Bildirim
formatlarken disket sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bu ne disketi ve formatlarken niye bir diskete ihtiyacın olsun? Windows CD'si yok mu? -
hangi disket bu win 98 de bir baslangıc disketi var o da kurmak için gerekli ... zaten sen 160 gb harddisketi win 98 de görmüyo bildiğim kadarıyla -
ya benim hdd sata o yüzden format atarken disketi takmazsam hdd bulunamadı diye bi sorun çıkıyor format atamiyorum illaki bu disket gerkli -
Arkadaşım benim HDD de SATA ama böyle bir sorun yaşamıyorum. CMOS'ta ayarları yaparsan sorun çözülecektir.. Ayrıca BIOS'ta da CD-ROM'dan başlangıç verdin mi iyi bak.. -
quote:
Orjinalden alıntı: cankart
ya benim hdd sata o yüzden format atarken disketi takmazsam hdd bulunamadı diye bi sorun çıkıyor format atamiyorum illaki bu disket gerkli
HDD bulunamadı yazısı nerede çıkıyor peki....ne zaman hangi ekranda? -
bıos ayrlaarından halledebilrisin heralde -
verdim baştan anlatıyım cd takıyrm ön yükleme yapılsınmı diyor evet diyorum herşey normal ama eğer disket yoksa xp bilgisayarı sınarken hdd bulunamadı diyor disketi takınca herşeyi baştan yapıyorum ve sorun yok amacım disketsiz yapmayı becermek çünkü disket kopyalanmıyor kaybedersem yandım -
Disketteki dosyanın ismi ve uzantısı nedir? BIOS'u update lemeyi denedin mi? -
walla disketin içinde viasraid yazıyor -
disket nsıl kopyalanmaz yaa oyle bir şey varmı.. bildiğim kadar Üzerinede bir tik var oda içinde bilgilei eklemek ve silimesini engelliyor.. AMA biliyordum yan kopyalanmadıgını ..... markası ve modelini internetten arastırıp bir bak -
Arkadaşım SATA için gerekli olan dosyayı bilmemiz lazım. Sana bulabilirsem link veririm indirirsin. Ancak bu şekilde sanırım çözemeyiz :S
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- nokia güvenlik kodu
- kısıtlanmış wifi nasıl düzeltilir
- bu ağ kaynağını kullanma izniniz olmayabilir
- tanılama ilkesi hizmeti çalışmıyor
- valorant ekran kartı sürücüsü çöktü
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- windows 10 ekran görüntüsü alma
- vram nedir
- telefon ısınması neden olur
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X