Şimdi Ara

Format sonrası AMD Radeon 6370 tanıtamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lenovo G570 laptopa format attım ama format sonrası ekran kartını bir türlü tanıtamadım. Normalde sürücülerimi kaydetmiş olmama rağmen çalışmadı, yani önceden yüklediğimde herhangi sorunu olmayan sürücü şimdi ekran kartını tanımıyor. Ekran kartı AMD Radeon 6370M serisi bir de harici İntel Graphics 3000 var. Aygıt yöneticisini açtığımda ikisinin üzerinde de ünlem işareti var. Lenovonun sitesinden sürücüleri tekrar indirdim, ATI sitesinden son sürümü indirdim ama olmadı. Masaüstüne sağ tıklayıp Catalyst Control Center açmaya çalıştığımda AMD'nin kurulamadığı veya düzgün çalışmadığı hatası alıyorum. Yüklediğim işletim sistemini de değiştirdim ama olmadı. İki kurduğum sistemde otomatik olarak sürücüleri yüklüyordu.

Aldığım hatanın resmi;

Format sonrası AMD Radeon 6370 tanıtamıyorum

Çözümü bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vladyr -- 20 Ocak 2015; 12:30:31 >

• Aygıt yöneticisinde ekran kartına çift tıklayın. Aygıt durumu kısmında görünen hata nedir? Hata kodu kaç? Hata ayrıntısında neler yazıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: merhaba50

Aygıt yöneticisinde ekran kartına çift tıklayın. Aygıt durumu kısmında görünen hata nedir? Hata kodu kaç? Hata ayrıntısında neler yazıyor?

Dxdiag'dan bakınca ekran kartı yok yazıyordu ama Orjinal MSDN bir windows kurdum en azından İntel Graphics 3000 driveri'ni yükledi şimdi. Ama AMD'yi hala yükleyemiyorum. Paket yükleme hatası veriyor.
  • Aygıt yöneticisinde görünen hata nedir?
  • Dediğim gibi Orjinal MSDN bir windows yükleyince Intel'i kurdum ama şu anda hiçbir şekilde AMD'yi kuramıyorum. Aygıt yöneticisinde de AMD görünmüyor sadece Intel'in sürücüsü görünüyor.
  • Kurulum sırasında verdiği hata nedir? Lenovo forumlarına bakındım, ama pek birşey bulamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.