Şimdi Ara

Fort Fiesta 1.4 TDCi Cool Pazarlık yaptım.Dolandırıcı çıktı...!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

biraz önce 2008 model 65.000 km de Fort Fiesta 1.4 TDCi Cool model araç için 18.500 tl ye pazarlık yaptım.

Araçta sağ arka kapının orada lokal bir boya varmış.Başkada hiçbir kusuru yokmuş.

Ben sivas'tayım araç eskişehirde.

Cuma günü Allah izin verirse araca bakıp almaya gideceğiz.

Dikkat etmem gereken noktaları söylerseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

Ek: Arkadaşlar adam dolandırıcı çıktı.Forumdan başka bir arkadaşta pazarlık etmiş kapora istemiş arkadaş yok demiş yarın geliyorum almaya demiş.

Gitmiş ama adamın telefonu kapalı.Aynen bizde aradığımızda telefonu kapalıydı.

Bizdende ısarla kapora istemişti.Bizde vermedik.Biri buna artık dur demeli..

Şeref..iz

Numarası : 0 545 517 42 10

Aslında adama bulup reklam edecen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenman -- 15 Ekim 2010; 15:16:52 >

• _____________________________
  • Aracı yetkıle servise götürün sağa sola baktırın,ekspertiz raporu alın..aklıma gelenler bunlar
  • En temiz ve güvenilir yöntem aracı FORD özel veya yetkili servislerinden birine götürerek expertiz ettirmektir.Yalnız servise gitmeden satıcı ile şu konuda anlaşmayı unutmayın:''Eğer sizin dediğiniz kusurlar dışında kusur çıkarsa expertiz ücretini siz ödersiniz'' gibisinden...
  • Yetkili servise gidin, bakımları hangi kilometrede ve hangi tarihte yapılmış öğrenirsiniz.
    Son bakımın tarihini öğrenin mümkünse faturasını isteyin.
    Computest varsa Eskişehir'de computeste sokun, yoksa expertiz yaptırın.
    Bildiğim kadarıyla Ford yetkili servisleri expertiz yapmıyorlar (İki ay önce 2006 TDCI Fiesta'mı sattım yapmadılar).
    Eskişehir'deki özel Ford servislerini netten, eşinizden dostunuzdan öğrenin, yetkili serviste expertiz yaptıramazsanız computest de yoksa özel serviste expertiz yaptırmanız gerekecek.
    Eskişehirdeki Ford servislerini öğrenirseniz en azından hangi servise gideceğiniz siz seçersiniz.
    Fiyat makul bence olması gerekeni bu hem satıcı hem de alıcı için normal fiyat olmuş.

Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin.

Orijinalden alıntı: ivangennaro

Bildiğim kadarıyla Ford yetkili servisleri expertiz yapmıyorlar (İki ay önce 2006 TDCI Fiesta'mı sattım yapmadılar).
    Eskişehir'deki özel Ford servislerini netten, eşinizden dostunuzdan öğrenin, yetkili serviste expertiz yaptıramazsanız computest de yoksa özel serviste expertiz yaptırmanız gerekecek.

Hocam ilk önce teşekkürler.

Fordun yetkili servislerinin expertiz yapmadığı kesin mi acaba.İşte bu kötü oldu eğer hepside bakmıyorsa.
    güzel bir tercih ve güzel bir fiyat,

fakat şu noktaya dikkat edin: özel servislerin vermiş oldukları raporlarda bazen yanlış çıkabiliyor,
    bir yakınım 2006 dizel renault kango aldı ve servise gösterdi motoru sağlam dedi ve aracı aldılar
    sonrasında motordan yağ sızdırmaya başladı ve artık sorunlu bir araç var ellerinde
    500 km lik uzun yolda 3 kere yağ takviyesi yapıldı.

siz siz olun aracı göstereceğiniz servisi iyi seçin..
  • Ankara dolandırılma konusu var bir göz atın son mesajlarda, bir bayanın arabasında kaza olduğu halde yokmuş gibi gösterip satmaya çalıştığını ve oranın servisini de telefonla bağlayıp satacakları forum üyemizi hepten kazıklamaya çalıştığını da bir uyarı olarak eklemek isterim...

• quote:

Orijinalden alıntı: greenman

quote:

Fordun yetkili servislerinin expertiz yapmadığı kesin mi acaba.İşte bu kötü oldu eğer hepside bakmıyorsa.

Hocam ben iki ay önce kendi aracımı sattım aldığınızın aracın aynısı 2006 modeli.
    Alan arkadaşlar haliyle expertiz yaptırmak istediler ama Ford yetkili servisleri yapmadı.
    2 tane yetkili servise gittik, ikisi de yetkili servisler expertiz yapmıyo dediler.

Belki Eskişehide durum farklıdır bilemiyorum.

Arkadaşın dolandırıcılıkla ilgili uyarısını dikkate alın bence.
    Kesinlikle satıcının istediği servise gitmeyin.
    Kendiniz bi şekilde Eskişehir'de güvenilir bi Ford servisi bulun oraya götürün.
    Ben yerinizde olsam foruma konu açardım Eskişehirde güvenilir Ford servisi diye:), bir yandan da tanıdıklardan internetten araştırırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: metbey

Ankara dolandırılma konusu var bir göz atın son mesajlarda, bir bayanın arabasında kaza olduğu halde yokmuş gibi gösterip satmaya çalıştığını ve oranın servisini de telefonla bağlayıp satacakları forum üyemizi hepten kazıklamaya çalıştığını da bir uyarı olarak eklemek isterim...

Adam servisi bağladıysa vay halimize..

OTOKOÇ eskişehir e gitmeyi planlıyoruz.

Koskoca firmada bu tarz dolandırıcılara alet oluyorsa ben daha ne diyim.

Birde yanımda opel ve renault servislerinde çalışmış bir mühendis arkadaşla gideceğim.

Bakalım hayırlısı.

quote:

Orijinalden alıntı: greenman

quote:

Hocam ben iki ay önce kendi aracımı sattım aldığınızın aracın aynısı 2006 modeli.
    Alan arkadaşlar haliyle expertiz yaptırmak istediler ama Ford yetkili servisleri yapmadı.
    2 tane yetkili servise gittik, ikisi de yetkili servisler expertiz yapmıyo dediler.

Belki Eskişehide durum farklıdır bilemiyorum.

Arkadaşın dolandırıcılıkla ilgili uyarısını dikkate alın bence.
    Kesinlikle satıcının istediği servise gitmeyin.
    Kendiniz bi şekilde Eskişehir'de güvenilir bi Ford servisi bulun oraya götürün.
    Ben yerinizde olsam foruma konu açardım Eskişehirde güvenilir Ford servisi diye:), bir yandan da tanıdıklardan internetten araştırırdım.

Hocam Eskişehir otokoç servisini aradım expertiz yapıyorlarmış.Fiyatı 118tl. Yarın öğleden sonra için randevuyu aldım.

• Sevindim sizin için biz Ankara Otokoç'a ve Turoto'ya gittik yapmadılar.

Arayıp gece yola çıkacağımızı söyleyeceğiz işimizi sağlama almak için ama saatlerdir kapalı.

Bugun açmazsa sanırım habersizde gitmeyeceğim.Gerçi dünden haber vermiştik ama bugun hiç görüşemedik.

Gittik birde bu araba için kredi çektik.

Ne insanlar var ya...
    Opel Antara
  • 19 a bende razıydım.Gerçi o problem değilde.

Sattıysada sattım desin.

İşyerinden izin aldım kredi çektim paracıkları hazırladım adam piyasada yok.

Ayıp değilmi yani..

Not: Link yok hocam malesef.Adamla anlaşınca satıldı ibaresi koymuştu.Bugun baktım siteden tamamen kaldırılmış bulamadım.

• _____________________________

• Onu alacağına

Bunu alhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-galant-sahibinden-temiz-yer-ucagi/detay?

Çok acayip konforlu bi araba, türkiyede 1 tane var bu kasadan, kimsenin sahip olmadıgı araca sahip olmuş olursun.

Mercedes C180K AMG PAKET
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.