Şimdi Ara

:::FORMAT ATARKEN DOSYA KORUMA:::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
30.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • C sürücüsüne format atacağım ama bazı klasörlerin silinmemesini istiyorum.
    Bunu biostan bir şekilde halledilebileceğini duydum.
    Bu konuda beni bilgilendirek olan varsa çok şükran.
    Mutlu yıllar.

• bunu işlemi windows bölümleme ekranı geldıgını sürücü silmek yerine üzerindeyken entere basıp sadece wındows klasorunu sil seceneğini kullanarak yapabılırsınız
  • Bilgim yok ama resmin çok dikkatimi çekti yazayım dedim resim süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABTBILISIM

bunu işlemi windows bölümleme ekranı geldıgını sürücü silmek yerine üzerindeyken entere basıp sadece wındows klasorunu sil seceneğini kullanarak yapabılırsınız

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABTBILISIM

bunu işlemi windows bölümleme ekranı geldıgını sürücü silmek yerine üzerindeyken entere basıp sadece wındows klasorunu sil seceneğini kullanarak yapabılırsınız

bahsettiğiniz gibi sadece windows klasörü silinmiyor ki.. c sürücüsündeki işletim sistemini alakadar eden herşey siliniyor.. document and settings ve program files gibi..
    Bu tip bir ayar sanırım yok.. bilen varsa yazarsa çok iyi olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::KR@L:::

C sürücüsüne format atacağım ama bazı klasörlerin silinmemesini istiyorum.
    Bunu biostan bir şekilde halledilebileceğini duydum.
    Bu konuda beni bilgilendirek olan varsa çok şükran.
    Mutlu yıllar.

Bugüne kadar biosdan ayar ile format atarken istediğin klasörlerin silinmemesi diye birşey ilk defa duyuyorum.

Silinmesini istemediğin dosyalar var ise en kolay yolu partition magic ya da benzeri bir program ile HDD yi iki veya daha fazla sayıda bölüme ayırıp silinmesini istemediğiniz dosyaları oraya kopyalarsınız ya da harici bir HDD bağlayıp ona kopyalarsınız sonra C ye format atar sistemi kurarsınız diğer bölümlendirme tablolarına birşey olmaz

Kolay gelsin.

• biçimlendirmeden at formatı windows.old adlı klasöre eski işletim sistemin atılır (ama tekrar kullanamazsın) içinde kullanıcı dosyalarının olduğu hiçbir klasörse silinmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format Sonrası Veri Kurtarma
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sadece c sürücüsüne format atacaksanız kalmasını istediğiniz klasörü d sürücüsüne atın ve c sürücünüze formatı atın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.