe herzaman girdi giriyorum tıp sözlüğü olarak.burdada bir grup kurarsak birbirimize yardım ederiz tus kitapları ve diğer kitaplar hakkında bende yardımcı olmak isterim elimdeki kitaplardan gönderirim vs.
her sene 6000 mezun illaki vardır gelirler şimdi
Meslek lisesiyim ama düzenli olarak House M.D izliyorum xD
tıpçı mı ne tıpçısı tıpçı ne arar la konu dışında, ben 55 yaşında adamın görmedim öyle bişey, biz genelde eğlenmeye geliriz buraya
ben de alternatif tıpçıyım Bir sorun olursa danış bana yardımcı olayım
tıpcı geyik bölümünde bile ineklik yapmaya gelmiş cık dısarı
anladık tıpçısın
1,2,3 Tıp
espiriler bomba..gelipte burda artistlik yapma gibi amacım yok yaşım 24.!tıptada 5.senem artislik yapma gibi bir amacım yok amacım yardım edip bişeyler paylaşmak.konuyu cıvıtmazsak sevinirim
sen bakma onlara standart konudışı insanı benm bölüm senden biraz farklı veterinerim bnde sana yardımım dokunmaz fazla su an için yani askerdeyim umarım sana yardımcı olacak arkadaşlar birazdan gelirler dostum sen bakma onlara canını sıkma
Sağlık meslek okuyorum bende. Acil Tıp Teknisyenliği
Knight Online bölümünde takılan tıpçılar vardı
ben de tıpçıyım ama sana pek yardımım dokunmaz heralde 1. sınıftayım
dr.ali üye adında biri var
ben yardım aramıyorum arkadaşlar bi grup oluşturursak birbirimize yardım ederiz onun için..