Şimdi Ara

Forum Kurallarının Uygulanmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
58
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle konu, bu kategorinin forum kurallarını içerdiği için buraya açılmıştır.

Forum kuralları; https://forum.donanimhaber.com/ulke-gundemi-bolum-kurallari--98207157

İki gün önce buraya "Bakan Şimşek'ten IMEI kayıt ücreti, vergi ve harçlara indirim müjdesi!" başlıklı konu açıldı. Bir çoğunuz bu yazının altına başlıkla ilgili şikayetlerinizi yazdınız. Ben ise başlığın konu içeriğiyle uyuşmadığını düşündüğüm için şikayet sistemi üzerinden talep oluşturdum. Lakin forum kuralları apaçık belli olduğu hâlde verilen cevap beni ikna etmedi. Sonuçta bir başlığı değiştirmek bu kadar zor olmasa gerek. Bu yüzden forumdaki diğer kullanıcıların görüşlerini almak istiyorum.

Konu linki;

https://forum.donanimhaber.com/bakan-simsek-ten-imei-kayit-ucreti-vergi-ve-harclara-indirim-mujdesi--162456172#162456172

En son cevapta ise "diğer şikayetleriniz de olduğu gibi" ibaresini görmektesiniz. Yine Ülke ve Dünya gündemi kategorisinde açılan bir konunun gündemle alakası olmadığı için diğer başlığın altına taşınmasını talep etmiştim lakin görünen o ki sırf bu şikayetimden dolayı o şikayetime de işlem yapılmamıştır.

İlk cümlemde de belirttiğim gibi bu yazı ülke veya dünya gündemiyle alakalı olmadığı halde Ülke Ve Dünya Gündemi kategorisinin kurallarıyla alakalı olduğu için konuyu buraya açma gereksinimi duydum.

Bu konu hakkında sizin görüşünüz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam yapacak bir şey yok forum zaten bu amaçla kullanılıyor, bu haber başlıkları dışında zaten ölü.

ben birkaç üyeye karşı şikayet yoluyla çok iyi sonuçlar elde ettim, ancak bu şikayetlerin yönetici veya editörlere vs. işlemeyeceğini adım gibi biliyorum.

mevcut yönetim tv'yi zaten eline almış ve insanları çeşitli gündemlere yönlendirmeyi başarmıştı ancak sosyal medya büyük problemdi.

başta acemilerdi ve direkt youtube, facebook falan yasaklanmıştı hatırlarsınız. sonra kendilerini geliştirip yasaklamak yerine bu sosyal medya ve internet denen yeri de ellerine almayı başardılar. bunun için bazen yargı tarafını da kullanıp insanları caydırıyorlar vs vs...

maalesef mevcut düzen bu ve boşuna kürek çekmeye gerek yok

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.