Açılsa da kurtulsak.Artık her 2 satıra bir şu orucu bozar mı şu cennetlik mi o oruç tutmuyor.Yetti be!Alla alla...Kendimi Zekeriya Beyaz gibi hissetmeye başladım artık.Ya da onun asistanı falan.Oruç tutuyorsan namaz kılıyorsan adam akıllı eğrsini doğrusunu öğren öyle tut..Ala alaa.!!!
alla alla değil ALLAH ALLAH az kendiniz olun concon olmayın
Evet bi dini bölüm, bide siyasi bölüm şart aslında ama asla kabul edilmeyecek şeyler bunlar
quote:
Orjinalden alıntı: erzincanspor
ne alaka?beni ne kadar tanıyorsun ki kendin ol diyorsun?Kelimenin sonundan bir harf eksilince boyun mu kısalıyor?Ne adamlar var ya..
siyasi ve dini görüşler farklı yorumlanabildiği için herkesin görüşü aynı değildir ve bu tartışmalara neden olabilir.ondan açılacağını sanmıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Sayeh-eh Khodah
quote:
ne alaka?beni ne kadar tanıyorsun ki kendin ol diyorsun?Kelimenin sonundan bir harf eksilince boyun mu kısalıyor?Ne adamlar var ya..
biz de piyasanın içindeyiz alla alla diye kimler yazarız biliriz beyim..
kullandığın kelıme herhangı bır kelıme olabılır senın ıcın ama bızım ıcın en onemlı şey
iyice azıttılar artık zaten yetti yani bazen yuh oha dediğim olur
Kardeşlerim genel olarak söylüyorum annenizden babanız oruç tutuyo diye burda bir marifet gibi oruç tutuyorum demeyin adam gibi tutun dayanamıyosanız tutmayın yok işte hadi geç zaman bilmem ne
biriside ordan diyo sigara ile aççam orucumu aç lan aç hadi o zaman aç senin tututtuğun orucun ne mal herifler varya oruç tutuyorum diye geçiniyolar
dini bölüm ramazan bitene kadar geçici sürede açılabilir bence ama siyasi bölüm resmen insanları kavga ettirmek. çünkü insanlar birbierlini dinlemeden sövüyorlar artık.
alla alla yazanlara önyargıda bulunuyorsun erzincanspor, önyargıda bulunmanın kötü bir şey olduğunu biliyorsundur umarım. başkalarının hatalarına hatayla yanıt vermezsen daha iyi olurdu
quote:
Orjinalden alıntı: hashus1099
alla alla yazanlara önyargıda bulunuyorsun erzincanspor, önyargıda bulunmanın kötü bir şey olduğunu biliyorsundur umarım. başkalarının hatalarına hatayla yanıt vermezsen daha iyi olurdu
üzülerek söylüyorum imzan kural dışı
Forumda Dini ve Siyasi konuların geçtiği mesaj atımları yasaktır bu tür içeriklerin tartışılması yıllar süren deneyim sonrasında bir noktaya ulaşamadığı görülmüş ve gerginlik yaratması yüzünden tartışılması yasaktır. Eğer ki yapılan kural ihlali moderatörler tarafından görülürse konu silinecektir.
Eskiden olsa evet derdim de, şimdi dini konularda bile çok kavga çıkıyor. Bilgilenmek istiyen diyanet'in sitesinden bilgilenebilir.
quote:
sen nasıl bi insansın ya herkonuda böyle saçma saçma şeyler yazıyosun adam alla alla dedi die damgayı basıyorsun ben sana şimdi bi laf solerimde yazık acıyorum.kendini bi mok sanma istersen her konuyada burnunu sokma erzincan spormş galiba futbl izlemktn başka bni işe yaramıyorusn
quote:
Orjinalden alıntı: W
Evet bi dini bölüm, bide siyasi bölüm şart aslında ama asla kabul edilmeyecek şeyler bunlar
birde bölümü
Bencede açılsınki bazılarına iki çift kelam ediyim. Hiç birşeyden haberi olmayan asalkalara.
sen nasıl bi insansın ya herkonuda böyle saçma saçma şeyler yazıyosun adam alla alla dedi die damgayı basıyorsun ben sana şimdi bi laf solerimde yazık acıyorum.kendini bi mok sanma istersen her konuyada burnunu sokma erzincan spormş galiba futbl izlemktn başka bni işe yaramıyorusn
ağır ol canım benim forumda her türlü şaklaban konular hatun konuları açılırken 2-3 kere ramazanla ilgili topic açılması mı gerdi.senin gibilerin hoşuna gitmemem benim doğru yolda olduğumun göstergesidir
Yöneticiler komünist ne din konusu be!
quote:
Orjinalden alıntı: OkaN ! üzülerek söylüyorum imzan kural dışı
üzülerek söylüyorum 1024x768 boyutlarında ,mzam 7 ilk boyutta satır+resimdir yani kural içi