Bildirim
Forumda adalet yok

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Verilen cezaların yanlış olduğunu düşünüyorsanız forum destek'e başvurabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nerede var ki? -
forum destek işe yarıyor. Haksız yere ceza almıştım, kaldırmışlardı. Ama 2 gün mü ne uzaklaştırılmış olarak durdum. Tazminat alamadım -
Adaletin a'sı yok bu forumda
6 senede yemediğim cezayı kemalist yönetim sağolsun 3 ayda 75 gün uzaklaştırma alarak yedim. İyice cılkı çıkmış buranın da her önüne gelen ergeni yönetici yapıyorlar.
kemalist yonetimle ne alaka hocam
aynısınıda kemalıstler akp li mhp lı vs için diyor bu forumda yoneticiler için
at nasıl olsa ulkede herşey kemalistlerin sucu -
M. Kemal Müslüman mıydı ki dua ediyor?
Aynı bu şekilde yazdığım için 15 gün yedim en son. Bundan önce de bu tarz mesajlar için 60 gün aldım. Desteğe mesaj atıp kendimi haklı çıkarınca da cevap vermiyorlar. Bu son aylarda iyice tiksindim şunlardan.
Başka bir devlet buyune yazsan aynsını o cezayıda alabilirsın
Ülke gündeminde Erdoğan'a hükümete sallayan sallayana, en fazla uyarı puanı veriyorlar.
Ülke gündeminin kapatılması lazım, adeta terör esiyor.
ben o kadar konu açtım cevap yazdım hiçbir zaman ceza almadım forum kurallarını bildikten ve ona göre hareket ettikten sonra kimse haksız ceza almaz aldıysan vardır sebebi ha tabiyki yanlış anlaşılmalar olabilir oda destekten çözersin bu kadar basit. -
Ülke'de adalet olmayınca Forum'da olmaması normal. Balık baştan kokar.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X