selamun aleyküm arkadaslar ben heer zaman formatı c ye atardım bu sefer d yi yanlısıkla sildim ne yapabilirim lütfen yardım edin :(
windows 8 kurduysan sonra disk yönetimi ne giriyorsun ordan "sabit disk bölümleri oluştur ve biçimlendir" diyorsun zaten çıkar yarısını fln yazınca,biraz anlıyorsan yaparsın,olmazsa söylerim.iyi forumlar...
PCkopatAragornP
kullanıcısına yanıt
windows 7 kullanıyorum :(
onda da aynı şeydir disk yönetimi yaz
PCkopatAragornP
kullanıcısına yanıt
yok olmuyor :( team ile yardımcı olur musun lütfen
şu an sadece burdan yardım edebilirim,disk yönetimine girdin de diskleri mi yapılandıramıyorsun?
hemen devamını söylüyorum ; orda sende sadece C: gözüküyordur,altta bir yerde ayrılmamış alan yazar,buranın tümünü kullanarak bir sürücü daha oluşturmalısın;sağ tıkla bir yere bak bulursun ekle vb. tarzı bişeyler bulursun ,ordan bütün ayrılmamış alanı kullanarak diski oluşturacaksın
zana-17
kullanıcısına yanıt
Hocam sen D yi silince giden bilgilerimi kurtarmak istiyorsun yoksa d sürücüsünü olusturmak mı, konudaki mesajları okuyunca karar veremedim...
PCkopatAragornP
kullanıcısına yanıt
abi ben onu demiyorm diskim de programlarım resimlerim her seyim vardı onları geri getiremez miyiz ? :(
bilgilerimi kurtarmak istiyorm
hmms.tamamen yanlış anlamışım..o konuyu bilmiyorum özür dilerim
PCkopatAragornP
kullanıcısına yanıt
Sormasak kaptırıp gidiyordun heee Adamın D sürücüsüne 2. formatı attıracaktın...
zana-17
kullanıcısına yanıt
Hocam sen D sürücüsüne hiç bişi kopyalama, bugün iftara az kaldı o yüzden vaktim yok ama yarın sana resimli olarak anlatacağım. Sen bu arada aşağıda verdiğim linkdeki 9.9 u indir ve bi cd ye yaz, yarın unutursam mesajla haber ver anlatayım...