İlk formatımı atmış bulunuyorum. Size sormak istediğim şeyler var. İlk olarak ATI'nin dvd'si var onu kurmam gerekir mi? Eskisinden vardı. Kurmazam ne değişir?
2. Olarak ses çıkışı hiç yok. Kulaklıktan ve hoparlörden. Bunun için de ayrı bir program yükleyecek miyim. Formattan önce vardı bir şey.
Son olarak 21" ekran için ekran çözünürlülüğünü kaç yapsam en uygunu olur? 1280x1024 en ideali mi?
Bir de şöyle bir olay var. Format atmayı öğrenirken önce yanlışlıkla sadece D'ye format atmışım. Tüm filmler, diziler, oyunlar, programlar kısacası toplamda 400gb'lık veri gitti. Ardından formatı öğrenince 1 kez daha d ve c'ye format attım. Benim şu an o D'deki verileri geri getirme şansım var mı?
şaka gibi bilmediğin yola sapmışsın yanında yol gösteren olsa iyi olurdu format attıktan sonra ayrıca kasa içindeki ses kartı ekran kartının driverlerini yuklemen lazım bunların marka modelını everest dıye program var onu kur orda sıstem dokumanı cıkar sonra ınternetten ındırırsın format sadece c ye atılır d ye atılmaz cunku ana program yanı wındows sadece c ye kurulur
D'de ki verilerini ancak CIA'e falan gönderirsen kurtarırlar , ancak profesyonel bir ekibe 200 civarı bir para ödersen fotoğraflarını ,v.s. kurtarabilirler
Arkadaşın dediği gibi Everest programını indir . Tüm (ses , kamera , usb girişleri , ethernet , v.s.) marka-modellerini öğren . İnternetten en son driverlarını indir kur
Ayrıca burası Konu Dışı , Teknik Yardım bölümüne konuyu açmalıydın . Bir daha buraya konu açarsan uyarı alabilirsin