Şimdi Ara

Format Yüzünden bu hatayı alıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows xp 'ye 8 kurucaktım. Ama hata verdi. Recovery gibisinden bende bilgisayarı kapatıp flashı çıkarttım. Arkadaş windows 8 hatalı başka bir sürüm deneyelim dediğim zaman o FOTOĞRAFLAR VAR. Onları kurtarayım dedi. İşte olay burdan başladı pfff

Bilgisayar sürekli olarak mavi ekran hatası verip restart çekiyor. Normal bir şekilde win 8 kurup format atabiliyorum ama

Ben win xp ile fotoğraflarını kurtarmak istiyorum. 3 tane windows xp indirdim.2 sinde şu hatayı aldım.

An operating system wasn't found. Try disconnecting any drive that don't contain an operating system

sırf yardım etmek için bu işe girdim pişman oldum.Abartısız 2.5 saattir internette araştırıyorum. Beceremiyorum. Boot ayarlarına girip en başa usb getirlemiyor. +,- tuşları klavyede yok sadece 4 ve 5 sayıların üstünde olan eski bir bilgisayar...

Bunu da geçtim bilgisayar açılışında f12 tuşuna basıp direk ufak bir menuda usb boot menu ile bu hatayı alıyorum.

Yardım edenler için çok dua edicem.

• Windows 8 varken win xp kurulmuyor sanırım öyle bir sorun var gibi, Windows 7 indir öyle dene yani kur ama içindekileri silmeden kur yani direk kurulum yap olması lazım windows 8 in üzerine 7 kuruluyor diye biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.