Şimdi Ara

Formula 1 - 2026 Sezonu - 29 Mart - Japonya (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
12
Favori
2.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Popüler Konular listesinde
57. Sırada  bugün en iyi #16
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SuatUstaaaa

Ferrari Q1‘de iyi gözüküyordu sonra ne olduysa McLaren ve RedBull‘un gerisine düştü.

Batarya sorunu yaşamışlar. Hamido açıklama yaptı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: CCaGDaSS

kim ne koyarsa koysun koymayla bu fark kapanmaz, yarış tempoları da çılgın. Yarın startta ferrariler kalkarken belki avantaj sağlayabilir ama yarış içerisinde çay kahve eşliğinde gezer maalesef mersolar.
    ahaha yarış daha koşulmadan ne olcağını söylemişiz :) lastik basıncına 1.5 psi ekleyen palyaço fia nın da suçu var tabi şu tabloda, bi yarış daha giderlerdi heralde tek pitle.

Mersoların yarış tempoları çılgın, 15tur eski lastiklerle bile aynı tempolarsa gidebiliyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

iki kere pit şansı geldi, ikisini de kullanmadı gerizekalılar.

Alabilecekleri yarışı kendi elleriyle sundular resmen.

Acilen radikal bir karar verip strateji ekibini kovmaları lazım.

Hamilton bile telsizden "En azından birimizi almanız lazımdı" dedi.

Baktı ki ekip salak, bunlar her salaklığı yapacak potansiyelde, "Sakın ikimizi de aynı anda alıp beni oyalamayın" dedi.

• Hamilton sert lastikle Leclerc’ten çok daha iyiydi muhtemelen 1 tur daha olsa geçecekti. Verstappen 12 tur Norris’in dibinde dolandı geçmeyi bırak atak bile yapamadı yeni araçların ne kadar kötü olduğunun göstergesi. Ferrari yine her zaman olduğu gibi en kötü kararı verdi muhtemelen Russel yine kazanırdı ama en azından daha keyifli bir yarış izlerdik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Msi B450 Gaming Plus Max - Amd Ryzen 5 3600X - G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV Siyah 3200mhz - Samsung 500GB 970 Evo NVMe M.2 SSD - Msi RTX 2060 Super Gaming X - Aerocool AirHawk Duo ARGB - CoolerMaster 750W MWE 80+ White - Aoc 24 1ms 144hz Curved
  • Arabalar bundan daha kötü olamaz, tarihin en kötü sezonu cidden acayip bir seviye. Seneye toparlanır bir nebze ama bu sezon kabus gibi geçecek gibi gözüküyor. Araçlarda resmen bir tur boyunca gidecek batarya ömrü yok, gaz kesiyorlar, virajlarda frene basmaya gerek bile duymuyorlar, lastikler aşınmıyor, grid komple traktörlerden oluşuyor adeta. Mercedes'in şu sıkıştırma muhabbeti keşke Haziran'a kalmasaydı, çok can sıkıcı bir 3.5 ay bizi bekliyor.

• Bu sene sürpriz olabilir. Bu sene Ferrari senesi olacak bence. Mersolar çok ileri de ama Ferrari onlara yetişebilir. Sağlam bir pit ekibi de lazım. Verstappen e yazik oluyor şu an. Ya sağlam takıma gecmesi lazım ya da rb nin acil biseyler yapması lazım.

• Serhan Acar iyi miydi? Ben hala F1tv pro ile serhan acar arasında gidip geliyorum. Yıllık aynı paraya geliyor. Hatta f1tv proyu arkadaşımla ortak aldığımız için yarı fiyatına geliyor diyebilirim. Serhan Acar için 2 kat para vermeye değer mi emin değilim henüz.

F1 canlı yayınları haricinde F1 anlamında hiçbir avantajı yok maalesef. Çünkü arşiv olayı yok ve yayını izleyip geçiyorsunuz. İngilizce yayın izlemede bir probleminiz yok ise F1 TV alıp geçin derim. Multiview özelliğide güzel ayrıca.

Mühendis
  • Psyduck17 kullanıcısına yanıt

Serhan acar özlemişiz. İyi geldi. Bu yarış çok Serhan acar lık bir durum yoktu ama yarışın heyecanını arttırıyor. Tabi iki kat para vermeye değer mi o senin bileceğin iş. Çünkü yayın tekrarı yok. Kötü bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 9 Mart 2026; 9:2:39 >

reelslerde koşarak özet geçenler daha eğlenceli

Mercedes araç olarak çok farklı seviyede. Umarım diğer araçlar sezonun devamında Mercedes i yakalar.

Ferrariler ikinci çizgide , hamilton , leclercin önünde başlayacak .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula 1 -- 14 Mart 2026; 11:47:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hamilton podyum

Verstappen DNF

Norris yarışa bile başlayamadı

daha keyifli bir pazar sabahı olamaz

• Mercedes dominasyonu Avustralya'dan sonra Çin'de de ağır şekilde devam ediyor. Antonelli, formula 1 tarihinin en genç pole pozisyonu kazanan ismi ünvanınınndan sonra 20 yıl sonra yarış kazanan ilk italyan pilot oldu. Yarış süresince Hamilton-Leclerc mücadelesi bence Çin GP'nin en güzel anlarıydı. Hamilton'un podyum görmesi ile Toto'nun dünkü sözleri tekrar akıllara geldi :)

1-Kimi Antonelli

2-George Russel

3-Lewis Hamilton

Formula 1 - 2026 Sezonu - 29 Mart - JaponyaMotorsport Türkiyeyoutube
    Sıralama turlarının ardından Mercedes’in yayınladığı videoda Toto Wolff’ün Mercedes’in ilk çizgiyi kapatmasına tepkisi ve Lewis Hamilton’u hâlâ kendi pilotu gibi benimsemesi.
    https://www.youtube.com/shorts/OsWRIm8hDKU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Lucky -- 15 Mart 2026; 12:31:3 >

Mühendis
  • antonelli ye tebrikler ,
    antonellinin ilk kez kazandığı yarışda son şampiyon ve takımı yarışı başlamadan bitti , verstappen de yarış dışı kaldı .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Arkadan gelen öndekinin pili bitince yanından selektör yaparak geçip gidiyor, bu sefer arkadakinin pili dolunca az önce geçip gideni aynı şekilde pili bitince elini kolunu sallayarak geçip gidiyor :D bazen 2 viraj sonra bazen önlerindeki ilk düzlükte.

Ham-lec arası loop a düştü zaten zaman akışı, bi ara 15-20sn lik bi bant olarak dönüp duruyoruz diye düşündüm, sonsuz bi döngü gibi.

Startları zaten söylemiyorum, kimisi kalkamıyor kimisi kalkmış gibi yapıyor. Ferrariler 10. Bile kalksa ilk virajı lider dönüyor.

F1 böyle bir şey değil ya, bu izlediklerimiz inovasyon gri alan mühendislik ıvır zıvır hiçbiri değil. Bi keyfimiz vardı yazık yani, ne desek boş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 15 Mart 2026; 13:12:37 >
  • Şuraya bak ahaha gridde motorda 2. Şaside muhtemelen en iyi olan takım aduo ya gireceklerini düşünüyor :D

Sizin yalan ayak izinize de yeşil yarışınıza da, valla rezillik billa rezillik.

Formula 1 - 2026 Sezonu - 29 Mart - Japonya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 15 Mart 2026; 13:17:55 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.