Şimdi Ara

forum istanbulda başıma gelen olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    içeri girdim ve ordaki kıl kuyruk güvenlik bir bayan
    üzerindeki metalleri bırak birdaha gir dedi
    bende makina ötmediği halde neden üzerimdeki metalleri çıkarıp girmemi söylüyorsunuz hem ben
    bu cep telefonu ve mp3le yıllardır girip çıkıyorum ve sorunda olmuyo dedim
    (iş yerimin yolunun üstünde sık sık kahve içmeye gidiyorum iş çıkışı)
    oda ozaman xxx olsun dedi.(bunu söyleyen bir bayan)
    bende yaka kartına yöneldim ismini öğrenim şikayet edim diye
    oda dediki adım sevim aslan boşuna bakma

neyse girdim içeri
    forumda gezen şefleri tanıyorum takım elbiselerinden
    3 tane takım elbiseli gördüm biri bayan
    yanlarına gittim
    buranın güvenlik şefi kim dedim
    bir adam döndü yakasında security bilmemne bişeyler yazıyo

ben değilim ama anlat ne oldu dedi
    bende siz değilsiniz ama yakanızdaki rozet öyle demiyo dedim neyse
    uzun uzun anlattım ismini aldı kadının
    arada bir gülüşme oldu, kadının soyadı aslanmış ondan böle artist artist konuşmuştur canını sıkma dedi
    bende soyadım yiğit dedim gülüştüler
    elini uzattı
    hakkını aradın için teşekkür ederim sana dedi

ve burada bu konuyla ilgili gelebileceğin en üst mevkiye geldin dedi
    ben buranın güvenlik müdürüyüm ve bu konuyla %100 birebir ilgilenicem dedi

umarım gereğini yaparlar öğrenmeye çalışıcam
    gerçi adam çok güven verdi ama belli olmaz
    işin peşini bırakmicam
    zaten müdürede dedim
    ben koyun değilim hakkımı aricam tabi.

şans olurya müdürü bir daha yıllarca arasam bulamam forumun içinde gezerken
    Allah işte denk geldi karşıma çıktı
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• forum dediğine göre moderatör ve adminden söz ediyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sandasian

forum dediğine göre moderatör ve adminden söz ediyorsun?

evet forum istanbulun web sitesinde başıma geldi bu olay
    çok onurum kırıldı
    adminle webcamden el sıkıştık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Electi -- 3 Kasım 2011; 21:55:48 >
  • sen haklısın iyi yapmışsın
  • Belki o kadın ailesini geçindirmek için o işe girmişti, belkide yakınından birisini kaybettiği için etkisini üstünden atamadı ve sinirini sana vurdu. O kadın işten atılırsa vicdanın hiç mi sızlamayacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: monomial

Belki o kadın ailesini geçindirmek için o işe girmişti, belkide yakınından birisini kaybettiği için etkisini üstünden atamadı ve sinirini sana vurdu. O kadın işten atılırsa vicdanın hiç mi sızlamayacak?

kardeşim bende çalışıyorum
    ve bende müşterilerle uğraşıyorum
    ve bende ev geçindiriyorum
    ama müşteri ağzımıza etsede
    tek kelime edemiyoruz
    anlatabildimmi
  • quote:

Belki o kadın ailesini geçindirmek için o işe girmişti, belkide yakınından birisini kaybettiği için etkisini üstünden atamadı ve sinirini sana vurdu. O kadın işten atılırsa vicdanın hiç mi sızlamayacak?

Yaş kaç kardeşim? İnsanın üstüne saldırır gibi yorum yapmasanıza.
    Bir düşünün kaç meslek hata kabul eder?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bu nasıl mantık
    kadın orda terbiyesizlik yapmış böyle bir hakkı varmı
    işe ihtiyacı olan biri işini doğru düzgün yapar kendini riske atmaz
  • Bak dostum ben de markette çalışıyordum.Arada sinirli olunca müşterilere tabi yansıyor.Ama nadiren.Müdürüme şikayet ediyorlar.O da gülüyor müşteri gittikten sonra.Hiçbir şey olmaz merak etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zena

quote:

Tamamda belki kadının ailevi veya ne biliyim herhangi bir sorunu oldu, belki çabuk sinirlenen bir tipte olabilir. Neyse uzatmanın manası yok olan olmuş zaten.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zena

quote:

Tamamda belki kadının ailevi veya ne biliyim herhangi bir sorunu oldu, belki çabuk sinirlenen bir tipte olabilir. Neyse uzatmanın manası yok olan olmuş zaten.

ama bu bizi ilgilendirmezki okulda bile hocam misafir vardı.annenmle babamla tartıştık o yuzden kotu aldım diye.sınırım bozuktu diye bence işten çıkarmazlar bi ceza da vermeseler bile sen haklısın sonuçta

• her şey de senin başına geliyor arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcopper

quote:

çok onurum kırıldı

Ağzımdakı çayı monitöre fışkırttım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

quote:

quote:

çok onurum kırıldı

Ağzımdakı çayı monitöre fışkırttım
    işlem yapılıp yapılmadını sorucam buraya yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Electi -- 3 Kasım 2011; 22:34:59 >
  • quote:

Böyle birşey benim başıma gelseydi ve benim şikayetimden dolayı işinden çıkarılsaydı eğer vicdanım hiç sızlamazdı. Güvenlik işi sordur sabır ister evdeki olayları işine taşımıcak arkadaş. Zaten hep evini geçindiriyodur , hasta anası babası vardır vs vs diyerek şikayet etmediğimiz için başımıza çıkıyor bu özel sektör çalışanları ve devlet memurları.

Mesela geçen ben açık lise kaydını yenilettirmek için gittim öğlen molasına daha 1 saat felan vardı sanırım. Gittim benden baska birisi daha vardı onun işlemlerini yaptı , önüne yemeği geldi sonra sıra bana geldi. Neden erken gelmiyonda tam bu vakitlerde geliyon dedi. O an yorgundum cevap veremedim sonrada şikayetde etmedim ama pişman oldum yani şikayet etmediğim için. Böylelerini şikayet edeceksin cezaları neyse çekecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fırtınam..

quote:

Böyle birşey benim başıma gelseydi ve benim şikayetimden dolayı işinden çıkarılsaydı eğer vicdanım hiç sızlamazdı. Güvenlik işi sordur sabır ister evdeki olayları işine taşımıcak arkadaş. Zaten hep evini geçindiriyodur , hasta anası babası vardır vs vs diyerek şikayet etmediğimiz için başımıza çıkıyor bu özel sektör çalışanları ve devlet memurları.

Mesela geçen ben açık lise kaydını yenilettirmek için gittim öğlen molasına daha 1 saat felan vardı sanırım. Gittim benden baska birisi daha vardı onun işlemlerini yaptı , önüne yemeği geldi sonra sıra bana geldi. Neden erken gelmiyonda tam bu vakitlerde geliyon dedi. O an yorgundum cevap veremedim sonrada şikayetde etmedim ama pişman oldum yani şikayet etmediğim için. Böylelerini şikayet edeceksin cezaları neyse çekecekler.

adam haklı neden yemek saatinde gidiyorsun.senin işini görürken başka birisi daha gelirse onunda işini görsün o zaman bu iş sonsuza kadar devam etsin.

• quote:

işlem yapılıp yapılmadını sorucam buraya yazarım

bilgi@forumistanbul.com.tr
    İstersen bir mail at
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroWar

quote:

Orijinalden alıntı: Fırtınam..

quote:

adam haklı neden yemek saatinde gidiyorsun.senin işini görürken başka birisi daha gelirse onunda işini görsün o zaman bu iş sonsuza kadar devam etsin.

Kardeşim öğlen molasına yani yemek molasına 1 saat var bunun saati belirlenmiş ilgili kurumlar tarafından. Saat belliyse eğer o saate kadar çene yapmadan yapacak benim işimi , aldığı parayı hakedecek.

• şikayet etmekte haklısın. Ama şef (tabi gerçekten şef ise) tabiri caizse senin gazını almış orada. muhtemelen basitçe bir daha olmasın gibisinden uyarıp geçiştirir konuyu. Sana tavsiyem doğrudan forum yönetimine mail at yada telefonla ara. durumu güzelce izah et ve konuyu gerekirse adli makamlara taşıyacağını söyle. tehdit et yani. O güvenlik görevlisi de öğrensin insanlara nasıl hitap etmesi gerektiğini. Eğer konunun üstüne gitmezsen yarın içeri girenlerin ensesine şaplak atar nasıl olsa bişey olmuyor diye.
  • isterse açlıktan gebersin önce insanlara saygıyı öğrenecek!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.