Şimdi Ara

FORUM ÖLDÜ MUHABBETİ GEÇEN SENE YOKTU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
2.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tesekkurler hocam,guzel arastirmissiniz ona lafim yok dikkatinizi cekti mi bilmiyorum da 16-17 egitim sezonundan ornek yok,yani gectigimiz sezon oluyor.Ben tam olarak o zaman dilimini kast etmistim.Yani 2016 Eylul ile 2017 Temmuz arasindan ornek atmamissiniz.

Ama haklisiniz gitgide kotuye bir gidis var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 19 Kasım 2017; 21:42:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklısınız hocam aylara dikkat etmemişim
  • hem de internet kullanimida giderek arttiği halde forumda düşüş var .
  • Yaklaşık 2014'ten beri var aslında. Ara ara forum bitti, forum veled doldu tarzı konular açılıyor.

• Forum gerçekten ölüyor, diğer sporların gündemi ve lol bölümünü aktif kullanıyorum. eskiden hararetli tartışmalar başlıklar sürüyleydi. Günde 2 3 sayfa konu açılırdı. Lolde günlük 1 sayfa konu bile açılmıyor artık. Diğer sporların gündeminde ise günde 2-3 konu açılıyor sadece

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 senede abuk subuk msjlardan rütbe oraya çıkarsa form elbette ölür sorsan yaşın 20değildir bile.. hersene yeni ergenler piyasa çıkıyor onlarda maşallah ipini koramış kaniş gibi herşeye dalıyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: marslan1999

Yaklaşık 2014'ten beri var aslında. Ara ara forum bitti, forum veled doldu tarzı konular açılıyor.

Forum değil tüm internet ortamını veletler ele geçirmiş durumda.Misal youtube a bakın anlarsınız.Büyük oranda youtuberların üye sayısı ile kalitesi arasında ters orantı var.Arada azınlık olan youtuberları saymıyorum.Bunlarında sayısı çok az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MoDeStUs-

quote:

Orijinalden alıntı: marslan1999

Yaklaşık 2014'ten beri var aslında. Ara ara forum bitti, forum veled doldu tarzı konular açılıyor.

Forum değil tüm internet ortamını veletler ele geçirmiş durumda.Misal youtube a bakın anlarsınız.Büyük oranda youtuberların üye sayısı ile kalitesi arasında ters orantı var.Arada azınlık olan youtuberları saymıyorum.Bunlarında sayısı çok az.

Olay ortalığın küçük yaşta çocukların olması değil, bence asıl sıkıntı bu çocukların sanal ortamdaki davranışları.

Ben de bu foruma henüz 12 yaşım dolmamışken üye olmuşum ancak şimdiki küçükler gibi saçmaladığımı hatırlamıyorum.

• 2011 2012 senelerini gören varsa işte forumun en güzel dönemleri o zamanlardı.

• Forum değil Türkiye Bitti adamlar net paketi yükletecek para bulamıyor
  • forum artık para kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor... Bundan olabilir. Bu mesajımı görürlerse muhtemelen silerler çok beğenmeyin:))
  • 2012 üyesiyim vardı. Misal benim günlük mesaj ortalamam eskiden 11 falandı gittikçe 5' düştü.
  • forum ölmedi ama 2007-2009 arasındaki konu dışı efsaneydi sabahlıyordum bazen konu dışında
  • ben burdayım elimden geleni yapmaya çalışıorum tüm blgilerimlee
  • Eskiden kar yağardı Erzurum'a adam boyu,
    Adamlar da adamdı o zaman.
  • 2013 yılından beri takip ederdim misafir olarak

2014 yılında hesap açmıştım ama en beğendiğim 2015 yılıydı..

Şimdilerde ise aranıza yeni bi hesapla tekrar katıldım

Pişman değilim:d

• Hiçbir şey iyiye gitmiyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.