Şimdi Ara

Forum zıvanadan çıktı. Yeter artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık cidden yeter. Bu kaç oldu. Hep sesimizi kısıyorsunuz. Yine kısacaksın. Foruma eleştiri yapamıyoruz. Haksız cezalar hadsafhada, elemanın biri konu açıyor. Avrupa Kekosu yazıyorum ki keko hakaret değil. Ağabey, abi demek. 4 gün ceza alıyorum. Yine elemanın biri bana "a.k gevşeği" diyor. Ne mi oluyor sadece mesaj siliniyor ki bunun cezası 6 gün uzaklaştırma. Konular desen admininin insiyatifine kalmış hoşuna giderse duruyor. Gitmez ise siliyor. Hele adam kayırmalar arkadaş oldukları, yönetime yakın olan üyeler çete gibi geziyor onlara bir şey derseniz. Ceza alıyorsunuz. Onlar size küfür edip, hakaret ederse sadece mesajları siliniyor. Bu çete diye bahsettiğim üyelerinde hoşuna gitmeyen bir konu açtığınızda onlar şikayet ediyor ve o da ne siliniyor. Aylardır duran konum benim sevmediğim üye tarafından uğranıyor. Gereksiz bir yorum yapıp konuyu şikayet ediyor. Bölüm ihlali ile kaldırılıyor. Nedeni soruluyor. Yanlış olmuş açılıyor. Ki bu bir değil iki değil. Ülke gündemindeki sevdikleri üyelere yaklaşımlarına girmiyorum bile. Yeter artık yönetime bak herkes kafasına göre kurallar koymuş. Ceza veriyor. Keko dedim diye 4 gün hakaret, ben hakaret olarak kullanmadım ki anlamı kötü de değil. Ceviz kıracağında fındık kırdım diye ceza alıyorum resmen. Amazon olaylarına girmiyorum bile. Kim bir şey demeye kalksa hemen susturuluyor. Yeter artık biz buranın üyeleri ve burayı donanım haber yapan üyeleri. Canıma ve canımıza tak etti artık. Desteğe yazıyoruz cevap gelmiyor. Küfürlere ceza yok. Yeter artık. Eklemeyi unuttum her gün Allah bilir kaç para kazanıyorsunuz. Foruma girilmiyor. Bir şey araştıracağız. Araştıramıyoruz. Vakit öldürelim diyoruz. Foruma girmeye çalışmak vakti değil bizi öldürüyor.

• 1. Keko ağabey, abi demek olabilir kelime anlamına göre işlem yapmıyoruz. Konunun ve tartışmanın gidişatına göre durumu değerlendiriyoruz.

2. "a.k gevşeyi" yazıp ceza almayan üye kim? Profil linki, şikayet linki, konu linki alabilir miyim?

3. Mesela hangi konuyu hoşumuza gitmedi diye silmişiz link verir misiniz? Adam ayırma konusunda kanıtınız var mı, kimmiş o bize yakın olup çete gibi gezen üyeler? Onlar size küfür, hakaret ediyor ve ceza almıyor?

4. Biz de hata yapabiliriz PM attınız ve çözdük olayı zaten özür dileriz.

5. Tekrar yazıyorum kimmiş o sevdiğimiz üyeler?

6. Amazon konusunun yönetimle bir ilgisi bulunmamaktadır, biz de sizin gibi sıradan üyeleriz sadece konu ve mesajlara müdahale yetkimiz var. Ki açıklama yapılan bir konu mevcut, diğer bölümlerin kirlenmesini istemediğimiz için o konu dışında herhangi bir konuya izin vermiyoruz.

7. Teknik konularda haklısınız aynı sorunu biz de çekiyoruz.

Genel olarak bize yönelttiğiniz suçlamaların hiçbirisinin kanıtı yok. Bu durumda sadece iftira olarak kalır bunlar. Varsa bir haksızlık bunu SS'lerle linklerle koyun gereğini yapalım, hatamız olmuşsa düzeltelim.

• 1- Olan oldu zaten. Hakaret konusunu çözüldü.
    2- Özelden yönetici ile halledildi.
    3- Bende kalsın, ülke gündemindeki bazı üyeler.
    4- Bu konuda sorunum yok zaten elinizden geldiğince yardım ediyorSUN. PM'den. Destek için aynı şeyi söyleyemem.
    5- Cevabı 3'de
    6- Size mesaj atmıştım. Konu kapatılıp. Tekrar açılmıştı. Bunun gibi örnekler. Kışın "İrfan Değirmenci Kovuldu" konusunun algı operasyonu olduğunu düşüncelerimi belirttiğim, birbirimize hakaret etmeden tartışalım diye konu açmıştı. Hiçbir tatsızlık olmamasına rağmen silindi. Sebep yanlış yerde.
    7- Anladım.

Ayrıca burayı DonanımHaber yapan sizsiniz diyorsunuz ama bize karşı tutumunuz -senden görmedim- çok katı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 29 Ağustos 2017; 14:3:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

1- Olan oldu zaten. Hakaret konusunu çözüldü.
    2- Özelden yönetici ile halledildi.
    3- Bende kalsın, ülke gündemindeki bazı üyeler.
    4- Bu konuda sorunum yok zaten elinizden geldiğince yardım ediyorSUN. PM'den. Destek için aynı şeyi söyleyemem.
    5- Cevabı 3'de
    6- Size mesaj atmıştım. Konu kapatılıp. Tekrar açılmıştı. Bunun gibi örnekler. Kışın "İrfan Değirmenci Kovuldu" konusunun algı operasyonu olduğunu düşüncelerimi belirttiğim, birbirimize hakaret etmeden tartışalım diye konu açmıştı. Hiçbir tatsızlık olmamasına rağmen silindi. Sebep yanlış yerde.
    7- Anladım.

Ayrıca burayı DonanımHaber yapan sizsiniz diyorsunuz ama bize karşı tutumunuz -senden görmedim- çok katı.

Siz de kalmasın lütfen.

"Hele adam kayırmalar arkadaş oldukları, yönetime yakın olan üyeler çete gibi geziyor onlara bir şey derseniz." kim ise açıklamalısınız.

Aksi halde yalan söyleyerek yönetime ve yöneticilere iftira atıyorsunuz demektir.

Açıklayın ve biz de bilelim, gereğini yapalım.

• DENIZCISERKAN kullanıcısına yanıt
    Yahu LorneMarvo diye üye var. Adam bana hükümet yanlısı mesaj yazdım diye ingizlice küfür ediyor. Ben ceza alıyorum karşılık verince, onun mesajı siliniyor. Keza Patrick diye üye var o da aynı şekilde. UncleGranpa adlı üye. Ülke gündemin de bu adamlar ve bunun gibi aklıma gelmeyen birkaç tane daha üye var dokunulmazlar desem yeridir. Beni sevmiyorsunuz diye anında kötü bir şey yazsam lap diye ceza alıyorum. Biz şikayet etsek alırsa alır almaz ise duruyor öyle. Şimdiye kadar özellikle son zamanlarda. Şikayetlerim karışıklıksız kalıyor. Anca yöneticilere göndereceğim o şekilde.

Sonra ismimiz fitne fesatçı ispiyoncuya çıkmasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 29 Ağustos 2017; 14:43:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiğiniz şikayetiniz linkini veriniz lütfen.
    Eğer şikayetinizde yanlış işlem yapılmış ise düzeltilir, bizler de insanız gözümüzden kaçabilir ve hata yapabiliriz.

Ayrıca binlerce üye varken siz de dahil bir üyeyi sevip sevmemek ile ne uğraşırız, ne bilerek/isteyerek haksızlık yaparız.
    Siz de diğer üyelerimiz gibi bir üyesiniz, ne azı ne fazlası.
    Tüm üyelere aynı şekilde davranılmaktadır.
    Aksi bir durum var ise de Forum Destek'e kanıtlarınızı sunarsınız, Adminlerimiz gereğini yaparlar.

Ayrıca hala kanıtlarınızı bekliyorum, aksi halde daha önce de söylediğim gibi yalan söylüyor ve iftira atıyor olursunuz.

Eğer düşünmeden, kanıtlarınız olmadan konuşuyor iseniz de bu seferde özür dilemeniz gerekir.
  • DENIZCISERKAN kullanıcısına yanıt
    Aylar önceki aklımda kalan olaylardan bahsettim. Olan olmuş zaten dediğim gibi cezamı çekmişim. Beni rahatsız eden kısım yaşadığım haksızlık destek kısmıda eskisi gibi işe yaramıyor. Sadece olaylardan bahsettim. Artık ceza alsa ne almasa ne. Desteğe yazıyorum. En azından bir açıklama yapanız diyorum. Cevap ya geliyor ya gelmiyor. Cevap gelene kadar ceza bitiyor. Tamam sizde insansınız hata yapıyorsunuz bir şey demedim. Hata yapamazsınız gibi bir şey demedim.

Burada kimseye çıkıp. İftira atıp yalan dolan konuşacak halim yok. Ayrıca düşüncelerimi belirtirken lap diye iftiracı sıfatını yakıştırmanız da hoş değil. Düşünmeden konuşmuyorum, yaşadıklarımı anlatıyorum. Bazı düşüncelerim körelsede bazılarının hala arkasındayım. Bu düşünceleri için özür dilemeyeceğim sadece yanlış anlaşılma yaşandıysa özür diliyorum.
    Ayrıca soyut bir şeyi, sizin düşüncelerinizi benim kanıtlamamı nasıl bekliyorsunuz ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 29 Ağustos 2017; 15:7:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    şu işkence bitsin artık yeter
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım,forum zıvanadan cıkmadı,Ülke ve dunya gundemindeki adamlar zıvanadan cikti.

• Orası ayrı bir dava sonuna kadar katılıyorum.

• Katılmamak elde değil. Forumun popüler bölümlerinde bu durum mevcut maalesef. Bir de "sahte üyelikler" mevzusu var. Bazıları kendini akıllı sanıp sahte üyelikler açıyor. Yönetici arkadaşa bildirdim ve bildiriyorum. Umarım sorun çözülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Quinn -- 2 Eylül 2017; 22:3:11 >
  • Adam açık açık yazıyor, ikinci hesabım diye.

• Aynen, bir de bu tarz olanları var.
  • quote:

Aylar önceki aklımda kalan olaylardan bahsettim. Olan olmuş zaten dediğim gibi cezamı çekmişim. Beni rahatsız eden kısım yaşadığım haksızlık destek kısmıda eskisi gibi işe yaramıyor. Sadece olaylardan bahsettim. Artık ceza alsa ne almasa ne. Desteğe yazıyorum. En azından bir açıklama yapanız diyorum. Cevap ya geliyor ya gelmiyor. Cevap gelene kadar ceza bitiyor. Tamam sizde insansınız hata yapıyorsunuz bir şey demedim. Hata yapamazsınız gibi bir şey demedim.

Burada kimseye çıkıp. İftira atıp yalan dolan konuşacak halim yok. Ayrıca düşüncelerimi belirtirken lap diye iftiracı sıfatını yakıştırmanız da hoş değil. Düşünmeden konuşmuyorum, yaşadıklarımı anlatıyorum. Bazı düşüncelerim körelsede bazılarının hala arkasındayım. Bu düşünceleri için özür dilemeyeceğim sadece yanlış anlaşılma yaşandıysa özür diliyorum.
    Ayrıca soyut bir şeyi, sizin düşüncelerinizi benim kanıtlamamı nasıl bekliyorsunuz ki ?

aynen hocam sonuna kadar haklısınız, bende size katılıyorum.
    forumda tamamen yanlı bir ceza verme sistemi var.

bana alenen hakaret eden bir üyeye zerre ceza verilmiyor, ama ben karşılığında beyfendiye hakaret etmeden gerekli cevabı veriyorum.
    bana 6-8 gün hesaba erişim kapama cezası veriliyor.
    ama karşı tarafa hiç ceza yok..

bizde insanız, hata yapabiliriz demek moda oldu sanırım.
    sürekli olarak insanız bizde hata yaparız diyeceksen o zaman adminlik vasfını yerine getiremiyorsun derim arkadaş...!
    iş işten geçtikten sonra şikayete çözümlendi diye mesaj gelir.
    ilgilenilmez kısaca.

özellikle benim şikayet konularım ile ne hikmetse denizciserkan mı ne o admin bakıyor.
    ve hiç bir zaman bir şikayetin düzgünce çözümlendiğini görmedim..

mutlaka sürekli olarak uyardıktan sonra bir şeyler yapılıyorsa yapılıyor..

• john mclane kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam, bir konu vardı. Adam bir durumdan yakınıyordu. Bende kısa mesafelerde toplu taşıma kullanın dedim. Elemanın biri sana ne gibi cevaplar yazdı bende üslubumu bozmadan cevap yazdım. Bana yazmadığı şey kalmadı. Sonuç o da 20 gün bende 20 gün ceza alıyorum. Resmen adama ayıp olmasın diye bana da ceza verdiler. Ne hikmetse banada ülke gündeminden sevmediğim, tartıştığım -o da beni sevmiyor diye düşünüyorum- JoeBrand böyle bir şeydi o bakıyor. Şansa bak

• quote:

Aynen öyle hocam, bir konu vardı. Adam bir durumdan yakınıyordu. Bende kısa mesafelerde toplu taşıma kullanın dedim. Elemanın biri sana ne gibi cevaplar yazdı bende üslubumu bozmadan cevap yazdım. Bana yazmadığı şey kalmadı. Sonuç o da 20 gün bende 20 gün ceza alıyorum. Resmen adama ayıp olmasın diye bana da ceza verdiler. Ne hikmetse banada ülke gündeminden sevmediğim, tartıştığım -o da beni sevmiyor diye düşünüyorum- JoeBrand böyle bir şeydi o bakıyor. Şansa bak

alın size bir örnek, resimde koydum.
    adamın bana yazdığına bak..
    işsiz dümbük gibi mesajı hariç daha attığı mesajlarda mevcut..

ben bu adamı 5 gün önce şikayet etmişim.

daha bugün, şikayet çözümlendi mesajı geliyor..

sonuç, şikayet ettiğim şahıs ceza bile almadı.
    Forum zıvanadan çıktı. Yeter artık

aynısını ben yapsam 10 gün erişim kısıtlama cezası vermezlerse adam değilim...

Tatil dönemine denk geldiği için geri dönüşün geç olmuş olması normal bir durum ama bu ceza almadığı anlamına gelmez.

''Şikayetiniz cezai işlem gerektiriyorsa ... '' kısmını tekrar okumanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teufel

Tatil dönemine denk geldiği için geri dönüşün geç olmuş olması normal bir durum ama bu ceza almadığı anlamına gelmez.

''Şikayetiniz cezai işlem gerektiriyorsa ... '' kısmını tekrar okumanızı öneririm.

Güzel kardeşim tatil dönüşü felan derken bu admin takımı ofiste 8-5 çalışan insanlarmı?
    Hepsinin elinde ya tablet ya telefon oradan da görür o işi..

Ayrıca ceza sisteminde çifte standart olduğunu söylüyorum ben.
    Ben bir tanesine davar dedim diye bana 10 gün erişim cezası verenler, söz konusu başkaları olduğu zaman neden kör ve sağır oluyorlar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Forum yöneticilerinin çoğu gönüllü olarak ve ücret almadan çalışan kişiler.Dolayısıyla bayram döneminde şikayetlere geç dönüş olması normal.

Cezalarınızı kontrol ettim küfürden 7 gün hakaretten 4 gün almışsınız ve hepsi doğru cezalar.

İletmiş olduğunuz şikayetle ilgili olarak henüz admin onayı almadığı için ceza uygulamaya konulmamış.Admin onayından sonra gerekli görülürse ceza uygulanır hakaret veya küfür eden kişiye merak etmeyin.
    Yav sizin sikayet sisteminiz niye farkli? Ben de sadece niye sikayet ettigi goruluyor. Hangi mesaj sikayet edilmis bilgisi filan yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi bana verdikleri cezalardaki haklılar.

Nedense bana ağır hakaret ve şahsıma laf söyleyenler bu kadar ceza almıyor.

bundan iki ay önce altınbaş07 mi ne o nickli vatandaş bana ağır hakaretler ve küfürler ettiği için ben ona karşılık verdim.

Ona istinaden bana hesaba erişim cezası verildi.

Ama bana hakaret ve küfür eden vatandaşı şikayet etmeme rağmen, beyfendi 10 gün civarı ceza almadı.

Ben sürekli forum destekte bunu dile getire getire ancak ceza almasını sağladım.

Bu kadar üstüne düşmesem, belki ceza bile almayacaktı.

Hatta bu vatandaş ben ceza alınca Benimle dalga geçmişti.

Sorun ceza verilip verilmemesi değil, adaletli ve düzgün işleyen bir yapı yok.

Adminlerin para alıp almaması ya da gönüllü olması beni bağlamaz.

İşlerini yapıyorlarsa adam gibi yapsınlar.

Sürekli Benim şikayetlerime bakan admine aylar önce pm atmıştım, benim şikayetlerim ya da herhangi bir sorunum ile sen ilgilenme çünkü sürekli sonuçsuz kalıyor demiştim.

Bana, size soracak değilim sizi ilgilendirmez babında cevap vermişti.

İşte, önüne gelene adminlik verip iş beklerseniz olacağı o

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.