Şimdi Ara

Forumda bozukluk...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşalr sabahtan beri deniyorum bi tüğrlü girmiyo foruma.Diğer bütün sitelere giriyo ama bizim forum fos.Saldırı falanmı yapılıyo yoksa?

• Genelde çok kişi yüklenince site açılmama hatası verir. bandwidth meselesi...
  • Evetvar bıse forumlarda bugun
  • katılıyorum bu mesajı bile cok zor yazdım dogrusu
  • katılıyorum sabahtan beri ugrastım simdi girebildim.
  • abi daha geniş bandwidth olması lazım...
  • donanımhaber genelde çok hızlı bir forum ama haftada en az 2 kere bu tarz durumlar oluyor VT den kaynaklanıyomuş ne iştir anlamadım
    dark ta mesela burdan hızı yavaş ama hiç böyle sorun olmuyo bunun nedenini bilen varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bandwith sorunu yok arkadaşlar bizim gibi bir site bandwith sorunu olmaz yani o durumda bırakmayız merak etmeyin.

Sorun tahminen Bnet'in çıkışlarında ve ttnet ile bağlantılarında oluyor. Site türkiye'de olsun hızlı olsun diye burda tutuyoruz ama bu seferde vt'de sorun olmasa bile vt, bnet'in hatlarını oda doğal olarak mecburen ttnet ile ilişkili olduğundan böyle sorunlar çıkıyor.

Sinir bozucu olan bunlar için kimsenin bişi yapaması, ttnet devlet zihinli olduğundan hızlı hareket edip sorunu çözmüyor. Tabii bazen vt'de veya btnet'te de sorun olabiliyor ama onlar kısa sürede çözüyorlar bir kaç saatlik bişi olursa neden ttnet oluyor.
  • genelde forumlar cok hızlı valla
  • 2pac zaten olması gerektiğinden baya hızlı onu diyorum ya başka sitelerde şak şak diye geçilmiyo sayfalar ama burdada sorun oluyomuş ve sorun elde olmayan nedenlerden ttnetin gelsin para gitmesin hizmet zihninden kaynaklanıyomuş işte
  • vall ben e-kolayda bağlanıyorum bir sorun yaşamadım.
  • bende vezzy den bağlanıyorum sorun yok okey
  • Simdi "ok" ama Sabahtan beri VT sagolsun guzel eziyetler cektirdi bizlere [evlol]
  • Aslında VT veya diğer hosting'ler olması hiç önemli değil, sonuçta hepsi TT Net'in omurgasını kullanıyorlar. Dolayısıyla TT hafif sarsıldığı anda bütün siteler göçüyor :))
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by arthur_mahmut</i>
    <br />Ya arkadaşalr sabahtan beri deniyorum bi tüğrlü girmiyo foruma.Diğer bütün sitelere giriyo ama bizim forum fos.Saldırı falanmı yapılıyo yoksa?
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Endişelenmeye gerek yok ;)
    Haftalık olağan VT sorunu.
    Benim de başıma 2 kere gelmişti. Tek yapman gereken bilgisayarı kapatıp 1 saat (bazen 3-4) sonra tekrar denemek.[dntw]
  • bu sorunlar inşallah kısa zamanda çözülür.
  • Bazen banada oluyor neden beyler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.