Bildirim
FORMAT CDSİ YAPAMİYORUM BEYLER Bİ BAKİN
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up -
CD'ye yazdırmak kolay iş ama bootable olması yani .iso şeklinin bozulmamış olması gerekiyor diye biliyorum.O işi hep iso dosyalarıyla hallediyorum.Bir kaç kere denemiştim diğer versiyonu ama başarılı olamayınca bir daha da denemedim -
Hocam rar dosyasinin icindekileri free iso creator programiyla iso ya cevir
Not:program kullanimi hakkinda bilgim yok sadece programi biliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler su an yaptim formatida attim yalniz bu windows logosu gecerken yani acilirken mavi ekran geliyo cok kisa geri reset atiyor ne oldu acaba onceden aciyodum ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kalıp yapma ve kalıbı yazdırma konusunda imgburn tek geçerim -
hocam bu tarz işlemlerde iso dosyası bulmaya özen gösterin diyeceksiniz zaten olsa yapacağım haklısınız. ama büyük ihtimalle isoya dönüştürülenler sorun yaratıyor nitekim yaratmışta -
Tamam beyler saolun img burn ile hallettim yazdim formatida attim driver aroyorm yana yana
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X