Şimdi Ara

Format USB sini nasıl okuturum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar cok format attım ama hep masaüstünden setuptan attım şimdi arkadasım yardım istedi pc si tamamen çökmus durumda masaüstü açılmıyor kendi pcmden iso dosyasını " iso too usb " programiyla flasa yazdirdim fakat nasil okutucagimi bilmiyorum yardim edermisiniz pc windows baslatiliyor diyor sonra mavi ekran verip tekrar baslatiyor bide windows geri yukleme var ama ona bastigimda tekrar baslatiyor olmuyor nasil okuturucam bu flasi yardim edin arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biosa gireceksin. (Bios bilgisayar güç düğmesine bastığında hangi tusla acilacagi ekranda yazar genelde DELETE F2 gibi tuşlardır. Ordan advanced optionstan boot yerini bulacaksın. Orda birinciye FLASH diski göstereceksin kaydetip çıkacaksın. Pc yeniden başlayacak ve usb den okuyacak). Ama anakart usb den başlamayı desteklemiyorsa format atamazsın.

• iso too Usb oluşturmuşsun zaten, bios'da boot seçenekleri var first boot olarak usb seç veya bilgisayar açılırken windows logosu gelmeden önce f9 veya f8 ile boot seçeneklerine direkt erişebilirsin. USB olarak seçersin yine direkt kurulma geçer.
  • Bilgisayar açılırken otomatik boot ediyor bazıları bios falan uğraşmadan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.