Şimdi Ara

Format sonrası USB, ağ kartı ve Wifi görmüyor acil yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Windows 10 üzerine Windows 7 kurdum ancak Windows 7 ağ kartı olmadan, hiç bir USB girişi okumadan ve Wifi görmeden kuruldu. İlk defa driver yedeklemeden böyle bir hata yaptım. İşin kötü tarafı ne İnternete bağlanabiliyorum ne de USB den atabiliyorum. Ve Windows.old olarak
    Format sonrası USB, ağ kartı ve Wifi görmüyor acil yardım. kalan Windows 10 da başlangıç seçeneklerinden çıkmıyor.
    Bluetooth ve alternatif yöntemler de yok. Lütfen yardımcı olur musunuz. Helalimden bir cinema bileti veririm :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel.

• Birçok yöntem var usb açılış diski ile bilgisayarı açabilirsin driver gerekmez bios açılırken görür usb yi, hiren boot ile de açıp diske sürücüleri atabilirsin yada diski çıkarıp başka pcye takıpta sürücüleri diske atabilirsin vs.vs.

• bir başka bilgisayardan o modelin sürücülerini indir. cd ye yazdır cd den kur. yeni laptoplara win7 kurunca bazı modeller driver kurmadan hiçbişeyi çalıştırmıyor. başka pc yok dersen tekrar win10 kur indir driveri d diskine at veya cd ye at o şekilde yap.
  • Disariya acilan kapilar belli.

Ethernet
    CD/DVD

Bunlardan biriyle driverlari atacaksiniz. 2 bilgisayari birbirine ethernet ile baglayip dosya aktarmak mumkun tek ihtiyaciniz olan bir laptop ve bir ethernet kablosu.

USB girisleri neden okunmuyor anlamis degilim hepsi bozuk filan mi? Bir usb pci karti alirsaniz faydaniza olur.

USB 3 pci kart link

Cinden 1 aya gelir turkiye'den pahaliya gelir secim sizin .

Bu arada linux live cd'ler var , bir cd'ye yazdirip onlarla driver filan olmadan direk internete baglanabilme ihtimaliniz var. Belli mi olur belki memnun kalir hep linux kullanirsiniz .

• Öncelikle bir şekilde chipset sürücüsünü bir edinip kurmanız lazım. Bu Cd/dvd yoluyla başka bir Pc yardımıyla olabilir. 3. Parti Usb host controller varsa onu da hub sürücüsü ile beraber kurmanız lazım. Eğer Usb'lerinizin hepsi 3.0 değilse ve 2.0 varsa genelde on-board olduklarından Windows'un bunları direkt görmesi lâzım ama sizde aygıt yöneticisinde Universal Host Controller bölümü ya yok ya da ekran görüntüsünde çıkmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 29 Eylül 2017; 1:34:5 >
  • Az önce laptopa format attım. USB, kablolu, kablosuz internet hiçbiri çalışmıyor. Mecbur driverları DVD'ye yazdırıyorum şimdi. Başka bir yolu var mıdır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilgisayarınız notebook ise marka model işletim sistemi bilgisi verirseniz tüm driverlerin linklerini buraya ekleyebilirim.

şayet masaüstü ise anakart modelini vermeniz durumunda da yardımcı oluruz
  • Ya PC de Cd okuyucu yoksa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.