Şimdi Ara

format atarken mavi ekran hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • format atmaya başlıyorum önyükleme yaptıktan sonra bu ekran geliyor..
    Acil çözümlerinizi bekliyorum.şimdiden teşşekürler

hata resmini çektim.
    http://www.resimupload.com/ds974017191_09.html
    http://www.resimupload.com/ds974017191_08.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soykan123 -- 12 Ocak 2010; 11:51:50 >

• resimi bir düzeltsen?
  • bendede geçen aynı hata oldu harddiskden şüpheliyim cd rw değiştirdim xp cdsi değiştirdim yine aynı ama harddiski değiştirdim düzeldi bad sektör vardır o yüzden kuramıyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FantaFox -- 12 Ocak 2010; 12:31:09 >
  • Bilgisayarındaki RAMleri değiştir (1 veya 1den fazlasında sorun var) düzelecektir.
  • soykan123

Sistem bileşenlerini yazar mısın tam olarak?
  • ya arkadaşın blgisayarı onu kurmaya çalıştık.ram yerlerini degiştirdim.gene olmadı.
    bilgisayarda xp vardı.virüs girdi.yeniden kuralım dedik. kuramadık
    sistem bileşenleri
    512 mb ram
    cigabyte anakar modeli awrdacpı
    hdd segate 160 gb ide
    ekran kartı yok. on board
  • Ram birden fazla varsa tek ram ile deneyin..
  • bir tane ram var.
    başka ramlede denedim.ama hep o mavi ekran geldi format yarım kalıyor.deli olacam
  • darkgobln ityi noktaya değinmiş hdd sorun varıdr oda büyük ihtimal bad sektördür.eğer farklı makina hdd görünüyorsa hirens veya erd gibi sistem bileşenlerinn olduğu bir bootable disk ile sistemi açın hdd görünüyorsa hdd regenerator ile tarattırın daha sonra tekrar deneyin.eğer çözümlenmesse sorun farklı bir hdd kullanmanız gerekecektir.
  • ya usta hdd sorun oldugunu alladımda.
    çözümü biraz açarsan.o kadar da iyi degilim bilgisayar konusunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonhack

darkgobln ityi noktaya değinmiş hdd sorun varıdr oda büyük ihtimal bad sektördür.eğer farklı makina hdd görünüyorsa hirens veya erd gibi sistem bileşenlerinn olduğu bir bootable disk ile sistemi açın hdd görünüyorsa hdd regenerator ile tarattırın daha sonra tekrar deneyin.eğer çözümlenmesse sorun farklı bir hdd kullanmanız gerekecektir.

:) arkadas yeterince acıklamıs gerekenleri yaparsan belki sorun hallolur eğer urasmak istemiyorsan harddiski değiştirmen yeterlidir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FantaFox -- 14 Ocak 2010; 11:05:32 >
  • Arkadasim kisaca HDtune adlı yazılımı başka bilgisayara indir. bu diskini o makinede tarat.... error scan de hızlı tarama OLMADAN tarama yaparak diskin durumunu ögren. kırmızı noktalar çıkıyorsa diskinde bad sector vardir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.