Şimdi Ara

Forumda ciddi hastalıkları olan varmı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
6.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: T.Blackeye.

quote:

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

Forumda ciddi hastalıkları olan varmı?

AMA HERŞEYE RAGMEN MEMNUNUM

+1

Ne de çok Diyabet varmış.

Akar.

• quote:

Orijinalden alıntı: GandalfTheGrey

kronik bademcik iltihabım var, inanın öyle basit bir acı değil, her soluğunuz acı siz düşünün. Bacağım burkuldu onun üstüne basmayayım gibi bir şansınız yok.
    Yılın 9 ayı hafif- orta, 3 ayı baya ağır durumda geçiyor

buda hastalikmi aldir kurtul aldirdim rahadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir&amp;amp;amp;amp;#8230; Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek&amp;amp;amp;amp;#8230; Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına&amp;amp;amp;amp;#8230; Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına&amp;amp;amp;amp;#8230;
  • quote:

Orijinalden alıntı: O403

epilepsi hastasıyım Allah verdi bize bu hastalığı böyle imtihan ediyor ne yapalım

bişey sorucam.arkadaşımın kız arkadaşı da epilepsi hastası da ama geçici demiş.iyileşme söz konusu mu?

Orijinalden alıntı: quancore

quote:

Orijinalden alıntı: GandalfTheGrey

kronik bademcik iltihabım var, inanın öyle basit bir acı değil, her soluğunuz acı siz düşünün. Bacağım burkuldu onun üstüne basmayayım gibi bir şansınız yok.
    Yılın 9 ayı hafif- orta, 3 ayı baya ağır durumda geçiyor

buda hastalikmi aldir kurtul aldirdim rahadim

Vücudun savunmasına büyük yardımı var hocam sonuçta.
    İki ucu b*klu değnek anlayacağınız.
    Bir de 2-3 defa niyet ettim de vakit bulunmuyor ki hocam ya

Orijinalden alıntı: La Commune

quote:

Orijinalden alıntı: O403

epilepsi hastasıyım Allah verdi bize bu hastalığı böyle imtihan ediyor ne yapalım

bişey sorucam.arkadaşımın kız arkadaşı da epilepsi hastası da ama geçici demiş.iyileşme söz konusu mu?

belli olmaz iyleşedebilirsin ömür boyu ilaçta kullanabilirsin..
  • uyandırılırsam, kendi isteğimle uyanmazsam başım ağrır. sağ gözümün üstündeki sinirlerden başkalıp sol şakağıma kadar rahatsız edici bir ağrı olur. bazen fena oluyor. bi apranax alıyorum, yarım saat sonra iyi gibi oluyorum. garip.
    ayrıca alerjim var. neye alerjim var belli değil. yaz kış burnumu çekerim kendimi bildiğimden beri. bazen baş ağrısı yapar.

Gajeel Redfox
  • quote:

Orijinalden alıntı: F4RR3LL

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

hiper tansiyon.. Normalde tansiyonum 21 / 10.5 civarinda yukseldiginde 27 / 11.5 filan oluyor.. Solugu hastanede alıyoruz.

Genellikle birine uyuz oldugumda cok sinirlendigimde veya birini dövmek isteyipte ortam müsait olmadıgında yükseliyor.

normali 21/10 mu? hocam siz nasil yasiyorsunuz.

nasıl yaşıyorum. beni raahtsız etmiyor ama doktora filan gitmem gerekince herhangi bir hastalıktan dolayı sorun oluyor.. Doktor tansiyonumu ölctügü gibi hastaneye baglıyorlar beni zor kaçıyorum :) En son gripten dolayı doktora gıttım 4 gun bırakmadılar pesımı..

quote:

quote:

hiper tansiyon.. Normalde tansiyonum 21 / 10.5 civarinda yukseldiginde 27 / 11.5 filan oluyor.. Solugu hastanede alıyoruz.

Genellikle birine uyuz oldugumda cok sinirlendigimde veya birini dövmek isteyipte ortam müsait olmadıgında yükseliyor.

nasıl yaşıyorum. beni raahtsız etmiyor ama doktora filan gitmem gerekince herhangi bir hastalıktan dolayı sorun oluyor.. Doktor tansiyonumu ölctügü gibi hastaneye baglıyorlar beni zor kaçıyorum :) En son gripten dolayı doktora gıttım 4 gun bırakmadılar pesımı..

allah kolaylik versin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

allah kolaylik versin hocam

ah unutmusum bide 40 yaşını zor cikarirsin demislerdi.. 38 den sonra gecirecegim ilk sinir krizinde beyin kanamasından nalları dıkıcegımı ön görüyorlar 8 9 yılım kaldı iste yaşıyoruz.

• quote:

Kuş öttüyorsa gerisi yalan.

Aynen hocam

Packard Bell Easynote TS11 HR-510TK / Intel Core i5 / turbo 3.2 ghz / 4 gb ram / 1 gb nvidia geforce gt520m cuda ekran kartı
  • Migren ve kronik sinuzit :(

Nicki Pons Gliom du.

Bu arkadaş ile sıklıkla konuşurduk fakat hiçbirimiz nickinin anlamını sormadık.

Bir doktorun kolalylıkla anlayabileceği nicki, "nickinizin anlamı" isimli bir konuda öğrendik.

Pons Gliom, çok kötü bir kanser türü, beyinde oluşuyor, pons çok ufak ve ulaşmak çok zor olduğu için malesef hasta ölüme mahkum oluyor. Allah muhafaza, evlerden uzak. Hastalığın seyri de kötü malesef.

Bu arkadaşımız ara ara yazmazdı, rahatsızlığı sebebi ile. Yine yazmadığı bir dönemden sonra vefat ettiğini öğrendik. Halen çok üzülürüm, bizler ne kadar rahat güle oynaya, yada saçma sapan şeylere kafamızı takarak mesajlar atarken foruma, onun nasıl bir durumda mesaj attığı gelir aklıma. Hem de hastalığını nicki yapacak kadar kabullenmiş olarak. Allah rahmet eylesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Shepard -- 23 Şubat 2012; 9:27:35 >

• Otoskleroz. Yani kulak kemiklerinde kireçlenme. Basit bir şeymiş gibi görünüyor olabilir, ama neden olduğu tinnitus sıkıntısını google'a bir yazın derim.

Orijinalden alıntı: iamburak

Kronik Ürtiker
    Asla cips,çikolata veya yağlı şeyler yiyemem hemen vücudumu kızamık gibi şeyler basar

ya kronik ürtiker bende de var ama neye olduğunu bulamadım bi türlü, milyon tane test yaptırdım yok arkadaş yok.. boynum kolum sinek ısırmış gibi kızarıyor, 3-4 ayda bir de avuç içi kadar büyük ürtikerler oluyor.. bazen hergün oluyor bazen 1 hafta hiç olmuyor.. vücut alışmasın diye antistaminik te almamaya çalışıyorum.. kafayı yiicem ya nasıl anlarım neye allerjim olduğunu

DH Body Builders + DH Fight Club [Boxing]
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.