Şimdi Ara

format sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bende şuan windows 7 yüklü ve ben tekrar xp-sp3 kurmak istiyorum. ama olmuyor. cd takıyorum cd önyükleme istiyor . heşeyi yapıyorum bilgisayar yeniden başlıyor ondan sonra acık mavi ekran geliyor sonrasında hiç bir şey olmuyor. xp sp2 denedim olmadı internetten indirdim iso dosyasını secip kalıp dosyalarnı yaz dedim yine olmadı. xp-sp3 cd bozuktu cd yaz deyip yazdım bu seferde ön yükleme istemedi xp -sp3 başka bir cd var saglam onunda bilgilerle cd önyüklşme isteyen bir cd yapamazmıyız. sadece windows 7 kurabiliyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Kasa:Feel Hurricane2, Psu:Corsair TX650W, Anakart:Gigabyte GA-Z77-D3H, Ram:2x4 Gb Corsair V. DDR3 1600 MHZ XMP, İşlemci:İntel 3570K Ekran Kartı:Zotac GTX 670 2 GB , Monitör: Samsung 2232BW 22" 2 ms, Soğutucu:Ximatek Aegir HDD:Corsair 60 GB SATA3 SSD, Seagate 1 TB sata2 7200 rpm, Seagate 320 GB sata2 7200 rpm
  • biostan cdrom sectim yinede olmuyor. ön yükleme istiyor c: seciyorum yüzdeler doluyor ondan sonra pc yeniden başlıyor ondan sonraki işlemi yapmıyor kurulumun bitmesi 34 dk falan yazıyordu orası gelmiyor mavi ekran kalıyor
    Harddisk Sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.