Şimdi Ara

format sonrası ses problemi yaşamaktayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bilgisayarıma format attım ama ses çalışmıyor. anakartımın modeli Gigabyte GA-MA74GMT-S2 windows 7 kurdum 32 bit. daha öncesinde de 32 bit kurulu idi. ama format sonrası ses çalışmadı orjinal driver yuklememe rağmen. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DamlaBSRN -- 4 Eylül 2016; 11:36:41 >

• Banada win 10 a gecince aynisi olmustu ben driveri eski surumune geri aldim duzeldj ses sizde eski surumunu yukleyin driverin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski sürümü kurdum yine aynısı + update yaptım bios bile sorun yine aynı. format attığıma çok pişman oldum..

kullandığım ana kart modelini kullananlar varsa yardımcı olabilirse sevinirim ödevlerim yarım kaldı:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DamlaBSRN -- 4 Eylül 2016; 11:43:31 >
  • sorunu çözdüm eğer bu problemle karşılaşanlar olursa

başlat + çalıştır girin regedit yazın enter yapın.

açılan menude HKEY_CURRENT_USER/SOFTWARE/CLIENTS/NVIDIA CONTROL PANEL Girin. current mode 2 olan değeri 0 yapın kaydedin ve çıkın. sonra pc yeniden başlatın.
  • iyi de böyle bir çözümün regeditte olduğunu nasıl buldun.
    Ben de ona şaşırdım açıkcası..
  • DamlaBSRN D kullanıcısına yanıt
    everest raporu al gönder sana yardımcı olabilirim bu konuda. everest ultimate diye google arat download yap sonra raporu pm olarak gönder istersen istersen konu olarak gönder sana yardımcı olabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses kartı ve kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.