benim mesaj sayısı neden 150 de takıldı anlamadım düzelir diye sesim mi çukamadım ama 3 hafat oldu düzelmedi. sebebpbi nedir acep merak etmekteyim
konu dışına-takasa-karakter tanıtımını ws ws. bişi yazdığınd mesaj sayın yükselmez güncellemede mesaj yasın yükselir
quote:Orjinalden alıntı: jrcem benim mesaj sayısı neden 150 de takıldı anlamadım düzelir diye sesim mi çukamadım ama 3 hafat oldu düzelmedi. sebebpbi nedir acep merak etmekteyim Msj sayısı çok mu önemli. Benim msj sayım 2 aydın 60 larda.
quote:Orjinalden alıntı: turkkeyp quote:Orjinalden alıntı: jrcem benim mesaj sayısı neden 150 de takıldı anlamadım düzelir diye sesim mi çukamadım ama 3 hafat oldu düzelmedi. sebebpbi nedir acep merak etmekteyim Msj sayısı çok mu önemli. Benim msj sayım 2 aydın 60 larda. önemli olmadığı için 3 haftadır sesim çıkmıyo dostum ama bi yandanda sorunun ne olduğunu merak ettim haliyle
quote:Orjinalden alıntı: turkkeyp quote:Orjinalden alıntı: jrcem benim mesaj sayısı neden 150 de takıldı anlamadım düzelir diye sesim mi çukamadım ama 3 hafat oldu düzelmedi. sebebpbi nedir acep merak etmekteyim Msj sayısı çok mu önemli. Benim msj sayım 2 aydın 60 larda. Bizimki 2yıldır binlerde ama aldırma boşver
quote:Orjinalden alıntı: jrcem benim mesaj sayısı neden 150 de takıldı anlamadım düzelir diye sesim mi çukamadım ama 3 hafat oldu düzelmedi. sebebpbi nedir acep merak etmekteyim Knight sayfasında nie soruosun ?
quote:Orjinalden alıntı: GiVeNcHi bazı bölümlerde mesaj sayısı artmıyor ileriki dönemde farklı şekillerde olcak dh ko bölümü ipucu isterüz
quote:Orjinalden alıntı: sLyyy quote:Orjinalden alıntı: GiVeNcHi bazı bölümlerde mesaj sayısı artmıyor ileriki dönemde farklı şekillerde olcak dh ko bölümü ipucu isterüz söprüz olcak inş < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >