Bildirim
Format !
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
madem bilgin yok hiç bulaşma... en güzel windows 7... ilk çıktığında 8.1 kurdum memnun kalmadım, ilk mavi ekranda komple gitti sistem... işyerinde 2 laptop var orjinal win8 yüklü, 8.1'e güncellemiyorum bile... -
quote:
Orijinalden alıntı: *fatih*
evet arkadaslar ben şimdi win 7 home premium 64 bit olan toshiba a500-19w modelli bilgisayarımı windows 8.1 pro yapmak istiyorum. Format attıktan sonra yüklenmesi gereken driverlar nelerdir. Pek bilgim yok bu konular hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
win 7 candır. vazgeçme. imazdaki sistemi kuulanıyorum. win 8 yükledim dosya kopyalama hızı dışında bi fark görmedim. ama illa atacam dersen driver booster programını bul. win 8 yükledikten sonra internet driverinı kur. sonrada programı kur. çalışltırınca otomatik herşeyi bulur yükler.
-
Neyse format attım driver sorunu yok da oyunlarda msvcr100.dll hatası falan veriyor ne yapsam olmadı bu sorunu halledecek program falan var mı ? -
msvcr100.dll dosyasını BURADAN indirin.
C:/Windows/System32 klasörü içine kopyalayın. -
quote:
Orijinalden alıntı: *fatih*
Neyse format attım driver sorunu yok da oyunlarda msvcr100.dll hatası falan veriyor ne yapsam olmadı bu sorunu halledecek program falan var mı ?
Directx son sürümünü kurunuz.İndirdiğiniz dosya 280 kb dır.İndirdikten sonra directx setup dosyasını indireceksiniz...
http://download.microsoft.com/download/1/7/1/1718CCC4-6315-4D8E-9543-8E28A4E18C4C/dxwebsetup.exe
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- cmd açılıp kapanıyor
- word yazıcı ayarlarındaki bir sorun nedeniyle yazdıramıyor
- oyunu tam ekran yapma
- geçersiz istek: istek parametreleri geçersiz: invalid platform app
- word kelimeler arası boşluk problemi
- ekran kartı resetleme
- bios nasıl açılır
- telefon çok ısınıyor
- steam açılmıyor
- ekranı ikiye bölme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X