Böyle bir imkan yok arkadaşım. En kestirme yol partition magic. Ama benim tavsiyem windows xp cd si ile bu işi yap. Partition programlarına güvenmiyorum şahsen.
Acronis Partition Expertle yapabilirsin ben en az 10 kere diski böldüm ve birleştirdim bir sorun çıkmadı.
arkadaşlar şimdi ben windows kurarken 250gb lik hdd imi 200 ve 50 olarak böldüm.Şimdi tekrar format atarken o 50gb lik bölümü silsem birleşir mi?Yani hdd im ömür boyu 200gb mi kalır?
quote:
Orjinalden alıntı: The_Zero
Böyle bir imkan yok arkadaşım. En kestirme yol partition magic. Ama benim tavsiyem windows xp cd si ile bu işi yap. Partition programlarına güvenmiyorum şahsen.
Evet İlk Önce Onu Kurdum Zaten, TR Sinide Buldum Ama Lanet Olası Prgram Bir Türlü Açmıyor. İş Yerinde kurdum Aynı Prg Açtı, ama Bu Pc de bİr TÜrlü Açamadım.
quote:
Orjinalden alıntı: GoldPunch
arkadaşlar şimdi ben windows kurarken 250gb lik hdd imi 200 ve 50 olarak böldüm.Şimdi tekrar format atarken o 50gb lik bölümü silsem birleşir mi?Yani hdd im ömür boyu 200gb mi kalır?
silersin format atarrken diğerinide silip değerini 250 gb yaparsın sorun olmaz ancak dosyaların gider büyük ihtimalle..