Şimdi Ara

format atamıyorum, lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayar konusunda iyiyimdir , ancak bu sorun beni aştı. bilgisayarıma virüs girdi, çok önemli dosyalar tutmam ve ilk defa olmadığı için pek önemli bir sorun değildi. ancak tam format atarken hata ekranı verdi ve bilg. virus olabilir taratın veya yeni donanımları kaldırın,veya chkdsk/f yapın gibi bi ekran çıktı.ne yaptıysam bu ekranı aşamıyorum. ekran kur dosyaları kopyalandıktan sonra çıkıyor,10 kere nod32 ile 20 kere adaware ile tarattım,hemen hemen bütün programları sildim. ne yapabilirim

• HARDDİSKİ ÇIKAR. İŞLETİM SİSTEMİ OLAN BAŞKA MAKİNEYE TAK O MAKİNEDEN FORMATLA YA DA BİÇİMLENDİR(DİĞER MAKİNEDE KASPERSKY OLMASINI TAVSİYE EDERİM)
  • teşekkür ederim.birazdan neticeyi bildiririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: boztorgay

bilgisayar konusunda iyiyimdir , ancak bu sorun beni aştı. bilgisayarıma virüs girdi, çok önemli dosyalar tutmam ve ilk defa olmadığı için pek önemli bir sorun değildi. ancak tam format atarken hata ekranı verdi ve bilg. virus olabilir taratın veya yeni donanımları kaldırın,veya chkdsk/f yapın gibi bi ekran çıktı.ne yaptıysam bu ekranı aşamıyorum. ekran kur dosyaları kopyalandıktan sonra çıkıyor,10 kere nod32 ile 20 kere adaware ile tarattım,hemen hemen bütün programları sildim. ne yapabilirim

10 defa nod 32 yerine değişik virüs programlarıyla taratın. Kaspersky, mesela...
    Lisans konusunda sorun olursa özelden yardımcı olmaya çalışırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 18 Aralık 2006; 17:45:23 >
  • Arkadaşım biosta ki virus koruma seçeneğini disable et kurulum aşamasında virüs uyarısı verebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.