Şimdi Ara

Format sonrası yüklenmeyen ve çalışmayan programlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarıma format attıktan sonra (Win7 x64 home edition yasal) tüm güncellemeleri yaptım. Autocad 2012 kurarken directx yüklenemedi önce directx yükleyin uyarısı aldı. Dxdiag tan baktığımda Directx 11 var gözüküyor. Call of duty Adwanced Warfare oyununu yükledim eksik dll hatası aldım. Dll i buldum sistem dosyasına attım bu sefer 0X000007b uyarısı aldı. Formattan önce çalışan bazı oyun ve programlar şimdi yüklenmez ve çalışmaz oldu. PES 2014 kurdum yine eksik dll hatası verdi.Sırasıyla PES 2009-201-VE 2013 kurdum hepsi sorunsuz çalıştı ama PES 2014 çalışmadı. Daha sonra bir daha format attım. Bu sefer Windows güncellemelerini yapmadan yükledim yine aynı hatalar ile karşılaştım. Üç gündür uğraşıyorum çözüm bulamadım Yardım....

• AIRMURAT A kullanıcısına yanıt
    ADVANCED SYSTEM PRO KULLANMANI TAVSİYE EDERİM VE YANINDA DRİVER BOOSTER 2 TÜM GÜNCELLEMELERİ BULUR VE İSTEĞE GÖRE GÜNCELLER
  • Directx 11 kurulu olması 9 ve 9c kurulu olduğu anlamına gelmez yani bunşarda kurması gereklidir dxdiag sadece son sürümü gösterir bu nedenle aşağıdaki linkten drectx kurun daha sonra deneyin bakalım gene aynı hatayı verecekmi.

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35

Kolay Gelsin..
  • Sorunu çözdüm. Defalarca format atıp orijinal win 7 kurmama rağmen program ve oyunlarda aldığım eksik dll hataları ve 0Xc000007b hatalarını çözdüm. Format atarken Windows'u kuracağımız hdd yi önce biçimlendiriyoruz fakat 100mb sistem ayrıldı bölümüne bir şey yapamıyoruz. Ben ikinci bir hdd takarak Windows cd sini yerleştirdim ve kurulum sırasında daha önce Windows kurulu olan hdd yi işaretleyerek sil seçeneği ile sildim ve bilgisayarı kapatıp taktığım ikinci hdd yi söktüm. Böylece Windows kurduğum hdd de 100 mb ayrıldı bölümüde ortadan kalktı. Tekrar Windows cd sini takıp kurulumu yaptım. Tüm driverlarımı yükledim ve güncelleştirmelerimi yaptım. (Daha öncede aynı şekilde yapıyordum ama hep dll ve 0Xc00007b hatası alıyordum program ve oyunlarda). Problem yaşadığım oyun ve programları kurdum ve hiç bir sorun yaşamadım. Buradan edindiğim tecrübeye göre temiz bir kurulum yapmak istiyorsak windowsu kuracağımız HDD'deki 100 mb sistem ayrıldı bölümünüde kaldırıp hdd ye öyle biçimlendirip kurum yapmak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.