Şimdi Ara

forum üyeleri buraya lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    < asus a8n32-slı deluxe/wi-fi anakart.
    < amd athlon64 3700 sandiego.
    < Twinmos 1024Mb ram

alacam bu ürünlere yakışır bir ekran kartı yazarmısınız,Ben hemen hemen hiç oyun oynamam.Yani ucuz olmalı ama güzel olmalı.Birde pcı slotları kaplamamalı.yani üzerindeki fan küçük olmalı.2900 ytl ye bilgisayar toplayacam ve içinde bir sürü malzeme var
    yani tarayıcı yazıcı felan ekran kartını ucuzundan almalıyım ki diğer ürünlerin iyi lerini alabileyim.

Ekran kartı önerin lütfen. Ben Nvidia 6800Ultra yı düşünüyorum ama baya pahalı.Bu kadar pahalı olmamalı

en az 400Mhz vertex shaider picsel shaider felan olsun.Zaten anakart ta geforce 4 chip seti var.

şimdiden saolun arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih131 -- 25 Şubat 2006; 21:57:33 >

• o zaman 6600gt filan al...
  • 2900ytl ye en kralını alırsın..ben en az bir 6600gt al..ben olsam x800-gto ya da gto-2 alırdım..o paraya diğer parçaları da kasmadan alırsın..
  • GAİNWARD - N-VİDİA 6600GT DOSTUM TEK GECERİM...
  • Arkadaşlar bu 6600 gt nin özellikleri nasıl acaba yani picsel i kaç fiyat felan kaç mesala?
  • Emin ol şu anda x800 gto 6600gt 'den iyi. Aslında bu fiyata 6800gs de alabilirsin. Diğerleride ortanın biraz üstünde olur. Ama hiç oyun oynamıyom diyosan 6200 seriside işini görür. mademki oyun oynamıyacan pahalı bir şeye gerek yok. x550,6200 veya x1300 'lerden birini seç...
  • Abi allahını kitabını seversen al artık şu sistemi yaaaaa

2 Ay oldu ha aldım ha yarın aldım diyip duruyorsun ama bi türlü alamadım gitti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi şöyle bir durumum var ben biraz hassasiyet gösteriyorum bu işlere.Yani Picsel ,vertex olması 400 gibi bir işlemcisi olmasının istiyorum .Çünkü son kez toplayacam bu bilgisayarı ve 3,4 yıl kullanacam.hem ucuz hemde iyi olsun dedim yani
    yorumlar için teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: halil21

Abi allahını kitabını seversen al artık şu sistemi yaaaaa

2 Ay oldu ha aldım ha yarın aldım diyip duruyorsun ama bi türlü alamadım gitti

Kardeş sen uyuyon ya.Ben bundan bir önceki topic imde kocaman yazılarla göstermiştim.

Kendi bilgisayarımı aldım.Şimdi hemen hemen aynısından bir tane daha alacaz ,kardeşime.(kıskandı gavat)

Ben demiştimki bir önceki topic imde "kendi bilgisayarımı aldım bundan sonra yine kendime diye bahsedecem "dedim.Yani bu bilgisayar kardeşime olacak

• Şaka yaptım yaw Alınma sakın
  • bence 6800gs senin işini görür.
  • bence cok oyun oynamıyosan ya 6600 gt yada goto alsan ii olur
  • Tamam Halil kardeş.Alınmam .Arkadaşlar bakıtımda 6600tg işimi görür.Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
  • kimse kızmasın ama halen 6600gt ve x8xx serisi kartlar öneriyosunuz.
    bunların performasına laf yok.
    ama bu saatden sonra ati alacaklar için sölüyorum 1xxx serisi duruken başka kartlara yönelmek dogru degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myazgan -- 25 Şubat 2006; 22:40:37 >
  • 6600gt..
  • Arkadaşım sana yarayacak kart 6800 GS dir o kadar paraya pc toplayacaksan 6600 GT az gelir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: myazgan

kimse kızmasın ama halen 6600gt ve x8xx serisi kartlar öneriyosunuz.
    bunların performasına laf yok.
    ama bu saatden sonra ati alacaklar için sölüyorum 1xxx serisi duruken başka kartlara yönelmek dogru degil.

valla x1300 yerine 6600gt ye yönelirim açıkçası.hemde süratle.ama x1900xtx dersen bana,o zaman laf diyemem.daha neye yönelecem ki?
  • 1600 pro
    uygun fiyatı ve yüksek prformansı ile f/p en iyi kart
    3d2k5 6600gt den daha iyi sonuclar alıyo.
  • x1600 pro su değil 6600gt yi nacak x1600xt karşılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: myazgan

1600 pro
    uygun fiyatı ve yüksek prformansı ile f/p en iyi kart
    3d2k5 6600gt den daha iyi sonuclar alıyo.

ama agp olmasıda var.arkadaş pcı istiyorzaten 6600gt de karar kılmış gibi gözüküyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.