Şimdi Ara

format aticam ama driverlari nerden bulabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayara windows 7 yüklemek istiorum şuan xp ama bilgisayardaki driverların isimlerini nerden bulabilirim... ekran kartı nı biliorum ama dierlerini bilmiorum çipset falan bişiler varmış lütfen yardııım

• cpu-z ve everest gibi donanımlarını ögrenebilcegin programlar var dostum ve onları ögrenip donanım birimlerini üreten firmaların sitelerinden driverlarını indirebilirsin dostum.
  • aç kasadan parçaları sök isimlerine bak internette araştır chipset felanda işlemcinin modeline bak o zaten bilgisayarım sağ tık özelliklerdede işlemci modelini görürsün bide ses kartın varsa onunda söküp bakarsın bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: zjnan

cpu-z ve everest gibi donanımlarını ögrenebilcegin programlar var dostum ve onları ögrenip donanım birimlerini üreten firmaların sitelerinden driverlarını indirebilirsin dostum.

+1 bunuda deneyebilirsin
  • peki ya nelerin driverı gerekiyor ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: red4lert

peki ya nelerin driverı gerekiyor ??

ekran kartı ve varsa (ses kartı , tv kartı) bu kadar
  • çipset ne oluo peki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anakartin chipseti , ag karti , ses karti
    Ekran karti
    DirectX
  • Ayrica windows 7 yukleyip guncelleme yaptiginda driverlar otomatik kuruluyor.(Cogu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: red4lert

peki ya nelerin driverı gerekiyor ??

nelerin driver'ları gerekir diye soru olur fakat verilen cevaplar olmaz. neler olcağını ne sen bilirsin ne de biz. win7 yüklüyosan zaten genelde çok eski bir sistem değilse bütün driver'ları görüyor ve driver kurmana gerek kalmıyor ek bir olay yapmıcaksan eğer. ama genede görsede aygıt yöneticisini açıp hangi driver görmediğinide öğrenebilirsin. fakat genede hepsini görse bile ekran kartını kurmanı önerebilirim.
    aslında şöyle bir şey var. Win7'nin tek driver sorunu , genellikle ses kartını görmemesidir fakat ben görse bile genede ayar yaptığın için bunuda kurmanı öneririm.
    anlıcağın biz bilemeyiz. aygıt yöneticisi bakarsın ve ona göre driver'larını indirip kurarsın.
    hepsini görücek ve sen aygıt yöneticisi açıcaksın webcam ve yazıcı varsa kurmadı diyiceksin. onları görmez zaten , onlara giriş/çıkış birimleri olduğu için görmemesi normaldir. Ha aklımdayken bir'de Razer,Microsoft,SteelSeries,Logitech,Ideazon vs. mouse kullanıyorsan mutlaka HID uyumlu fare diye görücektir fakat mouse kendi özelliklerinde çalışmaz. Onlarında driver'larını kurmanı öneririm.
    İnşallah verdiğim bilgiler işine yarıyıcaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SE.exe -- 5 Aralık 2010; 16:41:06 >

• driverleri üzerlerinde yazıyodur ordan bakıp internette kendi sitelerinden indirpi kurabilirsiniz...
  • Ruslarin yaptigi 2gb driver db arsivlik propram var google yaz bulursun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.