Şimdi Ara

Format !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • evet arkadaslar ben şimdi win 7 home premium 64 bit olan toshiba a500-19w modelli bilgisayarımı windows 8.1 pro yapmak istiyorum. Format attıktan sonra yüklenmesi gereken driverlar nelerdir. Pek bilgim yok bu konular hakkında yardımcı olursanız sevinirim.



  • madem bilgin yok hiç bulaşma... en güzel windows 7... ilk çıktığında 8.1 kurdum memnun kalmadım, ilk mavi ekranda komple gitti sistem... işyerinde 2 laptop var orjinal win8 yüklü, 8.1'e güncellemiyorum bile...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: *fatih*

    evet arkadaslar ben şimdi win 7 home premium 64 bit olan toshiba a500-19w modelli bilgisayarımı windows 8.1 pro yapmak istiyorum. Format attıktan sonra yüklenmesi gereken driverlar nelerdir. Pek bilgim yok bu konular hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

    win 7 candır. vazgeçme. imazdaki sistemi kuulanıyorum. win 8 yükledim dosya kopyalama hızı dışında bi fark görmedim. ama illa atacam dersen driver booster programını bul. win 8 yükledikten sonra internet driverinı kur. sonrada programı kur. çalışltırınca otomatik herşeyi bulur yükler.




  • Driver sürücülerini kendi sunucularından yüklüyor windows 8.1 pro fakat harici ekran kartlarının driverlarını elle kuruyorsun ve harici ses kartında varsa da aynı şekilde elle kuruyorsun.
  • kmlhyt kullanıcısına yanıt
    Neyse format attım driver sorunu yok da oyunlarda msvcr100.dll hatası falan veriyor ne yapsam olmadı bu sorunu halledecek program falan var mı ?
  • *fatih* * kullanıcısına yanıt
    msvcr100.dll dosyasını BURADAN indirin.

    C:/Windows/System32 klasörü içine kopyalayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: *fatih*

    Neyse format attım driver sorunu yok da oyunlarda msvcr100.dll hatası falan veriyor ne yapsam olmadı bu sorunu halledecek program falan var mı ?

    Directx son sürümünü kurunuz.İndirdiğiniz dosya 280 kb dır.İndirdikten sonra directx setup dosyasını indireceksiniz...


    http://download.microsoft.com/download/1/7/1/1718CCC4-6315-4D8E-9543-8E28A4E18C4C/dxwebsetup.exe

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.