Şimdi Ara

Foruma Özellik Katanlara Rütbe (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.161
Cevap
27
Favori
75.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tabletten gönderdiğim görsel url forum.donanimhaber'de bu şekilde görüyorum.

[sizer]Foruma Özellik Katanlara Rütbe

• Bu tür siteler hakkında bilgi yayınlamak gerçekten çok zor zira direkt avukatları dava açmaya kalkıyorlar ve biz kazansak bile bir sürü masraf uğraşı gerekiyor.

Fikriniz güzel fakat Türkiye'de uygulamak zor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

Forumumuz bilgi paylaşımının üst düzey olduğu bir yer ve içeriğinde mükemmel bilgilerin bulunduğu konular açan üyelerimiz var, özellikle donanım forumunda. Fakat yer teknoloji forumu olunca, ne yazık ki bu bilgiler her zaman güncel kalmıyor. Bu durumu farkeden üyeler içeriğin güncellenmesi için paylaşımı yapan üyeyi haberdar edebileceği bir sistem eklenebilir. Mesela bildirim şeklinde olabilir, konu sahibine xxx başlıklı konunuz xxx nedenden dolayı güncelleme istiyor şeklinde bildirim gönderilebilir. tabii ki konu dışı gibi kısımlarda bu özellik olmamalı. Donanım forumlarında kesinlikle uygulanmasında faydalı olacaktır, bilgi paylaşımını esirgemeden yapan ve emek veren üyeler bu tarz iyi niyetli ve mantıklı öneriler dahilinde konularını güncellemekten kesinlikle çekinmezler.

Ayrıca görüntü önizlemesi hakkında bir diğer önerimi de PM yolu ile size gönderdim.

İyi forumlar,

• Foruma eklenen her fotoğraf neden direk forum sunucusuna yükleniyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • favorilerime ekle seçeneğinin her yerde olması.örnek olarak,tüm iddaa veya tüm Galatasaray bölümünü eklemek gibi.
  • Anasayfa dışında forum içerisinde mesajlara + ve - vermeyi kaldırın artık ya! Sırf artı almak için saçma sapan yorum görmekten sıkıldık artık eskiden böyle değildi şimdi herkes laf sokma çabasında artı alabilmek için. Kaldırın şunu tiksindim artık forumdan!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prof.exx -- 26 Haziran 2014; 3:31:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gun

Yani yok ama belki kaç kez favoriye eklenmiş gibi bir bilgi tutabiliriz.

hani benim rütbem
  • quote:

Orijinalden alıntı: gigaerman

peki açtığımız konuyu kimler favorilerine eklemiş onu görebiliyormuyuz?

buda önerim bu arada,gerçekleşmişte rütbe yok mu? :))
  • bu konu silinecek mi acaba.eskiden tüm yorumlara cevap veriliyordu( gun ) tarafından,şimdi ise uzun zamandır cevap alamıyoruz.şimdiden teşekkürler.
  • Tablet sürümünde hata mevcut

• Merhaba,

Şurada bir tavsiyem olmuştu ve forumda şuan kullanılmakta;

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

Merhaba,

Bir çok konuda bilmediklerimizi soruyoruz / soruyorlar, cevaplanıyor fakat o sorunu bizde yaşadığımızda bazen tüm konuyu okumamız gerekiyor.

Böyle durumlardan kurtulmak için; her konuda msj ı nasıl alıntı yapabiliyorsak, nasıl cevaplayabiliyorsak aynı şekilde en iyi cevabı da ayıklamamız gerekiyor bence.

Yani herkes en iyi cevabın hangisi olduğuna kanaat getirdiği msj ı "En iyi cevap" şeklinde bir buton ile tuşlayarak belirtebilsin ve o cevap konudaki sorunun hemen altına yerleşsin bence.

Böylelikle daha çok çözüm odaklı alacağını düşünüyorum.

Saygılarımla.

@gun

http://forum.donanimhaber.com/m_75537714/mpage_32/f_//tm.htm#87882272

değerlendirmenizi rica ederim.

@gun

• Mobil için not ekleme ve ve notları görme aktif edilmeli

Birde mesajlarda +/- oy kullanan kullancilarin kim olduğu görülebilmeli

• forumda yabani hayvanlar ve bitki bölümü açılmalı.özellikle çiçeklerle ilgili bölüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gigaerman -- 3 Temmuz 2014; 0:21:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gun

Merhaba;

Biliyorsunuz oldukça fazla derecede forumu geliştirmek icin uğraşıyoruz. Ancak bazen aklımıza gelmeyen özellikler yada unuttuğumuz bazı kolaylıkları sizler sayesinde fark ediyoruz.

Eğer ki öneriniz kabul görür ve hayata geçirilirse bu fark yaratan kişileri ödüllendireceğiz. Kendilerine belli bir süreliğine Kıdemli Yarbay rütbesini vereceğiz.

Sizlerden ufak büyük fark etmez tüm önerilerinizi bekliyoruz.

Bundan önce önerilerde bulunan arkadaşlarda rütbe alamadıysalar başvursunlar değerlendirelim.

iyi gunler.

blokladıgımız kişiler pm gelirse bu kişi blok listenizde yazsın yukarıda.çok yararı olacak.mesaj görünsun sıkıntı yok fazladan iş çıkmasın.

2. ise mobilde not ekleme gelsin lutfen.

iyi çalışmalar.

• Haber editörlüğüne başvuru yapabileceğimiz bir forum bölümü olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki tane önerim var.

İlk olarak sol taraftaki Avatarlarımızın çerçevelerini bir kaç milim daha büyütsek iyi olur diye düşünüyorum.Bazı forumlarda avatar resimleri neredeyse vesikalık kadar büyük.Ama o kadar da büyük olmasın.
    Sadece bir kaç milim daha o çerçeveyi büyütsek iyi olur.
    Bazı avatarlar küçük kalıyor ve ne olduğu anlaşılmıyor.

İkinci önerim ise forumun sağ en altında bulunan aşağıda ki resim den bahsediyorum yani "başa dön" butonu forumun en altında olmak yerine forumun sağ tarafında devamlı olması daha iyi olur.
    Neden derseniz artık bütün internet sitelerinde böyledir bu.
    Sağ tarafta devamlı bir "başa dön" ya da "yukarı çık" butonu vardır.
    Bu buton sayfayla birlikte hareket eder sürekli.Bir tıkla da hemen sayfanın üst tarafına çıkılır.

Ama bu forumda başa dönmek için sağ taraftaki kaydırma çubuğunu yukarı çekmemiz ya da forumun en altındaysak eğer "başa dön" butonuna basarak çıkabiliyoruz.
    Dediğim gibi olursa daha pratik olur .

İyi Günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 3 Temmuz 2014; 23:16:14 >

• Üniversiteler bölümunde, universitede bölumleri kısmina Pilotaj etiketini eklersek iyi olur.

• Mobillere not eklemeyi ekleyecek misiniz? Daha önceden böyle bir konu açmıştım maalesef ilgilenen olmamıştı.
  • Blokladığımız kişilerin açtığı konulardan istediklerimizi görebilmemiz lazım. Örnek vereyim ben bir kişiyi mesajları beni rahatsız ettiği için blokladım ve bu kişi dizi bölümünde bir dizinin ana konusunu açmış ben o konunun adını göremiyorum 300 sayfalık konular var mesela dizi bölümünde. Çok rahatsız edici bloğunu kaldırmak zorunda kalıyorum bazen o kişilerin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahuna Bodom -- 9 Temmuz 2014; 18:42:54 >
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.