Şimdi Ara

İmza Önizleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar , profil üzerinden imza değiştirme sistemi çok yavan şuanda.Ancak bunu bir şekilde aşıyoruz zaten , imza değiştirdiğimiz zaman Önizleme için bir seçenek yok.Yanlış kodlar vs eklenebiliyor , buda direk forumdaki konu ve mesajlarımızda görünmesine sebep oluyor

Bir önizleme özelliği getirmeyi düşünmezmisiniz ?

• Haklısınız bu tür ara yüzle alakalı bir çok sıkıntımız var bunların hepsi büyük bir değişimle halledeceğiz ama şu an için inanın vaktimiz olmuyor ne yazık ki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gun

Haklısınız bu tür ara yüzle alakalı bir çok sıkıntımız var bunların hepsi büyük bir değişimle halledeceğiz ama şu an için inanın vaktimiz olmuyor ne yazık ki.

Pekala , takipte kalacağım Kolay gelsin
  • gun kullanıcısına yanıt
    konu kirliliği olmasın buradan sorayım.

geçen hafta konu açmıştım imza kodu bölümüm kayboldu diye, meğer profilin içine entegre edilmiş, güzel olmuş lakin bir problem var.
    kod bölümüne karakter sınırı mı geldi ? yanlışlıkla düzenle butonuna basmamla imzamın çoğu silindi ve yeniden yazsam da bir yerden sonrasını kabul etmiyor ?

edit:#'den sonrasını otomatik siliyor. diye götüremiyorum.ayrıca alt satıra geçemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le Blanc -- 24 Haziran 2014; 1:07:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İmza kodları ????
    13 yıl önce açıldı
    Resim üzerine resim ekleme
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.