Şimdi Ara

FORMULA 1 2020 Sezonu Bitti | Hamilton ve Mercedes Şampiyon! (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.613
Cevap
15
Favori
37.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mxsr

    Her yerde yorumlara bakıyorum doğru düzgün adam akıllı asfalt yenileme yapamayışımıza laf atan hiç yok ama kaygan olduğunu, düzgün yarışılamadığını samimi şekilde söyleyen pilotlar şeytan gibi taşlanıyor biraz mantıklı düşünün ya. Hamiltonun hayal kırıklığı yerine 'mükemmel pist keşke her sene bura yarışsak' demesi hangi açıdan bakarsanız bakın daha iyi olmaz mıydı? Ama yok kimsenin aklı 3 yaşındaki çocuktan fazla çalışmıyor. Herkes 'sen benim ülkemdeki piste nasıl bok atarsın' modunda.

    Kesinlikle doğru F1=Ferrari neyse F1= Lewis Hamilton da odur. Adam yerden göğe kadar demediğini bırakmadı. Adam gibi iyi güzel şeyler duymak yerine tam tersini duyuyoruz. Bunlara ne yazık ki laf anlatılmaz hocam boşverin.

  • Bazen kötü olan şeyler ortamı daha eğlenceli yapabilir.
    Pist çok kaygan evet fakat bu durum avantaj olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaşlar nette dereden izleyeceğim. f1livegp açtım chore me virus kaptı reklam gelip duruyor...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lando Norris'e 3, Carlos Sainz'a 5 sıra ceza geldi. Sarı bayrak çıktığında yavaslamadiklari için. Stroll ceza almayacak. Dizilim değişti. Ferrariler 6.cizgiden başlayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SineMelawen -- 14 Kasım 2020; 20:7:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt

    Hayır demediğini bırakmadı da değil adamı izliyorsun herhangi bir art niyeti birşeyi yok tamamen samimi şekilde 'keşke f1'in ruhunda olduğu gibi hızlı sürebilseydik' ten başka birşey demiyor. Ama yorumlara bakıyorsun çok çocukça düşünülmeden yapılan yorumlar

  • Olumsuz hava şartları yenilenen asfalt yanlış lastik seçimleri bizlere dramatik ve bir o kadar da eğlenceli 2 gün yaşattı favori pilotum yıllardır Hamilton'dur fakat görüyorum ki mercedes aracı limitlerde kullanıldığında farkını ortaya koyuyor bu pistte bu şartlarda pek araçlar tepe gazı göremediler hal böyle olunca en dengeli araç ve biraz daha fazla risk alan pilot kazandı hamilton lidere göre oldukça sakin kaldı pistte bu da onu pole den uzak tuttu yarın olurda hava şartları benzer ayarda devam ederse verstapenden bir galibiyet bekliyorum racing point şanslıydı fakat yarış kazanacak kadar iyi değiller.

  • Yıllardır beklediğimiz heyecan geldi sonunda :)

  • Alfa Romeo ilk 10da 2 pilot bırakması Ferrari nin q2de takılması stroll pole alması ardında baş fusmani verstappen efsane yarış bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lazloo kullanıcısına yanıt

    Haas ya da Williams gidecek diye okumuştum bir yerde en fazla 1 yıl ara verir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt

    Tek isteğim şu anda strollun seneye fiayi zorlayıp seneye de bu pisti takvime sokmasi cin seneye de olmayacak takvimde


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son yılların en çok izlenen yarışı olmaya aday gibi görünüyor bugünkü sıralama turlarından sonra.



    Zamanında buna benzer bir senaryo olmuştu yarışın başında yağmur yağdı sonra pist kurudu sonlara doğru tekrar yağış başlamıştı herkes pite girip yağmur lastiklerini takmıştı Schumacher risk alıp kuru lastikle devam edip herkes den daha hızlı turlar atıp yarışı 1. bitirmişti çok keyifli bir yarıştı.


    Bunun gibi bir durum yaşanırsa tüm dünyadaki F1 severler baya zevk yapar.

  • educationist E kullanıcısına yanıt
    umarım hocam, teşekkürler. Şu pembe takımın sevinci için bile seneye bileti kapmamız lazım:D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GoXVII

    Ya arkadaşlar nette dereden izleyeceğim. f1livegp açtım chore me virus kaptı reklam gelip duruyor...

    Yarın yarış saatinde Idman Tv verir. Canlı tv izleme sitelerinden izleyebilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verstappen WET takılı olmasına rağmen polü sağlam zorladı. Bence yarışın favorisi. Son yıllarda gördüğüm en yetenekli en hızlı pilot. Hayvan gibi sürüyor tabiri caizse.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krone K kullanıcısına yanıt

    Yarış günü İstanbul pistine özel ücretsiz olacak dendi ama ben İngiliz spikerlerden yarışı izlemeyi daha çok seviyorum Türkçe olarak Sporx idi sanırım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt

    pisti yapanlarla yenileyenler farklı tabi ki yapandaki beceri onlarda yokmuş... tv kamerasına iyi gözüklsün yeter demişler + detay ilk yapıldığında pisti kullanmışlardı şimdi ilk yarışı F1 yarışında yapacaklar... Pirelli lastik seçimini neye göre yapmış ki?

  • Recep Tayyip Erdoğan: Bir tanesi çıkmış pist kaygan diyor. kim bu? mercedes’in pilotu. önce haddini bil... sen bitum bilmiyorsun asfalt acemisisin. benim zaten muhatabım değilsin sen pistlerde boş gezerken biz anadoluyu baştan başa yollarla donattık. Hamdolsun ziftlerimiz irademiz gibi sapasağlam..çok şükür..Milletimiz bu Mercedes pilotuna en iyi cevabı vereceğinden şüphem yoktur..burdan yatırımcılara sesleniyorum.paranızı Mercedes değil BMW ye yatırın.


    Devlet Bahçeli: Adı Hamilton ama ne yazıyor o tabelada, HAM yazıyor, kendisi henüz hamdır, olgunlaşmamıștır. Mercedes'in direksiyonundaki bu zat, Türkiye asfaltları hakkında mesnetsiz iddialarda bulunmayı derhal bırakmalıdır.


    Kemal Kılıçdaroğlu: Halbuki her turda yeni lastik takın, çözüm bu kadar basit. Kimsenin aklına gelmiyor mu bu? Böyle bir şey olabilir mi...

  • Yarışı da sıralama turları gibi ücretsiz izleyebilecek miyiz?

  • Ucan hollandali yarin alacak.Ceko perezide tutuyorum insallah Buz adam podyum yapar be cok sey istemiyoruz.Williamslarda insallah puan alir bebe hamiton memur bottasta umarim dnf olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.