quote:Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbayquote:Orijinalden alıntı: c0ss herkesi seviyorum, sevmediğim hashus diye bi cocuk var. çok itici geliyo avatarı ve yorumları. ben de taktım ona. zaten sınırsız banlanmıştı ama ne hikmetse geri geldiAlıntıları Göster Reis-i Eagles edwird
quote:Orijinalden alıntı: Meaning Of LifeBeni seven yokmuş Alıntıları Göster oreilly nin yorumlarını severek okurdum ama sınırsız çizilmiş başka nickle filan giriyorsa biri pm atabilir mi ona göre bileyim
quote:Orijinalden alıntı: ArfMatematikjentin xDAlıntıları Göster musAKka GoldPunch Flying Spagetti monster Shift41 eggys
quote:Orijinalden alıntı: Energeticoreilly nin yorumlarını severek okurdum ama sınırsız çizilmiş başka nickle filan giriyorsa biri pm atabilir mi ona göre bileyim Alıntıları Göster tcddmusa
quote:Orijinalden alıntı: Energeticoreilly nin yorumlarını severek okurdum ama sınırsız çizilmiş başka nickle filan giriyorsa biri pm atabilir mi ona göre bileyim Alıntıları Göster arfo bence çok iyi birisi en çok onu seviyorum
quote:Orijinalden alıntı: Mr.Lonelyarfo bence çok iyi birisi en çok onu seviyorum Alıntıları Göster Yeni Klasör çok sevdiğim bir abimdir kendisi
quote:Orijinalden alıntı: Mr.Lonelyarfo bence çok iyi birisi en çok onu seviyorum Alıntıları Göster Johnny Bravo çok iyi yorum yapmıyor olabilr :d ama bilmyorm sevdim o abimizi . (tanımam etmem )
quote:Orijinalden alıntı: greg oden Johnny Bravo çok iyi yorum yapmıyor olabilr :d ama bilmyorm sevdim o abimizi . (tanımam etmem ) Ne yamukluğumu gördün la
quote:Orijinalden alıntı: Johnny Bravoquote:Orijinalden alıntı: greg oden Johnny Bravo çok iyi yorum yapmıyor olabilr :d ama bilmyorm sevdim o abimizi . (tanımam etmem ) Ne yamukluğumu gördün la Alıntıları Göster Beni kimse sevmez. Ama ben kanımın ısınık olduğu kişileri yazayım. miy1988 ThunderVolt daha çok var da aklıma gelmiyor. Geldikçe eklerim.
quote:Orijinalden alıntı: Johnny Bravoquote:Orijinalden alıntı: greg oden Johnny Bravo çok iyi yorum yapmıyor olabilr :d ama bilmyorm sevdim o abimizi . (tanımam etmem ) Ne yamukluğumu gördün la Alıntıları Göster Fake üyelikler ortaya çıkmış.
quote:Orijinalden alıntı: Sylargrayquote:Orijinalden alıntı: gokmavı Fake üyelikler ortaya çıkmış. Alıntıları Göster Ömer
quote:Orijinalden alıntı: şiirselteröristBu mesaj silindi.Alıntıları Göster Normal İnsan ve Ottoman_power nickli arkadaşların yorumları güzel. Yea man. bide ::KR@L:: vardı bi ara şu sıralar görmüyorum ama. onun da yorumları iyiydi. miy1988 hocam da iyi biri gördüğüm kadarıyla arkadaş listemdekileri de severim. hepsini tek tek yazamıcam bizi seven yok sanırım