Şimdi Ara

Format attım pc bidaha açılmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba herkese bugun pcyi format attım herseyini hallettim ama windows başlatılıyor yazdığı kısımda oyle kalıyor bidaha açılmıyor açılma seslide geliyo ama görüntü hep aynı yardımcı olurmusunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yamackaraca -- 19 Temmuz 2014; 22:09:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi işletim sistemini kurdunuz?
  • harddisk'inde arıza olabilir, başıma gelmişti. Eğer garanti ile ilgili sorunun yok ise bilgisayardan çıkartıp başka bir bilgisayarda hd tune yada acronis drive monitor ile harddiskini kontrol etmeni tavsiye ederim, ilk şüpheli harddisk gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yamackaraca

Öncelikle merhaba herkese bugun pcyi format attım herseyini hallettim ama windows başlatılıyor yazdığı kısımda oyle kalıyor bidaha açılmıyor açılma seslide geliyo ama görüntü hep aynı yardımcı olurmusunuz

güvenli modda açmayı deneyin. olmazsa windows cd si takın repair(onarma) kısmından komut sistemini bulun chkdsk /r yazın
  • Guvenli kipde baslattim windows doayalari yukleniyor diyo fakat ilerlemiyo.dediginiz komiti yazincada resimdeki yazi cikiyo
     Format attım pc bidaha açılmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yamackaraca -- 20 Temmuz 2014; 21:22:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harddiskinizi farklı bir Windows7 işletim sistemi DVD 'si ile tekrar formatlayıp kurulum yapmayı deneyiniz sorunun kullandığınız işletim sistemi DVD 'sinden kaynaklanma ihtimali de bulunmaktadır

Olmazsa denildiği gibi harddiskinizi farklı bir bilgisayarda ikincil disk olarak göstererek HDTune programı ile bad sector bulunup bulunmadığına yönelik tarama gerçekleştirin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC Format attım internet yok
    6 yıl önce açıldı
    wii ye reset attım
    13 yıl önce açıldı
    Format atarken aldığım hata
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.