Şimdi Ara

FORUMA NE OLDU LAAAA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    atalham, Bay çene, konuralpd, RickGrimes, Ayreon, ElUltimoDiez #10, iAlpin, Profesör Extreme, Dora The Explorer, muhlisgöktaş, uçanBalık, LaNDoRFe, srenkenstein, toytonum, Cedrìc, practice, ayak kokusu, Anus Destroyer, MBB-1907, ELdarioN19, Kriger, Schayter, anakin_skyrunner, faber castell, Arthonnen, CcCBarzoCcC, Zebani Hırsızı, MakızlıSuhallebi, TheGus, 75CM, Soğansız Dürüm, VerKurtul, Fadafaka, Claudio Marchisio, thecrysz, Rain.Man, Requiestcat in Pace, melihsapmazz, liyundula, detarminant, wbshr, helepicebak, Mr. Akineton, Mr. Cavor, Uncle Sam, Ro0T, DarlyDix0n, angaradtcf, kingpac, Avusturyalı, kalınince, ElaMalakias, aralemre, cobi, kerimcem, MinaTo, karasimsek06, 7he mcRp, Xanthochroid, JezeBeeL, Grecios, qtrendy, Dark_Skill, secondpress, badb0y, LGR9, EsRaRenGiZ41, Norton_E, ürüng ayıg toyon, Egemert B., Captain_Donanım, Çok Önemli Birisi,
    51 kayıtlı üye, pek çok misafir, 21 mobil kullanıcı

NE DİYELİM RUHUNA EL FATİHA KAÇ GÜNDÜR TEKNİK SORUNLAR VAR ADAMLAR REKLAMLARDAN BAŞKA ŞEYLE İLGİLENMİYORLAR GERÇİ

KONU KAPANMAZSA ÇÜKÜMÜ KESECEM

• gg
  • Yazık... Forum ıssız bir şehir gibii... Sessiiz,sakin,terkedilmiş...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bıçağı aldım bekliyorum.
  • MODERATÖRLER ELBET PİŞMAN OLACAK. ESKİ NESİLİ ÖLDÜRDÜLER GERİYE ERGENLER KALDI..
  • Şifremi kullanamadım garip şeyler oluyor yeni şifre aldım forumdamı sorun var beni mi çökerttiler ?
  • Forum milli oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gene Ne Oldu İnternete?
    14 yıl önce açıldı
    Bu ne la
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GİTTİ ÇÜK
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.