Şimdi Ara

Forumda 5800 için dile getirilen sorular, sorunlar ve konular (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
2
Favori
17.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

Arkadaşım eline sağlık çok uğraşmışsın ama filtrelemek lazım. Sen herşeyi koymuşsun nerdeyse :) Aslında çok sık sorulan 5-10 konu var. Nomadcry arkadaşa da tavsiye ettiğim gibi geri gidip şu son sorulan sorulara bi bakınca benimde cevapladıklarım arasında seçmece kafadan 10 bilemedin 15 soru çıkar.

Bu sorular 10 kere soruluyor günde diğer sorular ayda yılda bir. O yüzden geçrekten Sık Sorulan Sorular hazırlanması lazım ve herkesin soru sorana o sayfayı linklemesi lazım. Ancak o zaman burda soru yanıtlayan arkadaşaların yükü hafifler.

Nick imin geçtiği cümleyi anlayamadım neyi bana tavsiye ettin nereye geri gidiyorsun anlamadım biraz açıklar mısın?

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=42028483 şurdan bahsediyorum yaw

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşım eline sağlık çok uğraşmışsın ama filtrelemek lazım. Sen herşeyi koymuşsun nerdeyse :) Aslında çok sık sorulan 5-10 konu var. Nomadcry arkadaşa da tavsiye ettiğim gibi geri gidip şu son sorulan sorulara bi bakınca benimde cevapladıklarım arasında seçmece kafadan 10 bilemedin 15 soru çıkar.

Bu sorular 10 kere soruluyor günde diğer sorular ayda yılda bir. O yüzden geçrekten Sık Sorulan Sorular hazırlanması lazım ve herkesin soru sorana o sayfayı linklemesi lazım. Ancak o zaman burda soru yanıtlayan arkadaşaların yükü hafifler.

Nick imin geçtiği cümleyi anlayamadım neyi bana tavsiye ettin nereye geri gidiyorsun anlamadım biraz açıklar mısın?

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=42028483 şurdan bahsediyorum yaw

Haa şimdi anladım...

Bu arada aresmar haklı konuya biraz çeki düzen verilmesi gerekiyor çok karışık ve ne konu varsa hepsi konmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 11 Ağustos 2010; 13:11:30 >

• Belki karışık gibi görünebilir fakat buradaki olay biraz farklı, ama çok basit.
    Arama yöntemi ile daha önce açılan konulara ulaşmak, dolayısı ile aynı konu için yeni bir başlık açmamak...

quote:

Bu arada aresmar haklı konuya biraz çeki düzen verilmesi gerekiyor çok karışık ve ne konu varsa hepsi konmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: msendogan33

arkadaşlar 5800 nokia xm telefonumda nokia messaging yüklü fakat,e-posta ayarlarımı yapıyorum ve de e-posta ayarları alınıyor diyor ve 2 saat bekliyor yüklüyor,mailimi bir türlü kuramadım,yardımlarınıza ihtiyacım var.

bu sorunun çözümünü bilen var mı?
  • süper index ha alıyorum :D başka hiçbir telefon hakkında bu kadar konu yok her soruya bir cevap var müthiş :d
  • Çok işime yaradı,çok teşekkürler.
  • Rica ederim...
  • samsung star diyorum başka bişey demiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungstar10

samsung star diyorum başka bişey demiyorum

Neden.
  • arkadaşlar merhaba,
    benim 5800 ın ekranında sorun var. ekranın sol tarafını kullanamıyorum yani ekranın sol tarafına basdığım zaman sağ taraf çalışıyor. mesela menü'ye girdikten sonra seçenekler ve çıkış diye iki yer var alt kısımda ben seçeneklere basıyorum çıkışa basmışım gibi algılıyor telefon.. bu konuda bana bi yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: herseybukadar

arkadaşlar merhaba,
    benim 5800 ın ekranında sorun var. ekranın sol tarafını kullanamıyorum yani ekranın sol tarafına basdığım zaman sağ taraf çalışıyor. mesela menü'ye girdikten sonra seçenekler ve çıkış diye iki yer var alt kısımda ben seçeneklere basıyorum çıkışa basmışım gibi algılıyor telefon.. bu konuda bana bi yardımcı olursanız sevinirim...

ayarlar dokunma girişi den dokunmatik ekran kalibrasyonu yapin
  • uyuyan konuyu hortlatmayın yahu, bende yeni konu sandım
  • Konu zaten arşiv niteliğinde, her zaman kullanılabilir...
  • Sn. Forum Okurları,

Elimizde mevcut Nokia 5800 telefonla ilgili bir açılma sorunu bulunmakta. Forumu incelemiş olmama rağmen çözüme ulaşamadım.
    Belki de bizim görümüzden kaçan bir yerde ama bulamadık. Sorun şu ki, telefonu açınca pin koduna kadar geliyor ve pin kodu girme tuşları ekrana çıkıp kilitleniyor ve tuşlar çalışmıyor.
    Hard format için 4 tuş kombinasyonunu yapıyoruz fakat yine pin girişine gelip kilitleniyor. Hafıza kartını çıkarıp denedik yine aynı sorun.

Sizlerin konu hakkında yardımlarınızı rica ederim. Saygılarımla.
  • Henüz böyle bir sorunla karşılaşan yok sanırım
  • oyy maşallah bune yav? arkadaşım ömrünü bir kısmını bu konuyla geçirmiş...

Ama teşekkürler kendisine... diğer konulardada (5800 ile ilgili olanlarda) mesajlarını görmüştüm... Kendisi baya ilgilenmiş bu telefonla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzRocK -- 13 Mayıs 2011; 17:16:19 >

• Teşekkürler...

quote:

Orijinalden alıntı: Berkay

Gerçekten süper konu yapmışsız hocam.

Biraz emek var elbette, sonuçta 5800 için hazırlanan ilk kaynak konu niteliğinde oldu, ama ömrümü almadı yani...:) sadece birkaç kez güncelledim o kadar ve sonunda konular yetişemiyeceğim kadar çok açılınca bıraktım ben de.

Özellikle sorun konularında, garanti, servis konularında, Tüketici sorunları konularında beni çoğu zaman görmeniz mümkün....

quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

oyy maşallah bune yav? arkadaşım ömrünü bir kısmını bu konuyla geçirmiş...

Ama teşekkürler kendisine... diğer konulardada (5800 ile ilgili olanlarda) mesajlarını görmüştüm... Kendisi baya ilgilenmiş bu telefonla...

• gökmay sen hastalık derecesinde takmissin bu telefona kafayı senide anlıyorum 1000 liraya aldığın bir cihaz ertesi gün 5 00 e düşüyo ve elinde bozuluyo ama bu tıramvayı atlat artık be kardeşim üzüluyoruz senin için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clopin -- 15 Mayıs 2011; 10:59:34 >
  • Sen anlamak istemiyorsun yada anlayamıyorsun malesef. Bu fanatikliğin bazı yetilerini kaybettirmiş sana.
    Her konuda yazıyorum, ama değişen birşey yok, hala aynı şeyleri yazıyorsun.
    Okuma alışkanlığın olmadığı için bu konuda bile yazdığım detayları okumuyorsun veya okuyor, anlamıyorsun.

Telefonun bedel iadesini aldım. Bir kaybım yok.

İnşallah bu sefer anlayabilirsin, tekrar tekrar aynı şeyleri sormazsın.

Hasta olan kim tekrar tekrar düşün bakalım.....

quote:

Orijinalden alıntı: visivo

gökmay sen hastalık derecesinde takmissin bu telefona kafayı senide anlıyorum 1000 liraya aldığın bir cihaz ertesi gün 5 00 e düşüyo ve elinde bozuluyo ama bu tıramvayı atlat artık be kardeşim üzüluyoruz senin için.

• Gokmay ben de anlamıyorum neden bu kadar taktın bu telefona ne zaman bıkacaksın ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.