Şimdi Ara

Forum halkına ve misafirlere uyarı 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene sınava sağlığım dolayısıyla giremedim yinede sizleri uyarmak istiyorum.

Bundan 2 ay önce ve geçen sene konu açmıştım.Dikkat edin sizi yanlış bölümlere yönlendirecekler diye ama pek beni dinleyen olmadı .Geçen sene saçma bir şekilde bogazici ybs yi boğaziçi isletme ve bilgisayar mühendisliğiyle kıyasalayıp onlardan üstün görenler oldu.Bu konuları görüp özenerek burayı tercih edenlerin sonradan forumda açtıkları pişmanlık konularını görmüşsünüzdür.

Şuan da gördüğüm kadarıyla sayısalda bir şey yapamayip eşit ağırlıktan hukuk seçecek olan mf ciler iibf yi öne çıkarıp hukuku gömüyor.Amaçları kimse hukuk tercih etmesin ve onlara yer kalsın
    Bunu sadece mf ciler yapmiyor.Hukuk isteyen tm cilerde forumda bolca hukuku gömüyor.Amaçları aynı, kimse hukuku tercih etmesin ve onlarda hukuka yerlesebilsin.

2 ay önce açtigim konu:
    https://forum.donanimhaber.com/forum-halkina-uyari--143507212

Bu da geçen sene ybs ile ilgili açtigim ve linç yediğim konu:
    https://forum.donanimhaber.com/sirf-bogazici-diye-yonetim-bilisim-sistemlerini-yazan-ogrenci-grubu--140548262

Size önerim iyice araştırmanız ve okuyanlarından bilgi almanız.Hiç tanimadiginiz birine sormayin çünkü kötü taraflarini soylemez.
    Hepinize universite hayatinizda basarilar dilerim.Pişman olmayacağiniz tercihler yapin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boğaziçili bilgecan -- 23 Temmuz 2020; 20:1:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tm olarak ilk 100 hedefleyen veya ilk 100 sıralama yapanlara bakın ybs falan yazan göremezsiniz. Yüksek sıralamadakiler hukuk veya iibf düşünür. Son yıllarda bu ybs bölümünün çok yükselmesinin nedeni bu forum. Geçen sene unutmam tüm forum olarak ybs sıralaması tahmininde patlamıştık. 3k sıralama yapan birçok üye girememişti. Tavan sıralaması 1.1k Boun ybs'nin.İyi üniversitelerin hukuk ve iibf tavan sıralamalarına bakın aradaki farkı görebilirsiniz. Bir zamanlar bu forum ftr bölümünü de abartmıştı. Şimdi ftr bölümünün balonu patladı. Hukuk halen çok iyi bölüm. İlgi alanı olan varsa düşünmesin yazsın. Yani fiyat/performans gibi düşünürsen hukuk yine ağır basar.
  • Daha önce de çokça söyledim şimdi de söyleyeceğim. Bu forum tyt akşamı "ayt son tekrar" adı altında yalan yanlış konular açanları gördü(müş).

Daha bunun üstüne bir şey gelmez bence. Hedef saptırma, trollük falan yanında bir hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 23 Temmuz 2020; 19:52:10 >
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    Bu geyiği çok duydum. Bunu yapanın karşımda ağzı burnu kırılsa sigara yakar izlerim, link var mı ya? Bu kadar aşağılık bir şey çok çok az duydum.

• Yanlış Hesap Y kullanıcısına yanıt
    İşte bende duydum sadece
    Sanırım bu yıl olmadı ama geçen sene olmuş.

Hayır forum zaten kurtlar sofrası. En fazla 1000 takipçisi varsa bunun 100-200'ü anca kötü sonuç yapacak ya da çalışmamış olan kişiler.

Sen bunların kaç tanesini yanıltmayı düşünüyorsun ki ?
    100 kişiyi de kandırmayı başarsan senin sıralamana ne kadar etki edebilir ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 23 Temmuz 2020; 19:58:36 >
  • Forum neden birbirinin kuyusunu kazanları barındırıyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elini kolunu sallayaran içeriye kolayca girebildigi için .Üye olmak 5 saniye neredeyse .

• sonmohikan oturanboğa kullanıcısına yanıt
    her yer birbirinin kuyusunu kazanlari barindiriyo🙃

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tm olarak ilk 100 hedefleyen veya ilk 100 sıralama yapanlara bakın ybs falan yazan göremezsiniz. Yüksek sıralamadakiler hukuk veya iibf düşünür. Son yıllarda bu ybs bölümünün çok yükselmesinin nedeni bu forum. Geçen sene unutmam tüm forum olarak ybs sıralaması tahmininde patlamıştık. 3k sıralama yapan birçok üye girememişti. Tavan sıralaması 1.1k Boun ybs'nin.İyi üniversitelerin hukuk ve iibf tavan sıralamalarına bakın aradaki farkı görebilirsiniz. Bir zamanlar bu forum ftr bölümünü de abartmıştı. Şimdi ftr bölümünün balonu patladı. Hukuk halen çok iyi bölüm. İlgi alanı olan varsa düşünmesin yazsın. Yani fiyat/performans gibi düşünürsen hukuk yine ağır basar.

• Hukuk dusurup IIBF yukseltme lobisine dikkat etmek lazim yurtdisi vs insanlari gazliyorlar sanki iibfde yurtdisi avantaji hukuktan fazla havasi yaratiyorlar boyle olunca bircok kisi hukuku arastirmadan iibfye cumburlop atliyor sonlari husran oluyor

• bura kurtlar sofrası

• Yanlış Hesap Y kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/gelecegin-bolumu-boun-ybs--144683569

Tip 1

• quote:

Orijinalden alıntı: boğaziçili bilgecan

https://forum.donanimhaber.com/gelecegin-bolumu-boun-ybs--144683569

Tip 1
    Dediklerimde herhangi bir yanlış olduğunu düşünmüyorum kendi düşüncelerim tamamen.
  • Tip 2
    https://forum.donanimhaber.com/forumdaki-iibf-dusmanligi--144684359

• Shizu kullanıcısına yanıt
    Maalesef haklısınız

• Up
    Herkes görsün

• geçen seneden beri burdayım ama bu sene hukuk çok gömüldü ciddi anlamda beni kimse hedefimden caydıramazda kararsız kalan kişiler hep gg üzücü:(

• b0un ybs en iyi bolum udemy

• saian ss S kullanıcısına yanıt
    İnsanları kandırıp ,hedeflerinden şaşırtanlar yüzünden bu konuyu açmıs bulunmaktayım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.