Şimdi Ara

Formula 1 severler oyun tavsiyesi lütfen...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
14.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok uzun zaman oldu yarış oyunlarını oynamayalı. Eskiden Grand Prix vardı, zamanında başından kalkamazdım. Şimdilerde abuk subuk modifiyeli arabalar için oyunlar yapılıyor. Şöyle gerçek yarış arabalarını kullanabileceğim güzel bir oyun istiyorum. Grafikleri çok sağlam olmalı ve çok eskide olmamalı tabi. Tavsiyelerinizi bekliyorum :)

• Dosrtum pc için f1 oyunu üretilmiyor yalnızca formula1 99-02 oyununun yıllara göre düzenlenmiş modları var piyasada ancak bununla yetinebilirsin.
  • Şiddetle GrandPrix 4 ü tavsiye ederim. Biz neredeyse LAN üzerinden her gün yarışıyoruz. Tony and Gp4Italia nin 2006 Mode u çıktı. Çok kaliteli.

Oynanabilirlik açısından GrandPrix 4 ün üzerine F1 yarışı tanımıyorum. Diğerleri playstationdaki arcade tarzı araba yarışlarından farksız.
  • f1 99-02 ve gp4 en iyi oyunlar. birde rfactor var. f1 oyunu olmasada modlarla f1 arabaları ekleniyor ve
    oda çok güzel.
  • Öneriler için teşekkürler ama oyunlara baktım ve pek tatmin etmedi grafik açısından. Ekran kartımın yanında hediye verilen bir oyun var, Trackmania Nations. Bu oyundaki modellemeler çok gerçekçi. Oyunu oynarken adeta gerçek araba kullanıyormuşum gibi hissettim. Ama ne yazıkki oyunun grafikleri dışında herşey berbat. Ekran kartının marifetlerini göstermek için hazırlanmış bir oyun ve oyun modları gerçekten işe yaramaz ve sıkıcı. Umarım kısa zamanda yeni teknoloji efektlerle hazırlanmış güzel bir F1 oyunu çıkarırlarda bizde biraz hız yaparız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elharess

Öneriler için teşekkürler ama oyunlara baktım ve pek tatmin etmedi grafik açısından. Ekran kartımın yanında hediye verilen bir oyun var, Trackmania Nations. Bu oyundaki modellemeler çok gerçekçi. Oyunu oynarken adeta gerçek araba kullanıyormuşum gibi hissettim. Ama ne yazıkki oyunun grafikleri dışında herşey berbat. Ekran kartının marifetlerini göstermek için hazırlanmış bir oyun ve oyun modları gerçekten işe yaramaz ve sıkıcı. Umarım kısa zamanda yeni teknoloji efektlerle hazırlanmış güzel bir F1 oyunu çıkarırlarda bizde biraz hız yaparız.

f1 challenge 99-02 nin etcc modu var o belki seni tatmin edebilir ya da flat out oyna o da olmadı colin mcrae 05 oyna
  • HEY HEY HEY.....bi dk yaw noluo burdaaa ???? benden habersiz F1 mi konusuonuz ????

F1 oyunu çıkmaz olur mu çıkıo tabii ki...daha 2 gün önce F1 2006 yı aldım gayet de güzel oyun...1 cd ve az sistem istio...ona rağmen grafikler ve sesler çok güzel...

hadi şimdi F1 hastaları dışarı cd cilere koşsun...F1 2006 yı alın, kurun ve oynaın...

not: F1 e merakınız yoksa bu oyun sizi hemen sıkacaktır....o yüzden sadece F1 delilerine öneriyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir oyun arıyorum (PlayStation 1)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • f1 2006 isminde bir pc oyunu yoktur
    f1 challenge 99-02 season 2006 vardır ve yamadır,dikkatinize
  • quote:

Orjinalden alıntı: S_A_H

HEY HEY HEY.....bi dk yaw noluo burdaaa ???? benden habersiz F1 mi konusuonuz ????

F1 oyunu çıkmaz olur mu çıkıo tabii ki...daha 2 gün önce F1 2006 yı aldım gayet de güzel oyun...1 cd ve az sistem istio...ona rağmen grafikler ve sesler çok güzel...

hadi şimdi F1 hastaları dışarı cd cilere koşsun...F1 2006 yı alın, kurun ve oynaın...

not: F1 e merakınız yoksa bu oyun sizi hemen sıkacaktır....o yüzden sadece F1 delilerine öneriyorum...

nasıl olur yahu

senin dediğin f1 challenge 99-02 nin update leri olmasın?

Gerçi update lerde cd cide ne arasın?

• gtr2 oyna
  • ben de 1998 den beri bir formula bir hastası olarak halen pc de ea games şn F1 2002 oyununu oynuyorum. yine de bana grafikler ve güncelliği dışında tatminkar geliyor çünkü direksiyonla oynarken verdiği gerçeklik hissi harika. yine de ben de büyük bir heyecanla 2006 pc oyunuu bekliyorum. bir başka arkadaşımdan da oyunun çıktığını duymuştum ancak temin edilemiyor. sanki büyük bi özenle saklanıyor oyun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Şeffaf Kasa
    bir başka arkadaşımdan da oyunun çıktığını duymuştum ancak temin edilemiyor. sanki büyük bi özenle saklanıyor oyun.

ben oyunun çıkmadığını biliyorum ama yine de içimde çıkacakmış gibi bir his var
  • yazıları okurken kıkır kıkır gülüyorum F1 2006 ÇIKALI NEREDEYSE 1 AY OLDU BEA inanmıyorsunuz ne biçim f1 cisiniz bea
  • quote:

Orjinalden alıntı: NFSCarbon

yazıları okurken kıkır kıkır gülüyorum F1 2006 ÇIKALI NEREDEYSE 1 AY OLDU BEA inanmıyorsunuz ne biçim f1 cisiniz bea

bir screenshot koy bakalım şuraya
  • quote:

Orjinalden alıntı: NFSCarbon

yazıları okurken kıkır kıkır gülüyorum F1 2006 ÇIKALI NEREDEYSE 1 AY OLDU BEA inanmıyorsunuz ne biçim f1 cisiniz bea

Bildiğim kadarıyla F1 lisansı SONY de PC de çıksa haberimiz olurdu Senin gördüğün başka birşey olmasın. Ne biçim sözünede dikkat et
  • arkadaşlar formula 1 için kesinlikle pc'ye yapılmış bir oyun yoktur.

F Challenge 99-02 ve rfactor için yapılmış modlar vardır. Sebebi de şu F1'in hakları SONY'nin elinde olduğu için bir nevi microsoft'a darbe amacı ile F1 için pc ye oyun çıkarmamaktadır.

Ancak F1 Chellange ve rfoctore yapılan modlar var 2003-2006 arası hatta ben bende F12007 modu beli var . Ayrıca 2007 modu f1 Challenge olmadan bile oynanabiliyor. Yalnız tek sorunu pilotlar oynu yapan mod tarafından değiştirilerek kendi multiplayer oyuncu isimlerini koymuş. Ancak pistler ve araçlar birebir yeni denemek isteyenler için işte link:

http://www.szasztv.hu/F1CT/index.htm

Bu site sanırım macar bir site ama ben indirebildim. İndirmek için sağ alltta F12007 yazan bara tıklıyorsunuz yanda F1CT_2007_V2.exe dosyasını tıklayıp indiriyorsunuz.

Oyunu kurarken Tovabb (next) demekmiş diyerek ilerliyorsunuz 2 kez tovabb'a basığınızda karşınıza altında Talloz yazılı beyaz bir bölüm geliyor Regisztracio yazıyor üstte oraya

#S#NBJX41AXYCN6LL3AHYEHS1ZCFVJTZGW1U5TTPBG3MS5MDEEA3Z11TLWIMOQLOOGT1TI#E#

bunu aynen kapyalayıp yapıştırın. Bu modun cdkeyi forumlarından buldum sitenin.

sonra tovabb yaparak oyunu kuruyorsunuz.

2. Önemli şeyde oyunu kurduktan sonra mesela C:Programfiles:F1_2007 diye bir klasöre kurdunuz, onun içindeki options klösürünü bulup içindeki game.dic dosyasını silin yoksa oyun ingilizceye dönmez.

Yapacağınız bu kadar. Oyun dediğim gibi F1 Challenge 99-02 istemiyor ve tamamiyle 2007 modu şeklinde.
    Yalnız söylediğim gibi pilotlar bu sitenin macar multi oyuncularının resim ve isimlerinden oluşuyor. Aslında onun da değiştirme yolu var ama boş birvaktimde onu da anlatmaya çalışırım.

İlk çıkan videoyu izleyin çok hoş yapmışlar videoyu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalkerhan -- 10 Kasım 2006; 9:25:47 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: skywalkerhan

arkadaşlar formula 1 için kesinlikle pc'ye yapılmış bir oyun yoktur.

F Challenge 99-02 ve rfactor için yapılmış modlar vardır. Sebebi de şu F1'in hakları SONY'nin elinde olduğu için bir nevi microsoft'a darbe amacı ile F1 için pc ye oyun çıkarmamaktadır.

Ancak F1 Chellange ve rfoctore yapılan modlar var 2003-2006 arası hatta ben bende F12007 modu beli var . Ayrıca 2007 modu f1 Challenge olmadan bile oynanabiliyor. Yalnız tek sorunu pilotlar oynu yapan mod tarafından değiştirilerek kendi multiplayer oyuncu isimlerini koymuş. Ancak pistler ve araçlar birebir yeni denemek isteyenler için işte link:

http://www.szasztv.hu/F1CT/index.htm

Bu site sanırım macar bir site ama ben indirebildim. İndirmek için sağ alltta F12007 yazan bara tıklıyorsunuz yanda F1CT_2007_V2.exe dosyasını tıklayıp indiriyorsunuz.

Oyunu kurarken Tovabb (next) demekmiş diyerek ilerliyorsunuz 2 kez tovabb'a basığınızda karşınıza altında Talloz yazılı beyaz bir bölüm geliyor Regisztracio yazıyor üstte oraya

#S#NBJX41AXYCN6LL3AHYEHS1ZCFVJTZGW1U5TTPBG3MS5MDEEA3Z11TLWIMOQLOOGT1TI#E#

bunu aynen kapyalayıp yapıştırın. Bu modun cdkeyi forumlarından buldum sitenin.

sonra tovabb yaparak oyunu kuruyorsunuz.

2. Önemli şeyde oyunu kurduktan sonra mesela C:Programfiles:F1_2007 diye bir klasöre kurdunuz, onun içindeki options klösürünü bulup içindeki game.dic dosyasını silin yoksa oyun ingilizceye dönmez.

Yapacağınız bu kadar. Oyun dediğim gibi F1 Challenge 99-02 istemiyor ve tamamiyle 2007 modu şeklinde.
    Yalnız söylediğim gibi pilotlar bu sitenin macar multi oyuncularının resim ve isimlerinden oluşuyor. Aslında onun da değiştirme yolu var ama boş birvaktimde onu da anlatmaya çalışırım.

İlk çıkan videoyu izleyin çok hoş yapmışlar videoyu..

arkadaşım boşa kasmışın yaw....

oynadıım oyunu bana öretme işte dostum al ss de koydum...pc için, ballı kaymaklı taş gibi F1 oyunu...

izmir/gaziemirde olan ve oyunu bulamayan warsa gelsin bana...hediye etcem oyunu...

not: nasılsa yedeği war bende

oyunu nasıl kurduğunu bana kısaca bir anlatırmısın ?

ordan çözeriz bu oyun mod mu yoksa orjinal bir oyunmu ?

• quote:

işte size F1 2006 dan bi ss...ana menü...

işaretlediğim yerde de adım yazıo...bu da oyunu oynadıımın işareti...

hadi koşup sizde alın...

f1 ch 99-02 üzerine mod bu

• off ya sor kime sorarsan sor mod o.sadece modu oyuna yükleyip tek cd yapmışlar.

herkez f1 in telif hakkı sonyde diye bas bas bağırıyo hangi firma yapmış o zaman oyunu.yeni oyun olsa grafikler öyle dandik olurmu?pistlerin hepsi f1 ch 99-02 ile aynı.

ayrıca o oyun bende var.
  • Evet boşuna çok bilmişlik yapmayın ea sport un şuan için oyunu çıkartacak haklara sahip değil
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.