Formula 1-2025 Sezonu Şampiyon Lando Norris ve McLaren (38. sayfa)
1 Mobil
-
-
-
_____________________________ imzami kaybettim, gören ya da duyan var mı? -
Baktılar vers geliyor, pia nin aracı düzeltelim dediler galiba...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bu hafta piastri bildiğimiz eski piastri gibi sürüyor. Ortada birşeyler döndüğü çok açık.
Bizimkilerden zaten bi cacık olmayacak, belli oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 29 Kasım 2025; 21:37:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ imzami kaybettim, gören ya da duyan var mı? -
Kimsenin kimsenin aracına bir şey yaptığı da yok bizim de bir şey olduğumuz yok :) haftalar önce yazdık bunları. Bu işin mühendisliği var, biraz pistleri takımları araçları tanımak yetiyor zaten gelecekte olacakları görmek için. Olağandışı bi dnf dsq fln gelmedikçe çok da süprize açık bir dönemde değil f1.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 29 Kasım 2025; 22:2:8 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yarın startta kaos çıkar ilk 3 komedi
_____________________________ Msi B450 Gaming Plus Max - Amd Ryzen 5 3600X - G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV Siyah 3200mhz - Samsung 500GB 970 Evo NVMe M.2 SSD - Msi RTX 2060 Super Gaming X - Aerocool AirHawk Duo ARGB - CoolerMaster 750W MWE 80+ White - Aoc 24 1ms 144hz Curved -
Noris “Tamam baba ben karışmıyorum, ilk virajı 3. Dönmeye razıyım” derse bizim versoyu zaten keklik gibi avlar, gerisine pia yı geçemese de en fazla P2 olur, büyük avantajla son yarışa gider, noris için gayet güzel senaryo. Ben olsam hiç karışmam etliye sütlüye geriden işime bakarım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Gerizekalı saçma F1 sıralama sistemi yüzünden az kalsın Oscar'ın polü elden gidiyordu. Üniversite giriş sınavı gibi tıpkı, tüm kaderi son seansta belli oluyor. Adam Q1 ve Q2'de yani ilk 2 seansta yargı dağıtıp açık farkla öndeyken, üçüncü seansta hata yaptığın an hepsi heba oluyor malum. Neyse kurtardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 29 Kasım 2025; 22:41:2 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Norris'in yapacağı en fazla agresiflik startta Max'i savunmak olur. Asla Piastri ile bir mücadeleye girmez.
Norris Maxın önüne kırarsa Max'in Piastri'yi geçme şansı da azalır.
İlk virajda Mclaren için en kötü senaryo 1.Pia 2.Max 3.Norris olur ki Norris bu sonucu güle oynaya kabul eder.
Özet olarak start temiz olur yarın.
_____________________________ -
max röportajda kaybedecek bir şeyim yok yarın agresif olacağım diye demeç verdi az önce. Bu demek oluyor ki kazadan kaçınma sırası norriste. Eğer kazadan kaçınmaz ise ikisi de dnf maalesef
_____________________________ Msi B450 Gaming Plus Max - Amd Ryzen 5 3600X - G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV Siyah 3200mhz - Samsung 500GB 970 Evo NVMe M.2 SSD - Msi RTX 2060 Super Gaming X - Aerocool AirHawk Duo ARGB - CoolerMaster 750W MWE 80+ White - Aoc 24 1ms 144hz Curved -
Son 2 yarışta nasılsa Piastri Norris'e yetişemez deyip araçları eşitlemişler gibi duruyor. Eşit araçla Norris'in Piastri'yi geçmesine imkan yok zaten.
Eşitlemelerinin 2 sebebi olabilir:
1. Takım herkesin diline düştü. Yaptıkları oyun açığa çıktı. Rezil oldular. Durumu kurtaralım bari deyip eşitlemiş olabilirler.
2. Nasılsa 25 puan fark Norris'e şampiyon olması için yeterli, Piastri 2 yarışte 25 puan farkı kapatamaz deyip eşitlemiş oabilirler.
3. Verstappen arkadan gelmeye başladı Salak Norris sıçıp şampiyonluğu Verstappen'e kaptıracak, hiç değilse McLaren'den birisi şampiyon olsun bari demiş olabilirler.
4. Piastri'nin Verstappen'in toplayacağı puanları azaltarak Norris'in şampiyonluğu kolaylaştıracağını hesap etmiş olabilirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 30 Kasım 2025; 0:47:52 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim oğlan istediği kadar agresif olsun, noris geri çekilip yarışı 3. Bitirdikten sonra yarışı kazansak bile çok bi anlamı yok. Bizim olay yarın matematiksel olarak biter, durduk yere anlamsız bir kaza birşey olmazsa ilk virajda.
Pia ilk virajı lider dönerse hadi noris 3. Döndü diyelim maxı yine geçer 1-2 bitirirlerse pia için de çok anlamı kalmaz, kimse dnf olmazsa %90 noris şampiyon olur.
Araç eşitlemek değil aslında olay, herkes birşeyler arıyor tabi altında ama arabistana gelirken pia nın burada norise üstünlük kuracağı belliydi, son yarışlardaki manzaraya rağmen belliydi, konuşuluyodu da yayınlarda.
Adam geçen senede burada sprinti kazanmıştı misal, ana yarışı max kazansa da pia 3. Olmuş noris 10. Olurken, hep iyiydi yani buralarda geçen sene de.
Sıcak havalara gelmesek soğuktan devam etsek noris yine ezmeye devam ederdi piayı, araçla alakası yok olayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 30 Kasım 2025; 0:54:43 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Piastri ile Norris arasında 22 puan fark kaldı. Her iki yarışta da Piastri birinci, Verstappen ikinci, Norris üçüncü olursa 2 puan farkla Norris şampiyon oluyor. Norris'in bir yarışı 4. sırada bitirmesi lazım Piastri'nin şampiyon olması için. Verstappen'in işi daha zor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Max ın işi aylar önce bitti normalde, mclaren neredeyse yaz arasında saldı aracı güncellemeyi. En son işte aşınma dsq leri fln oldu abzürt işler ki ona rağmen ortada bi şampiyonluk umudu yok denecek kadar az.
Herkes bi gaza gelmişti buralarda ama haftalardır yazıyorum boşa heveslenmeyelim hava civa diye :) aşınma yüzünden diskalifiyeler geldi yine yetmiyo şimdi de duble dnf lazım, he oldu halamın da bıyığı olsa ohoo.
Mclarenlere uymayan pist serisi üstüste gelip rb da aracı güncellemeye devam edince herkes bi acaba mı oldu ama arabistan 2 yarışla kapı gibi duruyordu hep takvimin sonunda, mclarenin mevcut aracına biçilmiş kaftan resmen, max da biryere kadar sonuçta.
Ben nedense norrisi dnf edeceğini düşünüyorum
ekleme: hatırlar mısınız bilmem geçen sene abu dhabi yarışından 1 gün önce zak brown verstappen hakkında gerzek gerzek konuştu. Yarış günü de takımlar şampiyonasını mclaren kazanmasın diye piastriye çarpmıştı. Yani verso sandığımızdan daha da beter. Ama seviyorum bu huyunu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken Block43 -- 30 Kasım 2025; 2:15:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Msi B450 Gaming Plus Max - Amd Ryzen 5 3600X - G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV Siyah 3200mhz - Samsung 500GB 970 Evo NVMe M.2 SSD - Msi RTX 2060 Super Gaming X - Aerocool AirHawk Duo ARGB - CoolerMaster 750W MWE 80+ White - Aoc 24 1ms 144hz Curved -
Yok ya hiç sanmam öyle bişi yapacağını bizim oğlanın, kendisi olamıyorsa hatta noris pia arasından kim şampiyon olsun deseler 10 kere noris der :) sivilde çok iyi arkadaşlar, yarışlara fln versin jetle gittikleri çok olmuştur mesela beraber. Bakma pist başka tabi kaskı takınca vers babasını tanımaz ama kendi olamıyosa da müdahil olmaz çok da olaylara. Misal sprint yarışı, 2 zorladı bektı geçemiyo norisi saldı ki ana yarışta da çok fakrlı bir tablo beklemiyorum (ilk viraj apayrı bişi tabi)
Versin sürüş tarzı, yaptıkları yapmadıkları fln. Tam şampiyon kumaşı işler bakma, buraya yazan insanlar ne zamandan beri izliyor f1 i bilmiyorum tabi ukalalık yapmaya gerek de yok ama kitlenin çoğu muhteşem 21 sonrası izlemeye başladığı için pek bilmezler.
Biraz açıp araştırsınlar bakalım, alonsolar hamlar ahmet mehmet isim de farketmez hatta şumi baba neler neler yapmışlar söz konusu şampiyonluk olduğunda. Şuminin bi hareketle bütün sezondan kendisini dsq ettirmişliği var.
Şampiyonlar pis sürer, eskiden de böyle olmuştur şimdi de böyle, nico garibim 1 kere şampiyon oldu da başlarım böyle bidaha bana yedirmezler diip sporu bıraktı zirvede :D aynı suyu içmiş alo dedeyle ham hala pistte aslında ama altlarındaki makineler müsait değil, yoksa bize neler neler izlerir o ikisi versle beraber de mahrum kalıyoruz malesef, 21 damaklarda kaldı.
Norisdi piaydı lecdi onlar da şampiyon olur olabilir, illa birileri olacak ama bahsettiğim kumaş malesef hiçbirinde yok. Hatta bana göre içlerinde bu konuda lastik lastiğe geldiğinde en iyisi russelldir sonra lec gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 30 Kasım 2025; 9:11:20 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
McLaren pit stop yapmayarak sıçtı. Bakalım ne olacak yarışta. Max alır bu yarışı rahat.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt