Şimdi Ara

Formattan sonra sorunlar yardım lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1. Olarak adove flash player uygulamasını hicbi şekilde kuramıyorum. Aldıgım hata int. baglantınızı kontrol edip yeniden deneyin diyo sürekli.
    2.Olrak msn acamıyorum hotmaile giremıyorum şoyle bi hata alıyorum Bu web sitesinin güvenlik sertifikasında sorun var gibi bi hata veriyo

Nerde yanlış yaptım bilmiyorum ama java uygulamasını kurarkende kayıtlı sertifika bulunamadı gibi bi uyarı aldım teknik bi sorun var ama lütfen yardımcı olurmusunuz.

• İnternete girebiliyor musun? Tüm driverları yükledin mi? Öncelikle Chrome yükle, net framework yükle sorunların büyük ihtimal çözülecektir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F5 -- 1 Mayıs 2012; 16:16:21 >
  • Cözdüm kanka ya şaka gibi axa radyo bile calışmıyodu saat tarih yanlışmış sorun bu kadar basitmiş cahillik zor zanaat
  • quote:

Orijinalden alıntı: SekerciiBaba

Cözdüm kanka ya şaka gibi axa radyo bile calışmıyodu saat tarih yanlışmış sorun bu kadar basitmiş cahillik zor zanaat

Sistem saatini ve tarihini kontrol eder misin? Doğru mu? Özellikle tarih.
  • slm arkadaşlar ASUS-K53SV-SX581R kullanıyorum pc 64 bit iken format attım 32 bit win7 professional yükledim.driverleri tanıttım tüm driverler tanıtılmış görünüyor ama FN ile çalışan multimedya fonksiyon tuşları çalışmıyor nasıl bulabilirim bu pcnin driverini yardımcı olur musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: madboy33

slm arkadaşlar ASUS-K53SV-SX581R kullanıyorum pc 64 bit iken format attım 32 bit win7 professional yükledim.driverleri tanıttım tüm driverler tanıtılmış görünüyor ama FN ile çalışan multimedya fonksiyon tuşları çalışmıyor nasıl bulabilirim bu pcnin driverini yardımcı olur musunuz ?

http://support.asus.com/download/options.aspx?SLanguage=tr-tr

buraya model belırterek yada otomotık olarak butun suruculerınızı guncel halde bulabılrsınız .

• çok saolasın kardeş buldum sonunda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• rıca ederım ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.